Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znacie jakies fajne atrakcje dla dzieci w okolicach Darłowa/Darłówka? :lol:

lub coś ciekawego gdzie warto by się wybrac. Dzieci 5 lat i 6 miesięcy (wózek i plecak-nosidełko).

Z góry dziekuje za propozycje. :lol: :lol: :lol:

Właśnie stamtąd wróciliśmy :) ...Mieszkaliśmy w Darłówku przy plaży i w słoneczne dni prawie tam mieszkaliśmy :wink: :lol: ...Dzieci nie chciały wracać..tylko na lody i gofry :D ... W pochmurne dni zwiedzaliśmy zamek Książąt Pomorskich w Darłowie, farme wiatrową, pływaliśmy statkiem, oglądali okolice...aaaa był też międzynarodowy zlot pojazdów wojskowych i było czadowo! Co do parku wodnego, to podobno godz. dla dorosłych 18 zeta i 16 dla dzieci :roll: ..nie byliśmy, ale współlokatorka mówiła. Zaliczyliśmy dwa dni sztormu z okropną ulewą i to był koszmar (dla nas :roll: ) :evil: ...dzieci wariowały... Byliśmy tam 8 dni, a potem przenieśliśmy się do Pobierowa. :D

Wczoraj wyczytałam, że między Darłowem, a Jarosławcem jedna z forumowiczek prowadzi ranczo dla dzieci p.n."Dziki Zachód", ale muszę poszukać dokładniejszych info. :wink: ..

Witajcie Beti ;)

Jak sie czujesz???

Dzisiaj już ok, dzieki :D Ale wczoraj to myślałam, ze umrę... Jakiś cholerny wirus chyba się przyplątał i myslałam, ze nie wytrzymam w pracy :-? Gorączka 39stopni, a tu tylko sok z malin można wypić... No, na szczęście najgorsze samopoczucie minęło :D

A u Ciebie? Jak Weronika? Daje w kość? :wink:

Witajcie Beti ;)

Jak sie czujesz???

Dzisiaj już ok, dzieki :D Ale wczoraj to myślałam, ze umrę... Jakiś cholerny wirus chyba się przyplątał i myslałam, ze nie wytrzymam w pracy :-? Gorączka 39stopni, a tu tylko sok z malin można wypić... No, na szczęście najgorsze samopoczucie minęło :D

A u Ciebie? Jak Weronika? Daje w kość? :wink:

Oscillococcinum mozesz śmiało wziąć!

Skuteczne, mi pomogło, jak się przeziębiłam.

Weronka jest naprawdę grzeczna :)

Przesypia noce, w ciagu dnia trochę łobuzuje, ale taki jej urok :)

Przesypia noce? :o Wow, ale masz super :D Moja córcia średnio 2 razy w nocy się zawsze budziła, a w ciągu dnia spała raczej malutko... Np pół godzinki i po kilku godzinach znowu pół godzinki... Czasem godzinke... Dłużej zdarzało jej sie spac tylko w wózku na dworzu :D

Oj nie, że całą noc :)

Chodzi o to, że budzi się na nocne karmienia, zjada i zasypia. Nie szaleje nam po nocach :)

Na spacerach wera też zasypia i przesypia 2-3 godzinki. Poza tym w ciągu dnia śpi juz o wiele mniej.

Znacie jakies fajne atrakcje dla dzieci w okolicach Darłowa/Darłówka? :lol:

lub coś ciekawego gdzie warto by się wybrac. Dzieci 5 lat i 6 miesięcy (wózek i plecak-nosidełko).

Z góry dziekuje za propozycje. :lol: :lol: :lol:

Właśnie stamtąd wróciliśmy :) ...Mieszkaliśmy w Darłówku przy plaży i w słoneczne dni prawie tam mieszkaliśmy :wink: :lol: ...Dzieci nie chciały wracać..tylko na lody i gofry :D ... W pochmurne dni zwiedzaliśmy zamek Książąt Pomorskich w Darłowie, farme wiatrową, pływaliśmy statkiem, oglądali okolice...aaaa był też międzynarodowy zlot pojazdów wojskowych i było czadowo! Co do parku wodnego, to podobno godz. dla dorosłych 18 zeta i 16 dla dzieci :roll: ..nie byliśmy, ale współlokatorka mówiła. Zaliczyliśmy dwa dni sztormu z okropną ulewą i to był koszmar (dla nas :roll: ) :evil: ...dzieci wariowały... Byliśmy tam 8 dni, a potem przenieśliśmy się do Pobierowa. :D

Wczoraj wyczytałam, że między Darłowem, a Jarosławcem jedna z forumowiczek prowadzi ranczo dla dzieci p.n."Dziki Zachód", ale muszę poszukać dokładniejszych info. :wink: ..

Dzięki pewnie skorzystamy z polecanych atrakcji. :lol: :lol: :lol: