frosch 23.07.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 U nas własnie minuta ciszy była i syreny...za tą tragedię... z kim nie pogadam to ktoś stracił jakąś osobę...[*] [*] [*] ty zdaje sie mieszkasz gdzies kolo Stargardu , prawda? wczoraj bylam w Nowogardzie , nastroje ludzi ...straszne tak jakos kazdy sie utozsamia z ofiarami tej tragedii sama strasznie to przezywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka A Ty jak zwykle megazabiegana... jak tam mala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dżemdobry wszystkim No właśnie pp jak tam mała ?? I napisz też jak sie ma dzidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dżemdobry wszystkim No właśnie pp jak tam mała ?? I napisz też jak sie ma dzidzia czesc japko ty jak zwykle w superanckim humorze jak tam maly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 czesc japko ty jak zwykle w superanckim humorze jak tam maly ? Też w superanckim humorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 froschka - całe życie mieszkałam w stargardzie, od kilku miesięcy 10km pod. jabko - no własnie - a Twój mały jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 czesc japko ty jak zwykle w superanckim humorze jak tam maly ? Też w superanckim humorze to gicior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka A Ty jak zwykle megazabiegana... jak tam mala ? Wyrosła z ubranek w rozmiarze 56 i muszę jej skompletować garderobę w rozmiarze 62 I jedziemy za chwilę na działkę wietrzyć kuperki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 co dzisiaj tak tutaj pusto jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 pokaże Wam nowy nabytek H.......zamiena rower na motor http://www.mfoto.pl/uploads/1423/motor-3_5e338.jpg fajna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaba ...na urlopie bylam ...nad Jeziorem Nyskim ew-cia ..w Nysie jak zwykle ...momenty byly jea....zjararalam sie owszem ..mozesz mi zazdroscic mialam piekna pogode (powiedzialabym , ze lekko przesadzilam z tym moim zamowieniem na slonce ) uciekalismy do cienia burze obchodzily nas kolkiem (raz postraszylo tylko nad ranem i polazlo dalej ) wrocilam poznym wieczorem w sobote , potem pranie , pranie, pranie ....i jazda na Szczecin (moja mama jest u babci i mudsialam jej zlozyc zyczenia urodzinowe , gdy mnie zobaczyla z kwiatami zrobila takie oczy ), wypilismy kawke i jazda na Berlin (kuzynka miala juz dzisiaj urodziny po polnocy ), potem jazda ........do pracy (frosch mial na 7-ma dzisiaj ) mam troche obowiazkow w chatce , po poludniu do pracki pogoda u mnie bylejaka A Ty jak zwykle megazabiegana... jak tam mala ? Wyrosła z ubranek w rozmiarze 56 i muszę jej skompletować garderobę w rozmiarze 62 I jedziemy za chwilę na działkę wietrzyć kuperki bylas w szczecinie? dobrze wyczytalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 a ja w przerwie od prac fizycznych troche podzieciole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 stronki pewnie nie ustrzele...zawsze przed forum zaczyna mulic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 nie chce mi sie.......kawusia pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 U nas własnie minuta ciszy była i syreny...za tą tragedię... z kim nie pogadam to ktoś stracił jakąś osobę...[*] [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ech...wszyscy zapamietale pracuja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts