mikopiko 19.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 eeeee ja jeszcze nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.07.2007 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 eeeee ja jeszcze nie śpię teraz to raczej spisz , hej witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.07.2007 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witaj poranna zmiano Miłego dnia!!! Pamietajcie, że po 12 już weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 marjucha dawaj na rw a nie gdzies po komentarzach się szlajasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 eeeee ja jeszcze nie śpię teraz to raczej spisz , hej witam Ja juz tez wstałam To znaczy ledo oczy otworzyłam to do lapka trafiłam Witam w piątkowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hej Olka Ide poczytać co tu sie wczoraj działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hej Olka Ide poczytać co tu sie wczoraj działo hej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ide rzucić Tomka na koc bo lezenie na plecach taaakie nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No już jestem Za wiele do czytania nie było Widać że wakacje i ludzie czas zdrowo na wolnym powietrzu spędzają Ja też dzisiaj na króciutko .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . Nie wiem jak ja to wszystko ogarnę , jeszcze w międzyczasie popracowac muszę Kiedyś to imprezy tzw. trzydniówki mieliśmy i nikt nie narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 przepraszam ...ale ja nic nie kombinejszyn tak muuuuli a juz myśłałem, że masz czkawkę nie a teraz już nie muuuli gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 no i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 no i witam wszystkich Zięć dobry Tesiu I zanim do pracy pojadę dla miko gaciorki http://www.advertka.ru/img/print/wonderbra_whocares.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie zwlokłam się z łóżka. Czekam na szambowóz bo wykapać sie nie mogę No i dzień dobry mówię Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No już jestem Za wiele do czytania nie było Widać że wakacje i ludzie czas zdrowo na wolnym powietrzu spędzają Ja też dzisiaj na króciutko .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . Nie wiem jak ja to wszystko ogarnę , jeszcze w międzyczasie popracowac muszę Kiedyś to imprezy tzw. trzydniówki mieliśmy i nikt nie narzekał może postrajkujesz albo za posprzątanie paszczy, ktoś posprząta między imprezkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie zwlokłam się z łóżka. Czekam na szambowóz bo wykapać sie nie mogę No i dzień dobry mówię Wam Ja wczoraj miałam wizytę pana szambo i wieczorem w wannie zaszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.07.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 znowu gorąco. Witajcie u nas bąki końskie żrą niemiłosiernie, no i slimaki obrzydliwce się pojawiły. Trutka rozsypana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie zwlokłam się z łóżka. Czekam na szambowóz bo wykapać sie nie mogę No i dzień dobry mówię Wam Ja wczoraj miałam wizytę pana szambo i wieczorem w wannie zaszalałam no to szybko wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts