Sonika 26.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 DOGORYWAM Sonica - czy metoda usta - usta coś pomoże? A może jakaś pozycja - nie wiem boczna albo jakaś taka?? Kiedyś na kursie z ratownictwa nas uczyli! Jak potzrebujesz ... pomocy to ja chętnie ...pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 smutno mi Nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 DOGORYWAM czyli ledwo żyję hmmmm a co autor miał na myśli? ale tak min. w trzech zdaniach??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Nie rozumiem... DOGORYWAM Wciąż nie rozumiem. Może użyjesz kolorków? Albo pogrubisz literki? dogorywam Mów po ludzku Przeczytaj to samo, tylko drukowanymi brązowymi literkami. Wtedy zrozumiesz... Nie wiem Sonika co ci jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 DOGORYWAM Sonica - czy metoda usta - usta coś pomoże? A może jakaś pozycja - nie wiem boczna albo jakaś taka?? Kiedyś na kursie z ratownictwa nas uczyli! Jak potzrebujesz ... pomocy to ja chętnie ...pomogę Kolankowo-łokciowa... BRUTAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Maksiu - to się nazywa, eeee ten tego ... - SNAJPERSKI STRZAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Maksiu - to się nazywa, eeee ten tego ... - SNAJPERSKI STRZAŁ kolego fizyczny... prosze mi tu nie owijac w bawełne, tylko walic prosto z rury, konkretnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 DOGORYWAM Sonica - czy metoda usta - usta coś pomoże? A może jakaś pozycja - nie wiem boczna albo jakaś taka?? Kiedyś na kursie z ratownictwa nas uczyli! Jak potzrebujesz ... pomocy to ja chętnie ...pomogę Kolankowo-łokciowa... BRUTAL Nie mów tak, chłopak po prostu chce Cię ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonica - ja jestem z Tobą - niezależnie co by to miało znaczyć. Dzielę ten Twój ból ... Od tego są koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.05.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika mów normalnie jesteś chora czy jest ci smutno bo ktos ci sprawil przykrośc Nie męcz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Maksiu - to się nazywa, eeee ten tego ... - SNAJPERSKI STRZAŁ kolego fizyczny... prosze mi tu nie owijac w bawełne, tylko walic prosto z rury, konkretnie... Fizyk jest mistrzem iluzji... znaczy tej, no.. aluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika mów normalnie jesteś chora czy jest ci smutno bo ktos ci sprawil przykrośc Nie męcz nas A mi się wydaje że Sonika czuje to samo co ja... takie wredne, oblepiające gorąco pomimo otwartego balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Maksiu - to się nazywa, eeee ten tego ... - SNAJPERSKI STRZAŁ kolego fizyczny... prosze mi tu nie owijac w bawełne, tylko walic prosto z rury, konkretnie... no nie wiem czy to wypada ... bo wiesz ..... ee ja taki wstydliwy jestem . Zresztą ja nie jestem informatykiem. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika hę, a co Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Maksiu - to się nazywa, eeee ten tego ... - SNAJPERSKI STRZAŁ kolego fizyczny... prosze mi tu nie owijac w bawełne, tylko walic prosto z rury, konkretnie... no nie wiem czy to wypada ... bo wiesz ..... ee ja taki wstydliwy jestem . Zresztą ja nie jestem informatykiem. ..... wypada... wole wiedziec co konkretnie masz na mysli niz sie domyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Maksiu - to się nazywa, eeee ten tego ... - SNAJPERSKI STRZAŁ kolego fizyczny... prosze mi tu nie owijac w bawełne, tylko walic prosto z rury, konkretnie... Fizyk jest mistrzem iluzji... znaczy tej, no.. aluzji O przepraszam - ja nie umiem robić żaluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Witajcie Witaj Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika mów normalnie jesteś chora czy jest ci smutno bo ktos ci sprawil przykrośc Nie męcz nas A mi się wydaje że Sonika czuje to samo co ja... takie wredne, oblepiające gorąco pomimo otwartego balkonu Ja tam mam otwarty balkon i jest baaardzo przyjemny chlodek A mieszkam pod samym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Witajcie witaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts