arcobaleno 23.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Trini - cudne dzięki siedzę wzruszona jeszcze do teraz mi łezki napływają kurczę to coś jak po raz pierwszy wypowiedziane "kocham Cie mamo" O 14,15 DOSTAŁAM TEJ SAMEJ TREŚCI SMS OD MOJEGO SYNKA .... ciekawe co go naszło ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Trini -chowaj ,chowaj takie skarby -będziesz narzeczonym pokazywać kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Trini -chowaj ,chowaj takie skarby -będziesz narzeczonym pokazywać kiedyś ten sms od synka - no to pewnie kocha i czegoś może chce hehe, no wiem Teatrzyk który przedstawiała, mam nagrany i też mam skrzętnie zapisany na dysku Będą jaja jak młoda podrośnie a na 18tkę dostanie swoisty album na płycie (czy co tam będzie za 12 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Teska aleś nastukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 no i gatki za stronkę i za 20000 postów http://static.flickr.com/109/308253782_78fff3b527.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jak ojciec Rydzyk prezydenta przepraszał. Halo, czy to Jarosław Kaczyński?- Nie, tu Lech.- A, to przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.07.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Hejka Teska, pobiłaś rekord RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.07.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Ooo jakie swojskie klimaty No prosze ! Ja waśnie w kierunku Chociwla (czy tam Chociwela - jak kto woli ) tylko bliżej - pierwsza wiocha w tym kierunku za Stargardem o wdzięcznej nazwie Gogolewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Ooo jakie swojskie klimaty No prosze ! Ja waśnie w kierunku Chociwla (czy tam Chociwela - jak kto woli ) tylko bliżej - pierwsza wiocha w tym kierunku za Stargardem o wdzięcznej nazwie Gogolewo Gogolewo kojarzy mi sie z naszym Gogolinem co to do niego poszla niejaka Karolinka a Karliczek za nia z czyms tam do .....picia coby byla latwiejsza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Ooo jakie swojskie klimaty No prosze ! Ja waśnie w kierunku Chociwla (czy tam Chociwela - jak kto woli ) tylko bliżej - pierwsza wiocha w tym kierunku za Stargardem o wdzięcznej nazwie Gogolewo Gogolewo kojarzy mi sie z naszym Gogolinem co to do niego poszla niejaka Karolinka a Karliczek za nia z czyms tam do .....picia coby byla latwiejsza chyba z klawiatury mi to wyjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Ooo jakie swojskie klimaty No prosze ! Ja waśnie w kierunku Chociwla (czy tam Chociwela - jak kto woli ) tylko bliżej - pierwsza wiocha w tym kierunku za Stargardem o wdzięcznej nazwie Gogolewo Gogolewo kojarzy mi sie z naszym Gogolinem co to do niego poszla niejaka Karolinka a Karliczek za nia z czyms tam do .....picia coby byla latwiejsza chyba z klawiatury mi to wyjęłaś wiedzialach ze przijdziesz jak bydzie godka o flaszecce albo o babeczce godej co u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froscha - jak następnym razem bedziesz wjeżdżała do mojej wioski to trąb głośno od znaku, ja wyskoczę na rozjazd i na kawkę Cię zaproszę Gdzie mieszkam to widać pod avatarem Trini - ale fajowskie te pierwsze "dzieła" hej , jedyny rozjazd w twoim kierunku , jaki pamietam to byl na Chociwel nieczesto tam jezdze ostatni raz ..................10 lat temu nie ma czasu , nie ma czasu ale nie omieszkam ci nastepnym razem pomachac lapka Ooo jakie swojskie klimaty No prosze ! Ja waśnie w kierunku Chociwla (czy tam Chociwela - jak kto woli ) tylko bliżej - pierwsza wiocha w tym kierunku za Stargardem o wdzięcznej nazwie Gogolewo Gogolewo kojarzy mi sie z naszym Gogolinem co to do niego poszla niejaka Karolinka a Karliczek za nia z czyms tam do .....picia coby byla latwiejsza chyba z klawiatury mi to wyjęłaś wiedzialach ze przijdziesz jak bydzie godka o flaszecce albo o babeczce godej co u ciebie zjarało mnie i mam zakaz wystawiania d..upy do słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Froschka, a ty jestes brązowa, czy dalej zielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.07.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Prosze, prosze - Gogolewo Przez kilka lat tamtedy pociagiem prawie dwa razy w tygodniu przejezdzalam, nieraz sie nawet zatrzymywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Heloł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 hejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts