maksiu 26.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 fizyk no wiesz....moze w koncu pierś w pierś postuka Święte słowa ... wyczuwam podskórny żal.. a nikt przeciez nie mowił ze trzeba zgodnie z fairplay... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Gorąco... jak ktoś nie będzie już dziś samochodem jechał, to niech się częstuje: http://www.gearrental.com/images/Premium%20Ice%20Cubes.jpghttp://www.gearrental.com/images/Premium%20Ice%20Cubes.jpghttp://www.gearrental.com/images/Premium%20Ice%20Cubes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 fizyk no wiesz....moze w koncu pierś w pierś postuka Święte słowa ... wyczuwam podskórny żal.. a nikt przeciez nie mowił ze trzeba zgodnie z fairplay... Ale wtedy jest większa satysfakcja, ten rozgrzane spocony palce uderzające szybko w klawiaturę, wyścik z czasem, poświęcenie ... docierasz do mety - a tu bach, a raczej pif paf. Toż to prawie jak doping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 jak wam minał dzisiejszy dzień??? ja poł dnia zasuwałem wypychają tyły z roboty... klepałem jakies durne arkusze excelu... no i nawet na budowie nie bylo jak pojechac bo by mnie sasiedzic nastukali za prace w świeto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 pa, pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 jak wam minał dzisiejszy dzień??? ja poł dnia zasuwałem wypychają tyły z roboty... klepałem jakies durne arkusze excelu... no i nawet na budowie nie bylo jak pojechac bo by mnie sasiedzic nastukali za prace w świeto.. Ja odpoczywałem. Pojechałem na budowę z rodzinką. Córka stweirdziła - że rusztowania to takie fane drabinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 pa, pa, pa Idziesz i nie powiesz dlaczego dogorywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 fizyk no wiesz....moze w koncu pierś w pierś postuka Święte słowa ... wyczuwam podskórny żal.. a nikt przeciez nie mowił ze trzeba zgodnie z fairplay... Ale wtedy jest większa satysfakcja, ten rozgrzane spocony palce uderzające szybko w klawiaturę, wyścik z czasem, poświęcenie ... docierasz do mety - a tu bach, a raczej pif paf. Toż to prawie jak doping nie bede tu cytowal, bo nei chce mi sie szukac... ale ktos tu mowil ze snajperzy to dobra rzecz... ze dodaja wiekszych emocji rozgrywce... i komu tu wierzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 pa,pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 pa, pa, pa Soniczko - co Ci się stało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Soniko: zapytam inaczej niz wszyscy... czy już Ci lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 a mnie nachodzą czarne myśli, że ja nigdy tego domu nie skończę, tylko będę tak jeżdzić i jeżdzić tam przez następne......????lat i nigdy się tam nie wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 fairplay - zawsze...a zal podskórny??? toż my nie dziecki sa Maksiu a ja dzis łopatą machałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 i jest mi b. smutno i mam doła budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 fizyk no wiesz....moze w koncu pierś w pierś postuka Święte słowa ... wyczuwam podskórny żal.. a nikt przeciez nie mowił ze trzeba zgodnie z fairplay... Ale wtedy jest większa satysfakcja, ten rozgrzane spocony palce uderzające szybko w klawiaturę, wyścik z czasem, poświęcenie ... docierasz do mety - a tu bach, a raczej pif paf. Toż to prawie jak doping nie bede tu cytowal, bo nei chce mi sie szukac... ale ktos tu mowil ze snajperzy to dobra rzecz... ze dodaja wiekszych emocji rozgrywce... i komu tu wierzyc? Z jednej strony Maksiu masz rację - ale z drugiej - jak my tu się męczymy żeby nastukać 60 postów, a tu nagle ktoś idzie na łatwiznę i strzela zza winkla. Zresztą o wiele milej jest tu pierś w pierś z koleżankami i łeb w łeb z kolegami ... Ale każdy ma własną drogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika Ty nie pisz takich głupot!!!!! wprowadzisz sie i to szybko...co ty mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 i jest mi b. smutno i mam doła budowlanego No wiesz co?????????????? Pomyśl na jaim etapie my jesteeśmy. Ty możesz panu glazurnikowni powiedzieć - paszoł wom, od jutra tu mieszkam. A my nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 i jest mi b. smutno i mam doła budowlanego Ja miałem w czwartek - ale odreagowałem na kierowniku budowy !!! Polecam!! Aż mnie nosiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 a mnie nachodzą czarne myśli, że ja nigdy tego domu nie skończę, tylko będę tak jeżdzić i jeżdzić tam przez następne......????lat i nigdy się tam nie wprowadzę eeee no tak to nie mozna myślec... błąd w założeniu... dom napewno skonczysz.. przeciez jestes twarda... gdybym ja tak myslal to nawet bym sie nie zabieral za budowe bo mnie poprostu nie stac na budowe domu, ale jestem uparty i dopne swego .... i ty napewno tez dopniesz swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts