fizyk 26.05.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Czy ja mam jeszcze dodatkowo zwidy???!!!!!!! :o Przysiągłbym, ze zaraz za moim "strzelającym" postem było "BUM" maksia. A teraz go nie ma... To ja może porozmawiam z lekarzem.. Oj szefie - chyba potrzebny weekend bez kompa ... To się może źle skończyć. My tak z obawy o Pana - Szefie. Troszczymy się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No nie jest dobrze... przywidują mi się posty maksia To może mały kawał - stoją dwaj psycholodzy na przystanku. Jeden pyta drugiego: - na jaki autobus czekasz? - na 155 - odpowiada zagadnięty. Na co ten pierwszy pyta: - chcesz o tym porozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Fizyk, chcesz mnie wsadzić do psychiatryka, co? To, że nie jestem paranoikiem nie świadczy wcale, że ONI WSZYSCY nie chcą mnie dorwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Fizyk, chcesz mnie wsadzić do psychiatryka, co? To, że nie jestem paranoikiem nie świadczy wcale, że ONI WSZYSCY nie chcą mnie dorwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ale ja się nie dam... Nikt mnie stąd nie wyrzuci. Pamiętaj fizyk - mnie jest trzech... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ale ja się nie dam... Nikt mnie stąd nie wyrzuci. Pamiętaj fizyk - mnie jest trzech... :lol: Whsiper - a znasz ten kawał - też natury psychologicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Jaki kawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Mam problem panie doktorze - moczę się w nocy Lekarz mówi - nic panu nie poradzę - ale mam namiar na dobrego psychologa. Chce Pan? Facet podziękował, namiar wział PO kilku miesiącach lekarz spotyka swojego pacjenta : - O miło pana widzieć - jak tam pańskie problemy, skorzystał pan z rad tego psychologa? - O tak - bardzo mi pomógł !! - odpowiada pacjent - Czyli - nie moczy pan się juz? - dopytuje lekarz - O nie - moczę się nadal, ale jestem z tego DUMNY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ale ja się nie dam... Nikt mnie stąd nie wyrzuci. Pamiętaj fizyk - mnie jest trzech... :lol: Ale ja niespotykanie spokojny człowiek jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 I jak się kawał podobał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 I jak się kawał podobał ?? Jestem z siebie dumny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 I co ? nie ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ale ja się nie dam... Nikt mnie stąd nie wyrzuci. Pamiętaj fizyk - mnie jest trzech... :lol: Ale ja niespotykanie spokojny człowiek jestem ... My też nie jesteśmy agresywni. Po prostu się zaprzemy, przykujemy do biurka, kaloryfera i klawiatury i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 My też nie jesteśmy agresywni. Po prostu się zaprzemy, przykujemy do biurka, kaloryfera i klawiatury i tyle. heheh - to mi się inny fajny kawał przypomniał Pisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Pisz. Wciąż jestem z siebie dumny, może mi przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniq1 26.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Kawał bardzo sie podoba. Tytuł postu aż prosi się o dopisanie swoich przysłowiowych trzech groszy. Więc dopisałam:) Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Kawał bardzo sie podoba. Tytuł postu aż prosi się o dopisanie swoich przysłowiowych trzech groszy. Więc dopisałam:) Agnieszka Pisz, pisz... a może kiedyś będzie Ci dane zdobyć punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Dzięki Agniq1 Więc piszę: Facet nieźle narąbany wrócił do domu - oczywiście dość późno. Żona, jak zwykle za wałek do ciasta i goni go po mieszkaniu. Facet znalazł kryjówkę pod stołem w kuchni Żona krzyczy - wyłaź spod tego stołu w tej chwli!!!! Mąż na to - raz w życiu będę stanowczy - nie wyjdę!!!! Samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts