fizyk 26.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Melduję posłusznie że już biegnę, a nawet moja tylna część już układa się do snu a ja zaraz ją dogonię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ja oglądłem Gwiezdne Wojny i Imperium kontratakuje, ale to w latach 70tych jeszcze zwłacza ze premiera Imperium kontraatakuje była w 1980 roku Dla mnie wszystko co w okollicach podstawówki to liczy sie jako 70te ciekawa teoria lata 70-te to głównie przedszkole, chyba że masz na myśli ich końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No, dla mnie to do połowy pzredszkole, potem podstawówka. Bo ja to stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Więc? więc zdobyłeś punkcik! gratulacje Prawdę mówiąc to liczyłem na to, bo nam ciasno z Prezesem na podium To trzeba było puścić mnie przodem W sumie to masz rację , ale nie pomyślałem o tym Ja też jestem z tej dekady (70tej) !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No, dla mnie to do połowy pzredszkole, potem podstawówka. Bo ja to stary jestem no wiem niedawno świętowaliśmy Twoje urodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No, dla mnie to do połowy pzredszkole, potem podstawówka. Bo ja to stary jestem Prezesie.. nie jestes starszy odemnie a ja sie staro nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Fizyk... Sonika chyba czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Więc? więc zdobyłeś punkcik! gratulacje Prawdę mówiąc to liczyłem na to, bo nam ciasno z Prezesem na podium To trzeba było puścić mnie przodem W sumie to masz rację , ale nie pomyślałem o tym Ja też jestem z tej dekady (70tej) !!!! Whisper nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 FIZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYK!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No, dla mnie to do połowy pzredszkole, potem podstawówka. Bo ja to stary jestem Prezesie.. nie jestes starszy odemnie a ja sie staro nie czuje ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Więc? więc zdobyłeś punkcik! gratulacje Prawdę mówiąc to liczyłem na to, bo nam ciasno z Prezesem na podium To trzeba było puścić mnie przodem W sumie to masz rację , ale nie pomyślałem o tym Ja też jestem z tej dekady (70tej) !!!! Whisper nie Nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Fizyk... Sonika chyba czeka... Ale my już po. Za dużo wypiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Więc? więc zdobyłeś punkcik! gratulacje Prawdę mówiąc to liczyłem na to, bo nam ciasno z Prezesem na podium To trzeba było puścić mnie przodem W sumie to masz rację , ale nie pomyślałem o tym Ja też jestem z tej dekady (70tej) !!!! Whisper nie Nie? nie z tej dekady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Fizyk... Sonika chyba czeka... Al emy już po. Za dużo wypiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Więc? więc zdobyłeś punkcik! gratulacje Prawdę mówiąc to liczyłem na to, bo nam ciasno z Prezesem na podium To trzeba było puścić mnie przodem W sumie to masz rację , ale nie pomyślałem o tym Ja też jestem z tej dekady (70tej) !!!! Whisper nie Nie? ehhh szalone lata 70.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 No, dla mnie to do połowy pzredszkole, potem podstawówka. Bo ja to stary jestem Prezesie.. nie jestes starszy odemnie a ja sie staro nie czuje ja też... Ja tylko przez skromność mówię że jestem stary. A łysy jestem od mądrości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Fizyk... Sonika chyba czeka... Al emy już po. Za dużo wypiła . A może to ja dużo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.05.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonica koledzy mnie zawołali, broniłem się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Fizyk... Sonika chyba czeka... Ale my już po. Za dużo wypiła . Pij pij będziesz łatwiejsza... pij pij nie będziesz mógł... nie martw się fizyk, każdemu mogło sie zdarzyć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Sonica koledzy mnie zawołali, broniłem się ... tak to jest z facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts