Ew-ka 20.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały w tym roku zaopatrzyłam wszystkie sypialnie we wkłady z wodnym roztworem każdy jest w kontakcie z czasomierzem ,ktory miałam w domu .....nastawiłam je od 20 do 7 rano .....mam je od ok miesiąca i nawet połowy butelki nie ubyło a o komarach wcale nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 może postrajkujesz albo za posprzątanie paszczy, ktoś posprząta między imprezkami Dam radę , to tylko 3 godzinki Gorsze będa zakupy , no i te zarwane noce No i ten the day after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hej dziewczęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie zwlokłam się z łóżka. Czekam na szambowóz bo wykapać sie nie mogę No i dzień dobry mówię Wam Ja wczoraj miałam wizytę pana szambo i wieczorem w wannie zaszalałam no to szybko wróci Zaawsze wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały w tym roku zaopatrzyłam wszystkie sypialnie we wkłady z wodnym roztworem każdy jest w kontakcie z czasomierzem ,ktory miałam w domu .....nastawiłam je od 20 do 7 rano .....mam je od ok miesiąca i nawet połowy butelki nie ubyło a o komarach wcale nie pamiętam Dzięki Ewcia , w takim razie tez płyn drogą kupna nabędę Nawet mam czasomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hej dziewczęta! Hej dziewczyno z wietrznej północy Zaraz się pewnie jamlesik odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały w tym roku zaopatrzyłam wszystkie sypialnie we wkłady z wodnym roztworem każdy jest w kontakcie z czasomierzem ,ktory miałam w domu .....nastawiłam je od 20 do 7 rano .....mam je od ok miesiąca i nawet połowy butelki nie ubyło a o komarach wcale nie pamiętam Dzięki Ewcia , w takim razie tez płyn drogą kupna nabędę Nawet mam czasomierz a co z komarami na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No i ten the day after dobrze, że w niedzielę wypadnie , gorzej jak się przesunie na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 .Wieczorem mamy rodzinną imprezę , potem ognisko sąsiedzkie a jutro w domku gościmy znajomych . miłej imprezki ......jednej i drugiej Dzięki Ewcia Dobrze że wpadłaś bo mam do Ciebie pytanko W zeszłym roku zachwalałaś taki środek p-komarowy Expel . Powiedz czy to był w płynie czy to były takie wkłady papierowe , bo nie wiem na który sie zdecydować a bzykające cholery sie właśnie u nas pokazały w tym roku zaopatrzyłam wszystkie sypialnie we wkłady z wodnym roztworem każdy jest w kontakcie z czasomierzem ,ktory miałam w domu .....nastawiłam je od 20 do 7 rano .....mam je od ok miesiąca i nawet połowy butelki nie ubyło a o komarach wcale nie pamiętam Dzięki Ewcia , w takim razie tez płyn drogą kupna nabędę Nawet mam czasomierz a co z komarami na tarasie? Jest świetny preparat przeciw komarom , meszkom , kleszczom . Nazywa się UltraThon , firmy 3M . Kiedyś do dostania w aptekach , teraz chyba tylko w necie . Występuje w postaci aerozolu lub kremu . Aerozol działa do 8 godzin a krem do 12 . Naprawdę działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No i ten the day after dobrze, że w niedzielę wypadnie , gorzej jak się przesunie na poniedziałek To wykluczone W niedzielę będą tylko płyny ratujące życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No i ten the day after dobrze, że w niedzielę wypadnie , gorzej jak się przesunie na poniedziałek To wykluczone W niedzielę będą tylko płyny ratujące życie glukoza, sól fizjologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 a co z komarami na tarasie? ......a tu to walka wręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No i ten the day after dobrze, że w niedzielę wypadnie , gorzej jak się przesunie na poniedziałek To wykluczone W niedzielę będą tylko płyny ratujące życie glukoza, sól fizjologiczna Zsiadłe mleko , woda po ogórkach , sok pomidorowy Gaciorki http://www.mbank.com.pl/mszop/images/92/2063.jpg Spadam juz bo sie do roboty spóźnię Miłego piątku i soboty W niedzielę na kontrol wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 3272. inż. Mamoń - 2863. SławekD-żonka - 1994. verunia - 1645. Olkalybowa - 1586. Joanna i Janusz - 1427. kze, mikopiko - 1349. Whisper - 11910. fizyk - 10011. jea - 9712. frosch - 9413. kasztanka - 9214. Majka, maksiu - 8516. Ania Wiśniewska - 7817. teska - 7018. Sonika - 5319. badi- 5220. pp - 5121. andre59 - 5022. monka - 4423. andrzejka - 4324. Aga J.G - 4125. ew-ka - 4026. Moniś, zaba_gonia - 3628. facio - 3529. Trini - 3130. markus_gdynia , Maxtorka - 2932. Jezier - 2833. Witos, Nefer -2735. marcel2000 - 2336. tola, kaśkamaciej - 2238. Funia, beti555 - 2039. wartownik - 1940. gaweł - 1842. Sylvia1, mati_sowee - 1644. Agniesia, Karolka, joola - 1447. mundzia, marjucha -1249. monikach, jamles - 1151. Jane, Wojty, prymasek, - 1054. kasia64, duende, ania, dompodsosnami - 957. stukpuk, ullerowa - 860. kolia, Zielonooka- 762. Januszz, tabaluga1, edzia - 665. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 570. Pawson, mayland - 472. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 377. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, Anisia3 - 284. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, arcobaleno, mbz Olka i Miko tak samo myślały, że Piotrek nikogo nieprzejechał,Kaśka pakowała laptop na wczasy,Żaba czekała na szambonurka, który wyjechał od Maxi,było o komarach i o imprezach u Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 jamles- duze gaciorki za stronkę http://www.se.com.pl/_gAllery/11/55/44/115544.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No i ten the day after dobrze, że w niedzielę wypadnie , gorzej jak się przesunie na poniedziałek To wykluczone W niedzielę będą tylko płyny ratujące życie glukoza, sól fizjologiczna Zsiadłe mleko , woda po ogórkach , sok pomidorowy Gaciorki http://www.mbank.com.pl/mszop/images/92/2063.jpg Spadam juz bo sie do roboty spóźnię Miłego piątku i soboty W niedzielę na kontrol wpadnę chłodnika chmielowego nie widzę w menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ja też spadam ....tadammmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ja też spadam ....tadammmmmm idę z kosiarką pobiegać, sąsiadki już koszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 muszę zrobić sobie dzisiaj dzień dziecka.... szambiarz nie przyjeżdża.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 muszę zrobić sobie dzisiaj dzień dziecka.... szambiarz nie przyjeżdża.. Ale sobie wymówkę znalazła Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts