gawel 07.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 chyba jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 chyba jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 07.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kurka wodna, ja wiem, że dla sprzedających jest dobry czas... ja chce NATYCHMIAST sprzedć to mieszkanie bo inaczej ocipieję no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kurka wodna, ja wiem, że dla sprzedających jest dobry czas... ja chce NATYCHMIAST sprzedć to mieszkanie bo inaczej ocipieję no... no to kiedy jak nie teraz jest dobry czas?? zobaczyłam ceny u siebie i dostałam wytrzeszczu o takiej cenie nigdy bym nie marzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A mnie nikt nie chce pomóc. To tak apropos światła.Załozyłąm we wnętrzach wątek, bo nie mogę sobie poradzić ze światłem na klatce schodowej. I co? I nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 wiem opowiadalas ale spokojnie pospiech nic nie da i trzeba jakos wrzucic na luz choc wiem ze to niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A mnie nikt nie chce pomóc. To tak apropos światła. Załozyłąm we wnętrzach wątek, bo nie mogę sobie poradzić ze światłem na klatce schodowej. I co? I nic. Anisia3, chętnie bym ci pomogła, ale to jeszcze długo nie będzie mój etap budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 07.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kurka wodna, ja wiem, że dla sprzedających jest dobry czas... ja chce NATYCHMIAST sprzedć to mieszkanie bo inaczej ocipieję no... no to kiedy jak nie teraz jest dobry czas?? zobaczyłam ceny u siebie i dostałam wytrzeszczu o takiej cenie nigdy bym nie marzyła no dobrze, dobrze... ale czy w związku z tym kupujący czasem nie chcą przeczekac? Mam kurde nóż na gardle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kasia a na jakim etapie jestes obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Oglądałam zdjęcia w galerii forumowiczów. Ale nikt nie fotografuje klatek schodowych. W necie też nic nie można znaleźć. No, nie wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 kasia a na jakim etapie jestes obecnie? obecnie jestem na żadnym nic sie nie dzieje, bo bank zwleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Oglądałam zdjęcia w galerii forumowiczów. Ale nikt nie fotografuje klatek schodowych. W necie też nic nie można znaleźć. No, nie wytrzymam. A o co chodzi z tą klatką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 no dobrze, dobrze... ale czy w związku z tym kupujący czasem nie chcą przeczekac? Mam kurde nóż na gardle... słuchaj, są ludzie, którzy mają nóż na gardle i już chcą kupić mieszkanie w obawie, ze jeszcze zdrożeją na moje są już chętni, a nigdzie się nie ogłaszałam, bo ta nasza budowa to jeszcze potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Oglądałam zdjęcia w galerii forumowiczów. Ale nikt nie fotografuje klatek schodowych. W necie też nic nie można znaleźć. No, nie wytrzymam. A o co chodzi z tą klatką?? A o to: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=106458 Murator :: Zobacz temat - Klatka schodowa - oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 No coś nie mogę wklleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 co z tym linkiem czy czyms zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 zamiast url weż img link img i enter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 jesli obrazek a jak sam link to bez niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 07.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 no dobrze, dobrze... ale czy w związku z tym kupujący czasem nie chcą przeczekac? Mam kurde nóż na gardle... słuchaj, są ludzie, którzy mają nóż na gardle i już chcą kupić mieszkanie w obawie, ze jeszcze zdrożeją na moje są już chętni, a nigdzie się nie ogłaszałam, bo ta nasza budowa to jeszcze potrwa pocieszyłas mnie Obym znalazła takich ludzi... Dodałam jeszcze 2 ogłoszenia - zobaczymy... Jutro podpisuję umowę przedswstępną i dlatego mam takiego stracha - ta umowa jest z zaliczką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=106458 Nic nie działą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts