Olkalybowa 10.07.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dobry wieczór Co jo godom, zimno i mokro witaj komfortowo jest, na głowę nie kapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 O, te makruty to nawet by mi pasowały. A gdzie to? Gaciorki http://www.jokesandhumor.com/jokes/pictures/wonderbra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dobry wieczór Co jo godom, zimno i mokro witaj komfortowo jest, na głowę nie kapie rano lało, także wieczór jest w miarę dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.07.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Bardzo dziękuję za gaciorki. Śliczne. Nefer ty jak zwykle jesteś nieoceniona w udzielaniu informacji. Sama też bym się w końcu doszukała tych Makrutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.07.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 O, te makruty to nawet by mi pasowały. A gdzie to? GATKI z okazji pierwszego punkta A jakie profesjonalne streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.07.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 O, te makruty to nawet by mi pasowały. A gdzie to? Gaciorki http://www.jokesandhumor.com/jokes/pictures/wonderbra.jpg A gdzie one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Heloł druhno siedzę sobie, odświeżam i odświeżam nikt mnie nie wita ot myślę sobie tydzien mnie nie było i zapomnieli Jak widzisz nie wszyscy zapomnieli Ja pamiętam i Maxi pamięta... Dawno mnie tu nie było, więc obie opowiadajcie jak było na Mazurach i w Biesach i czadach Lepiej powiedz Mamoniu kiedy Taterki planujesz ? Ja najprawdopodobniej pierwszy tydzień wrzesnia W Taterki już niedługo z rodzinką. Córcia chce na Krywań no i na stupaczki, ale jeszcze gorsze niż w zeszłym roku. A później we wrześniu (może w pierwszym tygodniu) to już sam na prawdziwe łażenie Konieczie pstryknij fotki no i uzupelnij stronkę Może we wrześniu gdzieś się nasze drogi na szlaku skrzyżują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Bardzo dziękuję za gaciorki. Śliczne. Nefer ty jak zwykle jesteś nieoceniona w udzielaniu informacji. Sama też bym się w końcu doszukała tych Makrutów. Ależ, ależ toć ja wiem, że głupia nie jesteś :) ALe po co się masz męczyć jak masz mnie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 O, te makruty to nawet by mi pasowały. A gdzie to? GATKI z okazji pierwszego punkta A jakie profesjonalne streszczenie Starałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Anisia, jeszcze gratki i gatki ode mnie http://roshi101.webd.pl/gadzety/stringi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 O, te makruty to nawet by mi pasowały. A gdzie to? Gaciorki http://www.jokesandhumor.com/jokes/pictures/wonderbra.jpg A gdzie one? Jak zwykle na pupie Chociaż może już zdjęte ? W końcu północ wybiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 idę doprowadzić się do stanu używalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.07.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Bardzo dziękuję za gaciorki. Śliczne. Nefer ty jak zwykle jesteś nieoceniona w udzielaniu informacji. Sama też bym się w końcu doszukała tych Makrutów. Ależ, ależ toć ja wiem, że głupia nie jesteś :) ALe po co się masz męczyć jak masz mnie ? :) Oj, bo się przyzwyczaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.07.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Heloł druhno siedzę sobie, odświeżam i odświeżam nikt mnie nie wita ot myślę sobie tydzien mnie nie było i zapomnieli Jak widzisz nie wszyscy zapomnieli Ja pamiętam i Maxi pamięta... Dawno mnie tu nie było, więc obie opowiadajcie jak było na Mazurach i w Biesach i czadach Lepiej powiedz Mamoniu kiedy Taterki planujesz ? Ja najprawdopodobniej pierwszy tydzień wrzesnia W Taterki już niedługo z rodzinką. Córcia chce na Krywań no i na stupaczki, ale jeszcze gorsze niż w zeszłym roku. A później we wrześniu (może w pierwszym tygodniu) to już sam na prawdziwe łażenie Konieczie pstryknij fotki no i uzupelnij stronkę Może we wrześniu gdzieś się nasze drogi na szlaku skrzyżują ? Będę dużo pstrykał - to pewne. Czy uzupełnię stronkę tego nie wiem bo jakoś nie mam weny. Ostatnio aż 2 lata się mobilizowałem żeby uzupełnić ... A nasze drogi może się skrzyżują, ciekawe czy mijając się przypadkiem na szlaku mamy szansę się poznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 idę doprowadzić się do stanu używalności Hmmm a kto będzie użytkownikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.07.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 idę doprowadzić się do stanu używalności Hmmm a kto będzie użytkownikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.07.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wszystkim bardzo dziękuję za gaciorki. Są tym cenniejsze, że pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 idę doprowadzić się do stanu używalności brzmi ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 dobranoc wszystkim idę zobaczyć czy nie ma mnie w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Heloł Heloł druhno siedzę sobie, odświeżam i odświeżam nikt mnie nie wita ot myślę sobie tydzien mnie nie było i zapomnieli Jak widzisz nie wszyscy zapomnieli Ja pamiętam i Maxi pamięta... Dawno mnie tu nie było, więc obie opowiadajcie jak było na Mazurach i w Biesach i czadach Lepiej powiedz Mamoniu kiedy Taterki planujesz ? Ja najprawdopodobniej pierwszy tydzień wrzesnia W Taterki już niedługo z rodzinką. Córcia chce na Krywań no i na stupaczki, ale jeszcze gorsze niż w zeszłym roku. A później we wrześniu (może w pierwszym tygodniu) to już sam na prawdziwe łażenie Konieczie pstryknij fotki no i uzupelnij stronkę Może we wrześniu gdzieś się nasze drogi na szlaku skrzyżują ? Będę dużo pstrykał - to pewne. Czy uzupełnię stronkę tego nie wiem bo jakoś nie mam weny. Ostatnio aż 2 lata się mobilizowałem żeby uzupełnić ... A nasze drogi może się skrzyżują, ciekawe czy mijając się przypadkiem na szlaku mamy szansę się poznać? Widziałam Cię na zdjęciu , myślę że Cię rozpoznam , mam pamięć do twarzy A jak będziesz w jakiejś kraciastej flanelowej koszuli to na pewno Będę się poza tym baczniej przglądać samotnym wędrowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts