Trini 10.07.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dompodsosnami- ile jest do Cię kilimetrow ? ale pychotki masz w spiżarce Rzut beretem! Tuż przy przejściu granicznym Olszyna, 150 km do Berlina! Odpalaj auto! Depeesia - ja chyba naprawdę kiedys do Ciebie przyjadę, jak patrzę na te słoiki i jeszcze masz piec Moje klimaty no Tylko nie wiem, kiedy mnie miaużon ze sobą zabierze Mówiłam Ci, przyjeżdżaj! Na kubek kawy i jakieś fajne co nieco zawsze mogę zaprosić. Gorzej z noclegiem , bo wszystko już porezerwowane, ale jak będzie mus, to coś wykombinujemy... no własnie małż mówił, że chciałby przenocować Witam wieczornie - byliśmy w Ikei - nie powiem podoba mi się sporo rozwiązań W związku ze sprzedażą mieszkania - agencje nieruchomości walą drzwiami i oknami, ale kupujących samych w sobie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Poszło coś na priva, Trini. Co do sprzedaży mieszkania - w dzisiejszych czasach na pewno kupujący szybko się znajdą, tym się nie martw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Poszło coś na priva, Trini. Co do sprzedaży mieszkania - w dzisiejszych czasach na pewno kupujący szybko się znajdą, tym się nie martw! juz lecę Oby Twoje słowa okazały się prorocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Hop hop!Jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no jest Trini To taka diablica z piekła rodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no jest Trini To taka diablica z piekła rodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 no jest Trini To taka diablica z piekła rodem ćśśś.... Bo Cię moim trójzębem ukłuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam co Ty są fototapety z wszelakimi bajkami - kup, naklej i z czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz wszystko tylko nie spiderman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam co Ty są fototapety z wszelakimi bajkami - kup, naklej i z czapki a gdzie takie mozna znaleść tam gdzie tapety czy lepiej w smyku popytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Właśnie przeczytałam o pokoju z księżniczek Uffff, ja mam synka kochana... Są pokoje ze spidermanem, z rycerzami, z samochodami itp. Tylko pokaż dziecku, że coś takiego istnieje i juz sie nie opędzisz chyba będę musiała spidermana albo innego powerrangersa malować bo mam fana takowych istot już ubranka z podobiznami musiałam nabyć i najlepiej żeby wszystko było w spidermany lub inne takie tam co Ty są fototapety z wszelakimi bajkami - kup, naklej i z czapki a gdzie takie mozna znaleść tam gdzie tapety czy lepiej w smyku popytac? a nie da się wytłumaczyć, że np. misie są fajniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ullerowa, własnie szukam daj mi parę minut coś powinnam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.07.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 mnie sie wydaje, że widziałam takie tapety w Liroy Merlinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 10.07.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ullerowa, a może to będzie fajniejsze??? Bajer - ze światełkami http://www.allegro.pl/item209262278_smocze_opowiesci_fototapeta_smok_smoki_faaajne_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Boszszszsz, co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 W pokoju z takim smokami da się zasnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dzieciaki są straszne jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts