frosch 10.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nooo ful wypasik dzisiaj Zmykam do pracy , milego dzionka I"ll be back :wink: Że co? pauza byla w miedzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b010.gif o przepraszam heloł co? nudzisz sie? czekasz na kupke ? kupa była, spać mi się chce No to sie kładź , obowiązek względem kupy Tomcia spełniony fajnie by było, ale taraz jest czas marudzenia i zabawiania To połóż się w kojcu Zawsze to spoziomowana postawa , bliższa zasypianiu to by był dopiero ryk wściekłosci, cała wieś by sie zleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nooo ful wypasik dzisiaj Zmykam do pracy , milego dzionka I"ll be back :wink: Że co? znaczy sie że będzie później wlasnie zrobi sobie pauze od Rw i wroci zawsze wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nooo ful wypasik dzisiaj Zmykam do pracy , milego dzionka I"ll be back :wink: Że co? znaczy sie że będzie później wlasnie zrobi sobie pauze od Rw i wroci zawsze wraca Dokładnie tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b010.gif o przepraszam heloł co? nudzisz sie? czekasz na kupke ? kupa była, spać mi się chce No to sie kładź , obowiązek względem kupy Tomcia spełniony fajnie by było, ale taraz jest czas marudzenia i zabawiania To połóż się w kojcu Zawsze to spoziomowana postawa , bliższa zasypianiu to by był dopiero ryk wściekłosci, cała wieś by sie zleciała a tam ryk zaraz, fajna zabawa, przecież masz oczka- mozna palec włozyc i nos- też palce wejda i włosy- super do pociagania.....no całkiem niezła zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nooo ful wypasik dzisiaj Zmykam do pracy , milego dzionka I"ll be back :wink: Że co? znaczy sie że będzie później wlasnie zrobi sobie pauze od Rw i wroci zawsze wraca Dokładnie tak jak Ty dokladnie nic nie poradze , ze was lubie ale skoro juz przyszedles to ja sobie moge isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b010.gif o przepraszam heloł co? nudzisz sie? czekasz na kupke ? kupa była, spać mi się chce No to sie kładź , obowiązek względem kupy Tomcia spełniony fajnie by było, ale taraz jest czas marudzenia i zabawiania To połóż się w kojcu Zawsze to spoziomowana postawa , bliższa zasypianiu to by był dopiero ryk wściekłosci, cała wieś by sie zleciała a tam ryk zaraz, fajna zabawa, przecież masz oczka- mozna pale włozyc i nos- też palce wejda i włosy- super do pociagania.....no całkiem niezła zabawa Co włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 a tam ryk zaraz, fajna zabawa, przecież masz oczka- mozna palec włozyc i nos- też palce wejda i włosy- super do pociagania.....no całkiem niezła zabawa tomek nie śpi od 5tej, jest marudny i nic mu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nooo ful wypasik dzisiaj Zmykam do pracy , milego dzionka I"ll be back :wink: Że co? znaczy sie że będzie później wlasnie zrobi sobie pauze od Rw i wroci zawsze wraca Dokładnie tak jak Ty dokladnie nic nie poradze , ze was lubie ale skoro juz przyszedles to ja sobie moge isc no cos ty tak szybko uciekasz chyba że do pracy to nie zatrzymujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Nooo ful wypasik dzisiaj Zmykam do pracy , milego dzionka I"ll be back :wink: Że co? znaczy sie że będzie później wlasnie zrobi sobie pauze od Rw i wroci zawsze wraca Dokładnie tak jak Ty dokladnie nic nie poradze , ze was lubie ale skoro juz przyszedles to ja sobie moge isc To lepiej ja sobie pójdę, bo praca czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 cześć Olka prześpij sie jak Tomciu zrobi sobie drzemkę... Froshku dzięki za śniadanie a PP za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.08.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 marjucha No nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 a tam ryk zaraz, fajna zabawa, przecież masz oczka- mozna palec włozyc i nos- też palce wejda i włosy- super do pociagania.....no całkiem niezła zabawa tomek nie śpi od 5tej, jest marudny i nic mu nie pasuje to współczuję u mnie Szymek wstaje po 6 ale idzie sam sie pobawić a reszta śpi do 8 a Tymek to jeszcze śpi (no z małymi przerwami na jedzonko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 marjucha No nie mogłem się powstrzymać poprawiłam, literówka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ide jestem nudna , nikt mnie nie lubi, nie kocha nie mam przyjaciol nie myje sie , nie czesze ,smierdzi mi z buzi ludzie mnie unikaja pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No dobra idę sobie. Będę Was podczytywał w tzw. wolnej chwili. Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ide jestem nudna , nikt mnie nie lubi, nie kocha nie mam przyjaciol nie myje sie , nie czesze ,smierdzi mi z buzi ludzie mnie unikaja pa Ale prowokujesz. No a Frosch? Jakbym dostał kawkę z dolewajką to bym chyba Cię polubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ide jestem nudna , nikt mnie nie lubi, nie kocha nie mam przyjaciol nie myje sie , nie czesze ,smierdzi mi z buzi ludzie mnie unikaja pa Froszka no co ty doła łapiesz, a taka piekna "żabciowa" pogoda za oknem. A ja cię lubię, a mój mały to wręcz uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ide jestem nudna , nikt mnie nie lubi, nie kocha nie mam przyjaciol nie myje sie , nie czesze ,smierdzi mi z buzi ludzie mnie unikaja pa Froshu a tobie co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts