Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich i od razu nadrabiam zaległości czytelnicze. Swym zwyczajem na bierząco piszę odpowiedzi na niektóre intrygujące mnie lub dotyczące mojej osoby

W każdym wypadku dalej jestem pod wrażeniem gry dudka.. A ta obrona ze 118min..?

Fizyk - widziałeś to? Z bliska 2 strzały Szewczenki... Bajka..

Kze Widziałem. Dudek pokazał klasę!! A dwa karne -??? Szczególnie Szewczenki!!!

Whisper - nie to żebym się czepiał - ale dlaczego, nie widząc akcji, meczu itd.., zrzucasz winę na Dudka! Jest to conajmniej niesprawiedliwe! Kze mnie poprze, że w tych trzech bramkach Jurek nie mógł nic powiedzieć - bo obrona się pogubiła. Winą za te bramki ja (i nie tylko) obarczam przynajmniej w 70% obrońców. Trzeba to przyznać - kiedy Jurek popełniał błędy (było ich sporo ostatnio) to popełniał. Ale bramki to nie jego wina

Nie, w domu. Nawet nie wiedziałem że ma być. A nawet gdybym wiedział, to pewnie bym się nie zdecydował na spędzenie 90 minut, kiedy nie wiadomo czy będzie na co popatrzeć. Ja to tak za sportem niespecjalnie przepadam...

O widzisz Whisper!! Ja mam zwyczaj zapoznać się z faktami zanim dokonam oceny. I nie gniewaj się za szczerość! :wink:

u nas też było małe spotkanko, celem oglądania meczu

No i jak udało się spoykanie?

moja żona jest antyfanką futbolu, więc spała.. :roll: I tylko narzekała, że ciut krzyczę... Ale były powody, nie? :D :lol: 8)

Było fajnie!

Co prawda nie jestem fanką futbolu, ale jak strzelają bramki i sytuacja się tak zmienia, to lubię czasem popatrzeć! :lol:

Whisper - brachu - właśnie przeczytałem o twoich kłoptach zdrowotnych. Ty słuchaj - to jest niebezpieczene - bo jak następnym razom, tych dwóch pozostałych ciebie wysadzi z samochodu to co ty wtedy zrobisz? To jest poważne. Może jakaś pomoc, może chcesz o tym porozmawiać!!! 8)

Słuchajcie kochani - Mówię cicho żeby prezes nie słyszałem - z naszym szefem jest coś nie tak. On nie monologuje tak jak my czasami - tylko pisze sam do siębie i się kłóci. Może on szykuje jakąś aferę a potem zasłoni się zwolnieniem lekarskim R4!!! Powie że to nie on tylko Whisper2??? Trzeba uważać!!!

Słuchajcie kochani - Mówię cicho żeby prezes nie słyszałem - z naszym szefem jest coś nie tak. On nie monologuje tak jak my czasami - tylko pisze sam do siębie i się kłóci. Może on szykuje jakąś aferę a potem zasłoni się zwolnieniem lekarskim R4!!! Powie że to nie on tylko Whisper2??? Trzeba uważać!!!

L4 :wink:

Whisper - brachu - właśnie przeczytałem o twoich kłoptach zdrowotnych. Ty słuchaj - to jest niebezpieczene - bo jak następnym razom, tych dwóch pozostałych ciebie wysadzi z samochodu to co ty wtedy zrobisz? To jest poważne. Może jakaś pomoc, może chcesz o tym porozmawiać!!! 8)

nie za dużo rozmawiasz z psychologiem?? :wink:

Wiecie,

zastanawiałęm się nad imieniem dla dziecka. Nie wiem jeszcze czy chłopak, czy dziewczyna.. Ale namawiam żonę na to, że jeśli będzie chłopak to ja wybiorę, a jak będzie dziewczyna to żona wybierze...

Co mi proponujecie?

My wybieraliśmy razem!

My też wybieraliśmy razem. Są wydawnictwa ze wszstkimi imionami. My wybieraliśmy najpierw te, które nam się podobają najbardziej. Wypisaliśmy oboje (nie wszystkie się pokrywały). Zostaliśmy z 10 imionami - i tu nastąpiła droga eliminacji - które nam się nie podobają zdecydowanie wykreślaliśmy. Aż zostało kilka. Potem wybraliśmy te które najbardziej zadowalały nas oboje. Oto nasze typy:

Dziewczynka - Lidia (Gabrysia na drugie)

Chłopiec - Daniel (drugie imię było wybrane w inny posób)

kze - polecam naszą metodę. Jak żonie się spodoba jakieś imię dla dziewczynki a tobie się nie będzie podobać - to i tak będziesz musiał całe życie na nia tak wołać!!!!!

Wiecie,

zastanawiałęm się nad imieniem dla dziecka. Nie wiem jeszcze czy chłopak, czy dziewczyna.. Ale namawiam żonę na to, że jeśli będzie chłopak to ja wybiorę, a jak będzie dziewczyna to żona wybierze...

Co mi proponujecie?

My wybieraliśmy razem!

My też wybieraliśmy razem. Są wydawnictwa ze wszstkimi imionami. My wybieraliśmy najpierw te, które nam się podobają najbardziej. Wypisaliśmy oboje (nie wszystkie się pokrywały). Zostaliśmy z 10 imionami - i tu nastąpiła droga eliminacji - które nam się nie podobają zdecydowanie wykreślaliśmy. Aż zostało kilka. Potem wybraliśmy te które najbardziej zadowalały nas oboje. Oto nasze typy:

Dziewczynka - Lidia (Gabrysia na drugie)

Chłopiec - Daniel (drugie imię było wybrane w inny posób)

kze - polecam naszą metodę. Jak żonie się spodoba jakieś imię dla dziewczynki a tobie się nie będzie podobać - to i tak będziesz musiał całe życie na nia tak wołać!!!!!

popieram!

mi nie chciało się tego wszystkiego pisać