Sonika 26.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 A moi budowlańcy przyspieszyli!!!! Pogadaliśmy sobie wczoraj bardzo milo i jestem z nich bardzo zadowolony!! jak to sie robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Wiecie, zastanawiałęm się nad imieniem dla dziecka. Nie wiem jeszcze czy chłopak, czy dziewczyna.. Ale namawiam żonę na to, że jeśli będzie chłopak to ja wybiorę, a jak będzie dziewczyna to żona wybierze... Co mi proponujecie? My wybieraliśmy razem! My też wybieraliśmy razem. Są wydawnictwa ze wszstkimi imionami. My wybieraliśmy najpierw te, które nam się podobają najbardziej. Wypisaliśmy oboje (nie wszystkie się pokrywały). Zostaliśmy z 10 imionami - i tu nastąpiła droga eliminacji - które nam się nie podobają zdecydowanie wykreślaliśmy. Aż zostało kilka. Potem wybraliśmy te które najbardziej zadowalały nas oboje. Oto nasze typy: Dziewczynka - Lidia (Gabrysia na drugie) Chłopiec - Daniel (drugie imię było wybrane w inny posób) kze - polecam naszą metodę. Jak żonie się spodoba jakieś imię dla dziewczynki a tobie się nie będzie podobać - to i tak będziesz musiał całe życie na nia tak wołać!!!!! popieram! mi nie chciało się tego wszystkiego pisać Asiu nie chciało ci się . A nasz biedny kze potem całe życie by miał przerąbane - bo nikt mu nie pomógł!! Ja na wszelki wypadek wolałem udzielić mu ojcowskiej porady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 A moi budowlańcy przyspieszyli!!!! Pogadaliśmy sobie wczoraj bardzo milo i jestem z nich bardzo zadowolony!! jak to sie robi??? tzn co jak się robi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 super, że jest cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Rozmawia z budowlańcami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Słuchajcie kochani - Mówię cicho żeby prezes nie słyszałem - z naszym szefem jest coś nie tak. On nie monologuje tak jak my czasami - tylko pisze sam do siębie i się kłóci. Może on szykuje jakąś aferę a potem zasłoni się zwolnieniem lekarskim R4!!! Powie że to nie on tylko Whisper2??? Trzeba uważać!!! Fizyk... knujesz. I mataczysz. Będziemy... będę miał na Ciebie oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Wiecie, zastanawiałęm się nad imieniem dla dziecka. Nie wiem jeszcze czy chłopak, czy dziewczyna.. Ale namawiam żonę na to, że jeśli będzie chłopak to ja wybiorę, a jak będzie dziewczyna to żona wybierze... Co mi proponujecie? My wybieraliśmy razem! My też wybieraliśmy razem. Są wydawnictwa ze wszstkimi imionami. My wybieraliśmy najpierw te, które nam się podobają najbardziej. Wypisaliśmy oboje (nie wszystkie się pokrywały). Zostaliśmy z 10 imionami - i tu nastąpiła droga eliminacji - które nam się nie podobają zdecydowanie wykreślaliśmy. Aż zostało kilka. Potem wybraliśmy te które najbardziej zadowalały nas oboje. Oto nasze typy: Dziewczynka - Lidia (Gabrysia na drugie) Chłopiec - Daniel (drugie imię było wybrane w inny posób) kze - polecam naszą metodę. Jak żonie się spodoba jakieś imię dla dziewczynki a tobie się nie będzie podobać - to i tak będziesz musiał całe życie na nia tak wołać!!!!! popieram! mi nie chciało się tego wszystkiego pisać To dobrze, bo ja musiałambym mu udzielić rady matczynej.. ojcem nie chciałam być.. Asiu nie chciało ci się . A nasz biedny kze potem całe życie by miał przerąbane - bo nikt mu nie pomógł!! Ja na wszelki wypadek wolałem udzielić mu ojcowskiej porady!! coś się w tzw. międzyczasie wykasowało. Brak tekstu Fizyka. Sorry Fizyk! to nie ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 O... czas strzelać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Z budowlańcami trzeba nauczyć się gadać, a nie jest to łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Nieee, maksiu, z Prezesami nie wygrasz AKTUALNY RANKING 1. Kze - 44 2. Kasztanka - 33 3. Fizyk - 31 4. Whisper - 30 5. Sonika - 29 6. Moniś - 24 7. Badi - 22 8. Maksiu - 17 9. Monka, Joanna i Janusz - 15 11. Agniesia - 14 12. Teska - 11 13. Aga J.G. - 10 14. Andrzejka, joola - 9 16. Jezier, Jane - 8 18. Wojty-3, Ania -3 20. Daria - 2 21. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Gratulacje Whisper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Czy ja mam jeszcze dodatkowo zwidy???!!!!!!! :o Przysiągłbym, ze zaraz za moim "strzelającym" postem było "BUM" maksia. A teraz go nie ma... To ja może porozmawiam z lekarzem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Heeeeej... a widzę że mój "30" punkt w rankingu był jednocześnie moim 2800 postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Gratulacje Whisper!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Fizyk... knujesz. I mataczysz. Będziemy... będę miał na Ciebie oko... Heheh - kojarzy mi się taki cytacik: "Albo My ich - albo oni Was" Z władzą trzeba dobrze żyć. A jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No nie jest dobrze... przywidują mi się posty maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts