Maxtorka 10.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 dzieńdobbbberek A cco Tty się ttak jjąkasz z s s samego rrana ? Hejka Cześć, dziewczyny! Cześć dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 tyle chcialem ci dac , deszczem kwiatow okryc cie , czasem porwal mnie wiatr , chcialem siebie odnalesc , lecz nie ma mnie ... Piękne... Dziękuję za zamieszczenie. Żeby znowu nie było o wcinaniu się między... nie wiedzialem , ze wiesz , przeciez moglas pogadac , a tu tylko list , moge zmienic swoj swiat , bles ze mna byla znow , bede kochal cie tak , jak to bylo , gdz mialem dwadziescia lat ... Mów do mnie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 i letnie gatki......ciepłe http://farm2.static.flickr.com/1074/582720782_475af794db.jpg o ja cię chyba faceci zaślinili montory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Max dużo chodziłaś ? nogi w bąblach ? jak nie ...tzn ,że sie obijałaś lub byłaś noszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cześć wszystkim! Dopisuję się Blutgruppen RW A1 RH +: froschka wartownik maxtorka ew-ka mikopiko Uller frosch A1 RH- andre59 A2 RH- dompodsosnami 0 RH + arcobaleno monikach pp Ania Wiśniewska B RH + Trini ullerowa AB RH + Kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Max dużo chodziłaś ? nogi w bąblach ? jak nie ...tzn ,że sie obijałaś lub byłaś noszona Taaa , bardzo dużo Od baru do baru Pogoda była taka bardziej gastronomiczna Siły zostawiłam na wrzesień w Tatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Deszczowe dzień dobry Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 lubie patrzec w oczy mojego tygryska .....i ... cos sie zmienilo .... Wartowniku gratki! http://62.181.0.221/model/1183548334.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Deszczowe dzień dobry Wszystkim! Dzień mokry U mnie juz nie pada ale jest potwornie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Max dużo chodziłaś ? nogi w bąblach ? jak nie ...tzn ,że sie obijałaś lub byłaś noszona Taaa , bardzo dużo Od baru do baru Pogoda była taka bardziej gastronomiczna Siły zostawiłam na wrzesień w Tatrach i takiej odpowiedzi sie spodziewałam my planowalismy wypad do Krakał i do Zakopca też w tym samym czasie co Ty ,ale plany sie zmieniły ...i może dobrze bo tez bysmy chyba w barach przesiadywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 U nas takie niewiadomoco. Nie pada, ale się chmurzy, nie zimno ale i nie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Deszczowe dzień dobry Wszystkim! Dzień mokry U mnie juz nie pada ale jest potwornie zimno U mnie bardzo mokry ... Tak z samego rana do baru to trochę nie teges ...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zapraszam wszystkich do mojej kuchni. Ogień pali się pod płytą, cieplutko, przyjemnie, gorąca kawa i herbata w kubkach... no i pełno słoiczków z różnymi pysznościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Max dużo chodziłaś ? nogi w bąblach ? jak nie ...tzn ,że sie obijałaś lub byłaś noszona Taaa , bardzo dużo Od baru do baru Pogoda była taka bardziej gastronomiczna Siły zostawiłam na wrzesień w Tatrach i takiej odpowiedzi sie spodziewałam my planowalismy wypad do Krakał i do Zakopca też w tym samym czasie co Ty ,ale plany sie zmieniły ...i może dobrze bo tez bysmy chyba w barach przesiadywali Bardzo dobra decyzja bo ponoć w drugiej połowie lipca ma byc juz ładnie Chociaż z drugiej strony krakowskie bary mają swoj niezaprzeczalny urok i żadna , absolutnie żadna pogoda ne jest w stanie tego zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dzieci marudzą, pracować się nie chce....marnie to widzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zapraszam wszystkich do mojej kuchni. Ogień pali się pod płytą, cieplutko, przyjemnie, gorąca kawa i herbata w kubkach... no i pełno słoiczków z różnymi pysznościami. Depesia idę ....choby już .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zapraszam wszystkich do mojej kuchni. Ogień pali się pod płytą, cieplutko, przyjemnie, gorąca kawa i herbata w kubkach... no i pełno słoiczków z różnymi pysznościami. Ja idę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 jąkanie... a teraz to chyba chora będę czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zapraszam wszystkich do mojej kuchni. Ogień pali się pod płytą, cieplutko, przyjemnie, gorąca kawa i herbata w kubkach... no i pełno słoiczków z różnymi pysznościami. Ja idę! i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts