Teska 16.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - termometru nie mam, ale pod Stargardem też nieźle przypieka Na szczeście drzewa dają miły cień i właśnie siedzę sobie pod jednym i klikam - dzis musze w końcu dojsć do dego tysiaca postów Słoneczko - do końca tygodnia to dla mnie w sam raz aaa i kawę też już wypiłam nie duzo ci zostalo do tego okraglego tysiaca No nieduzo, niedużo, dlatego trza się sprężyć bo to wstyd prawie , ze przy takim stażu jestem "tylko" domownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dzień dobry Cały weekend spędziłam nad wodą Kot ma co jeść... http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/leszczyk.jpg ech.....zazdraszczam a ja spedzilam weekendzik na pieleniu chwasciorow...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - kotu? a tak na poważnie, to pomimo miłych akcentów, jak małżeńskie zawody wędkarskie, to była droga przez mękę - zastępy rozwydrzonych dresów i niemyślących podstarzałych playboyów na motorówkach - na wodach Zalewu Zegzyńskiego to naprawdę nic przyjemnego - spokojnie nie można było wędki zarzucić, bo fale z motorówek, rozwalały wszystko - przesuwały gdzie chciały zestawy I te wszechobecne wrzaski, puszki po piwie w trzcinach, jak grzecznie zwrócisz uwagę, to jeszcze Cię zbluzgają... Na początku wzięliśmy łódkę wiosłową, żeby z niej połowić - po dwóch godzinach zeszłam z niej po prostu zielona na twarzy...! a - hehe, widzieliśmy pana Adasia Ferencego, z dwoma laskami na motorwce, mogły być one jego córkami Łowił na trolling (wleczenie przynęty za łodzią) metoda na Zegrzu zakazana - ale jemu oczywiście WSZYSTKo wolno - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Trini - ja mimo wszystko też zazdraszczam tego łódkowania ! My jutro wybieramy się nad morze, ale miałam taki moment leżąc z córcią na hamaku pod jabłonkami, że pomyślałam - tak nam tu dobrze a my jeszcze chcemy gdzieś jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dzieńdoberek Pora wstać Maxi gacie http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/8/2/28_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam gorąco wszystkich Mati wszystkiego dobrego... http://bukietybaranowska.com.pl/big/slub36-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Trini - ja mimo wszystko też zazdraszczam tego łódkowania ! My jutro wybieramy się nad morze, ale miałam taki moment leżąc z córcią na hamaku pod jabłonkami, że pomyślałam - tak nam tu dobrze a my jeszcze chcemy gdzieś jechać jedziesz na wakacje? czy taki jednodniowy wypad? straszne korki sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - kotu? a tak na poważnie, to pomimo miłych akcentów, jak małżeńskie zawody wędkarskie, to była droga przez mękę - zastępy rozwydrzonych dresów i niemyślących podstarzałych playboyów na motorówkach - na wodach Zalewu Zegzyńskiego to naprawdę nic przyjemnego - spokojnie nie można było wędki zarzucić, bo fale z motorówek, rozwalały wszystko - przesuwały gdzie chciały zestawy I te wszechobecne wrzaski, puszki po piwie w trzcinach, jak grzecznie zwrócisz uwagę, to jeszcze Cię zbluzgają... Na początku wzięliśmy łódkę wiosłową, żeby z niej połowić - po dwóch godzinach zeszłam z niej po prostu zielona na twarzy...! a - hehe, widzieliśmy pana Adasia Ferencego, z dwoma laskami na motorwce, mogły być one jego córkami Łowił na trolling (wleczenie przynęty za łodzią) metoda na Zegrzu zakazana - ale jemu oczywiście WSZYSTKo wolno - nie? ha ha ha Tobie.... swoja droga moj kot nawet nie chce powachac swiezej rybki..... woli wedzona albo smazona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dzień dobry Cały weekend spędziłam nad wodą Kot ma co jeść... http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/leszczyk.jpg ale ta twoja ptaszynka do ciebie podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/ptak.jpg no niech ktoś powie, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 no i co...nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nie.... maaaaa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam ponownie Dzięki za gratki i seksowną bieliznę Wiecie że się cieszę że w pracy siedzę , tu mam taki komfort cieplny Wszyscy jak wchodzą to nie chcą wyjść , muszę wyganiać Chyba do wieczora zostanę bo aż nie chcę myśleć co się teraz w moim autku dzieje Trini ładna rybka , czy to leszcz ? Nie za bardzo znam takie jeziorowe rybki bo mój Małż w zasadzie od ładnych kilkunastu lat na muchę łowi . Ale w czasach młodości wędkowaliśmy razem Ach te wschody słońca witane z łódki na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 co????? ptaszka zobaczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Maxi zaraz gacie ci znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Jak ja bardzo chcę u R L o P !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.07.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Miko no podobna - wiem, nie wyprę się Maxi - dokładnie - leszcz I dlatego kot się pożywi, bo normalny człowiek, dostanie szału nad ilością ości U nas to ja bardziej nad wodę chłopa ciągnę, ale do muchy jakoś nie mam ciągot... może dlatego, że tu unas na mazowszu nie bardzo jest gdzie łowić na muchę? Ale generalnie ja najbardziej lubię gruncik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts