Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trini moja to kiedyś błysnęła mamusiu ja wiem że mi nie kupisz ja sobie tylko pooglądam :roll: :roll: :roll: aż sie ludzie za nami oglądali bo rzecz się działa na deptaku w nadmorskiej miejscowości.. ale fakt, że im maluchy starsze tym silniejszy nacisk na prośby mają roówiesnicy

to fakt z tymi rówieśnikami... ale moje dziecko do tej pory rozumie za każdym razem, i wcale nierzadko: słuchaj nie mamy dzisiaj kasy na pierdusie - ok?

I jest ok...

Nie jest nachalna, nie rzuca sie na ziemię, nie naburmusza, że czegoś nie kupujemy - owszem ma swoje jazdy, bo często się nie słucha, i jest uparta, i gaduła nie z tej ziemi.

Ale pod tym względem, uważam, że jest chodzącym ideałem no i na dodatek niesamowity czyścioch, także uważam, że na to zasługuje :)

poza umiłowaniem czystości to wypisz wymaluj moje dzieciaki.... ostatnio jak sie martwiliśmy że kasy mało na budowę to nam skarbonki przyniosły...

no to super :D

Moja zużywa tubkę pasty na 2 tygodnie, kostka mydła dla dzieci i szampon tak samo :roll:

Apropos pasty do zębów...

Słyszeliście o komunikacie w tv, że trzeba wyrzucić wszystkie europejskie pasty COLGATE i COLODENT bo zawierają glikol i dwie bakterie powodujące infekcje?

Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów...

No to ja juz wiem skąd te infekcje od kilku miesiecy (podobno te pasty są na rynku od ładnych kilku miesiecy) :evil:

Trini moja to kiedyś błysnęła mamusiu ja wiem że mi nie kupisz ja sobie tylko pooglądam :roll: :roll: :roll: aż sie ludzie za nami oglądali bo rzecz się działa na deptaku w nadmorskiej miejscowości.. ale fakt, że im maluchy starsze tym silniejszy nacisk na prośby mają roówiesnicy

hej :D

a ja nad morzem:

kupić ci te chipsy?

s: ojej 1.90 mamo stać cię na nie? :o

Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b]

wyrzucilem , dzieki :D

prosze bardzo :)

u mnie poszły 3 opakowania do śmieci ;)

Na szczęście nie uzywam 8) :lol:

Jakoś od początku Colgate mi nie podeszła , wolę Blend-a-med i Elmex :D

a to pewne? :roll:

bardzo pewne, mama mi mówiła, że się w tv przedstawiciel colgate-palmolive wypowiadał...

.......z urlopu wrocila juz mikopiko 8) :lol: :lol: :lol:

ciezko bedzie :D

:lol: ja juz sie przygotowalem :wink:

eeeee na odwyku byłam :roll:

już mi przeszło :wink:

Serio serio ? :wink: :wink:

Nawet dla sportu ? 8) :wink:

serio serio 8)

dla sportu to ja od jutra na rower siadam :oops:

Stacjonarny ?

To nie przeszkadza w polowaniu na stronki :lol: :lol:

A nawet powiedziałabym że ducha walki wyzwala 8) :wink:

Rano przepraszali i prosili o wyrzucenie tych produktów... [/b]

wyrzucilem , dzieki :D

prosze bardzo :)

u mnie poszły 3 opakowania do śmieci ;)

Na szczęście nie uzywam 8) :lol:

Jakoś od początku Colgate mi nie podeszła , wolę Blend-a-med i Elmex :D

ja też...

Elmex jest świetny bo ma fluor organiczny ale nie wszystkim smakowo ( w tym mnie :oops: ) odpowiada . Dlatego używam go w polaczeniu z Blend-a-Med .