kaśka maciej 10.08.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 aha Miko, gacie http://www.stylowo.pl/photo/6513.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 hej???? a wy gdzie jesteście???? na bóstwa poszłyście sie robić????? ja jestem ..... tylko latam po budowach ...raz jestem w Gdańsku a raz w Częstochowie ty latawica jesteś jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.08.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 hej???? a wy gdzie jesteście???? na bóstwa poszłyście sie robić????? ja jestem ..... tylko latam po budowach ...raz jestem w Gdańsku a raz w Częstochowie ty latawica jesteś jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 hej???? a wy gdzie jesteście???? na bóstwa poszłyście sie robić????? ja jestem ..... tylko latam po budowach ...raz jestem w Gdańsku a raz w Częstochowie ty latawica jesteś jednym słowem A ja lookam w YouTube i szukam mojej muzyki Wlaśnie słucham Archive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 aha Miko, gacie http://www.stylowo.pl/photo/6513.jpg Widzę że dobra z Ciebie diablica bo nawet swojego różka miko oddałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 czesc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 czesc dziewczyny Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Hej, hej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Rany Jaka burza u nas! Nic bym sobie z tego nie robiła, bo burze nigdy mi straszne nie były...aż do przedwczoraj - w dom moich rodziców, który stoi jakieś 200m od nas pieprznął piorun W satelite. Kawałki brat zbierał po całej działce, komp spalony, kable i przewody na srtychu porozdzierane i potopione, halogeny spalone...na szczeście inne sprzęty nie ucierpiały Teść za ścianą mówił, że takiego huku chyba nie słyszał, a siostra któa mieszka z mamą mówi, ze normalnie nakryła się nogami ze strachu....mam nadzieje, ze tym razem nie będzie zadnych strat A tak w ogóle to siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Siemka tak w ogóle Uff, u mnie też burzowo, mam nadzieję, że przepięciówka jakby co się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dziewczyny nie straszcie mnie tu bo sama dziś w domku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Rany Jaka burza u nas! Nic bym sobie z tego nie robiła, bo burze nigdy mi straszne nie były...aż do przedwczoraj - w dom moich rodziców, który stoi jakieś 200m od nas pieprznął piorun W satelite. Kawałki brat zbierał po całej działce, komp spalony, kable i przewody na srtychu porozdzierane i potopione, halogeny spalone...na szczeście inne sprzęty nie ucierpiały Teść za ścianą mówił, że takiego huku chyba nie słyszał, a siostra któa mieszka z mamą mówi, ze normalnie nakryła się nogami ze strachu....mam nadzieje, ze tym razem nie będzie zadnych strat A tak w ogóle to siemka A wysoki ten dom był? Ja mam parterowke wiec mam nadzieję że we mnie nie strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ale lało, półgodziny pod Biedronką stałem, ściana wody, nawet się nie dziwię temu kierowcy z Dunkierki, że nie widział gdzie jedzie, tylko czemu tak zapieprzał ja przy 30km/h przejechałbym wjazd na parking PS. ostatnie ukłucie w szyneczkę zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 PS. ostatnie ukłucie w szyneczkę zaliczone Podmuchać ? Czy od razu polać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 moja siostra mieszka na 2 piętrze i z 2 lata temu piorun też strzelił w anternę - komputer, lodówka, tv,pralka, telefon, mikrofala, magnetowid do wypieprz..nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 moja siostra mieszka na 2 piętrze i z 2 lata temu piorun też strzelił w anternę - komputer, lodówka, tv,pralka, telefon, mikrofala, magnetowid do wypieprz..nia Kurna , idę nasłuchiwać czy burza nie nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 ale lało, półgodziny pod Biedronką stałem ....i zmieściłeś sie ? to biedrona jaka czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 u mnie na razie nic nie słychać i niech tak zostanie ....plisssss....strzasznie sie boje burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 U MNIE SIE COŚ BŁYSKA. MOŻE NA WSZELKI WYPADEK WYŁĄCZE KOMPUTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts