Teska 26.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika ja tez miałam pare dołów budowlanych....pomysl tak..masz blizej niz dalej....i wcale nie bedziesz jezdzic na te budowe kilkanascie lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 i jest mi b. smutno i mam doła budowlanego No wiesz co?????????????? Pomyśl na jaim etapie my jesteeśmy. Ty możesz panu glazurnikowni powiedzieć - paszoł wom, od jutra tu mieszkam. A my nie... ale ja mam jeszcze tyle do zrobienia, a to już trwa parę dobrych lat i chyba nigdy się nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 chyba sobie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 fizyk no wiesz....moze w koncu pierś w pierś postuka Święte słowa ... wyczuwam podskórny żal.. a nikt przeciez nie mowił ze trzeba zgodnie z fairplay... Ale wtedy jest większa satysfakcja, ten rozgrzane spocony palce uderzające szybko w klawiaturę, wyścik z czasem, poświęcenie ... docierasz do mety - a tu bach, a raczej pif paf. Toż to prawie jak doping nie bede tu cytowal, bo nei chce mi sie szukac... ale ktos tu mowil ze snajperzy to dobra rzecz... ze dodaja wiekszych emocji rozgrywce... i komu tu wierzyc? Z jednej strony Maksiu masz rację - ale z drugiej - jak my tu się męczymy żeby nastukać 60 postów, a tu nagle ktoś idzie na łatwiznę i strzela zza winkla. Zresztą o wiele milej jest tu pierś w pierś z koleżankami i łeb w łeb z kolegami ... Ale każdy ma własną drogę ... a jeszcze milej jest wykąpac dziecko, potem je usypiac przez poł godziny i dorwac sie do komputera na 2 posty przed koncem strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Z jednej strony Maksiu masz rację - ale z drugiej - jak my tu się męczymy żeby nastukać 60 postów, a tu nagle ktoś idzie na łatwiznę i strzela zza winkla. Zresztą o wiele milej jest tu pierś w pierś z koleżankami i łeb w łeb z kolegami ... Ale każdy ma własną drogę ... Fizyk, co innego jak ktoś sam jeden próbuje tą sześćdziesiątkę wystukać i męczy się nad tym pół godziny, a tu mu ktoś "strzeli", a co innego jak jest tych parę osób i 60tka leci jak z bicza strzelił. Snajperowanie jest dozwolone, pochwalane i ulubione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 chyba sobie poszła nie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika no przesadzasz co??? widziałamw Twoim dzienniku piękniaste łazieneczki, podłogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonica - przyczep się do czegoś, powiedz ,że to ci się nie podoba. Ja opierniczyłem przedostatnim razem moich majstrów, że jest bałagan na budowie i że sąsiad mi się skarżył, że na jego ogrodzeniu wisiała folia po wełnie. .... Do teraz jest porządek !!! A mi ulżyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Z jednej strony Maksiu masz rację - ale z drugiej - jak my tu się męczymy żeby nastukać 60 postów, a tu nagle ktoś idzie na łatwiznę i strzela zza winkla. Zresztą o wiele milej jest tu pierś w pierś z koleżankami i łeb w łeb z kolegami ... Ale każdy ma własną drogę ... Fizyk, co innego jak ktoś sam jeden próbuje tą sześćdziesiątkę wystukać i męczy się nad tym pół godziny, a tu mu ktoś "strzeli", a co innego jak jest tych parę osób i 60tka leci jak z bicza strzelił. Snajperowanie jest dozwolone, pochwalane i ulubione. No ale wtedy to jest to walka wręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 i jest mi b. smutno i mam doła budowlanego No wiesz co?????????????? Pomyśl na jaim etapie my jesteeśmy. Ty możesz panu glazurnikowni powiedzieć - paszoł wom, od jutra tu mieszkam. A my nie... ale ja mam jeszcze tyle do zrobienia, a to już trwa parę dobrych lat i chyba nigdy się nie skończy ja mam gołe ściany.. no prawie.. bo mam kabelki elektyczne pociagniete.. ale ani okien, ani drzwi, ani tynkow, ani wylewek... ani innych instalacji... ale nic to... wszystko sie zrobi.. trzeba zawsze do przodu.. czasami duzymi krokami, czasami malymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 i jest mi b. smutno i mam doła budowlanego No wiesz co?????????????? Pomyśl na jaim etapie my jesteeśmy. Ty możesz panu glazurnikowni powiedzieć - paszoł wom, od jutra tu mieszkam. A my nie... ale ja mam jeszcze tyle do zrobienia, a to już trwa parę dobrych lat i chyba nigdy się nie skończy A może po prostu nie potrafisz powiedzieć: "już starczy"? Wyznaczyć sobie - zrobić to i to, ma się to skończyć wtedy i wtedy. A tego i tego się przeprowadzam i mam wszystko w... wiesz gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 ooooo to dobry pomysł - pomaga też wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika no przesadzasz co??? widziałamw Twoim dzienniku piękniaste łazieneczki, podłogi.... ale jeszcze mam nie wymalowane, nie mam kuchni, podłóg na górze i na dole, nie jest ogrodzone, nie ma podmurówki itd. itp., a pieniądze się kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ja jeszcze nie mam wszystkich ścian!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ja jeszcze nie mam wszystkich ścian!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika dokladnie...powiedz mam się wprowadzic i już...ile lat budujesz?? z drugiej strony okropnie budowac do nieskonczonosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Pieniądze zawsze mają tendencje do kończenia się!!! Jeszcze się nie przyzwyczaiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika no przesadzasz co??? widziałamw Twoim dzienniku piękniaste łazieneczki, podłogi.... ale jeszcze mam nie wymalowane, nie mam kuchni, podłóg na górze i na dole, nie jest ogrodzone, nie ma podmurówki itd. itp., a pieniądze się kończą pieniądze sie kończą :D .. mi skonczyly sie rok temu... .. ale jak usiąde i bede rozpaczal to nic z tego nei bedzie... trzeba wziasc sprawy w swoje rece i allejuja i do przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika dokladnie...powiedz mam się wprowadzic i już...ile lat budujesz?? z drugiej strony okropnie budowac do nieskonczonosci... chyba już z pięć - straciłam rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonika toz Ty blizej niz dalej.....no!!!! buziaczek tak ma wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts