frosch 09.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 0 RH + nieobaleniom o żesz Froschka gadaj mi tu zaraz co to miało znaczyć ! Czy ja mam se obalić coś to mi lepiej będzie czy jak to nie ja mysza cos przeskrobala jak kopiowalam juz poprawiam dzieciaki jakies slowniki powprowadzadzaly w przegladarce czy cus ? tak czy inaczej uśmiałam się serdecznie - i na dobre mi to wyszlo ciesze sie bardzo widac to znak od ..myszy ..ze masz obalic Zmowe Milczenia w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 matkojedyna!!! 11111 Gratki, Przystojniaku! Piękna liczba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 matkojedyna!!! 11111 ales mnie wystraszyl myslalam juz , ze Sonia wlazla do chaty oczywiscie GRATULUJE!!!! musze was pozegnac mam randke o 22.30 dobranoc myszy na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 widac to znak od ..myszy ..ze masz obalic Zmowe Milczenia w domu zmowa milczenia obalona - smsy mi śle ale ja twarda jestem - poczekam do jutra andre - fajny wynik ciekawe kiedy mi tysiaczek stuknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 [ ciesze sie bardzo widac to znak od ..myszy ..ze masz obalic Zmowe Milczenia w domu Raczej postawić .....wszystko na jedną kartę W takim stanie nie mozecie sie dalej gniewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj Kasieńko Otwórz okienko Na wschodnią stronę Gaciorki http://www.waymart.ru/img/shop/a15-02.jpg daj dla ochłody łyk zimnej wody, usta spragnione proszę http://www.perrier.com/EN/images/en/bout_new_fr.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 dobranoc froschka - miłego randkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 widac to znak od ..myszy ..ze masz obalic Zmowe Milczenia w domu zmowa milczenia obalona - smsy mi śle ale ja twarda jestem - poczekam do jutra andre - fajny wynik ciekawe kiedy mi tysiaczek stuknie wyslij mu przynajmniej esemesa , ze jestes nieobalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 matkojedyna!!! 11111 ales mnie wystraszyl myslalam juz , ze Sonia wlazla do chaty oczywiscie GRATULUJE!!!! musze was pozegnac mam randke o 22.30 dobranoc myszy na noc Pa frosiu , udanej randki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 o kurka - chyba nie dojdziemy do ładu dobre niech ktoś się zgłosi do posprzątania ale namieszalam poprawie tylko leciutko maxi Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + arcobaleno monikach B RH + Trini mam nadzieje , ze jest oka witajcie ludziska, już uprasowałam ja mam AB RH + Kasiula for you .. http://www.intymna.bptnet.pl/a/mg_74013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 matkojedyna!!! 11111 Gratki, Przystojniaku! Piękna liczba! Depesia, fajna dziewczyna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Kochani, ja też lecę, obowiązki wzywają. Coraz głośniej. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Alleluja mój komputer tak się buja, że go zaraz .... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 widac to znak od ..myszy ..ze masz obalic Zmowe Milczenia w domu zmowa milczenia obalona - smsy mi śle ale ja twarda jestem - poczekam do jutra andre - fajny wynik ciekawe kiedy mi tysiaczek stuknie tutaj szybciutko przekroczysz tysiąc, a potem dwa, trzy, cztery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 09.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 nie będę się bardzo rozpisywał, bo może ktoś to czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Kochani, ja też lecę, obowiązki wzywają. Coraz głośniej. Dobranoc! Miłych snów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cześć!!! Powiedz mi, kochana, czy już wróciłaś do "swoich wymiarów"? Mam nadzieję, że już możesz ubrać cos pięknego sprzed ciąży i pójść po zakupy - na przykład... Ja chodzę spokojnie w ubraniach sprzed ciąży Pepe, to jak Ty to zrobiłaś? Mnie ta sztuczka udała się po jakiś 2 miesiącach, a i tak patrzyli na mnie z podziwem. Nie wiem, tak po prostu się zrobiło Wiedziałam, że jesteś jak Twój nick... Też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 matkojedyna!!! 11111 Gratki, Przystojniaku! Piękna liczba! Depesia, fajna dziewczyna jesteś Dziękuję. To się ujawnia, jak z fajnymi facetami rozmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 matkojedyna!!! 11111 aleś zaszalał, adnre gratki i okazjonalne gacie http://www.lulu.pl/images/produkty/1067/hf1sn9c6yxyvg77wnn46.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 o kurka - chyba nie dojdziemy do ładu dobre niech ktoś się zgłosi do posprzątania ale namieszalam poprawie tylko leciutko maxi Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + arcobaleno monikach B RH + Trini mam nadzieje , ze jest oka witajcie ludziska, już uprasowałam ja mam AB RH + O co kaman????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts