wartownik 10.08.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Cieszysz się ? sama nie wiem wczoraj troche jedzilismy ...tyłek mnie bolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam ,wróciłam z pracy i zagladam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 kupiliśmy takie stroje oboje ...moja kurtka jest troszke inna -nie taka napakowana trafiliśmy na 25 lecie sklepu motocylkowego -były niesamowite obniżki -takiej kolejki do kasy nie widziałam nawet wtedy kiedu u nas było wszystko na kartki ....mówie o Hanowerze -dla jasności ,bo to brat kupil motor -12-letnie Suzuki ...7 tys km na liczniku - pieknie utrzymany .....a jak cudnie mruczy nazwałam go MRUCZUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam ,wróciłam z pracy i zagladam do Was Tak późno ? No ja dyżuruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam ,wróciłam z pracy i zagladam do Was czesc a cóż to za praca jakas katorżnicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 kupiliśmy takie stroje oboje ...moja kurtka jest troszke inna -nie taka napakowana trafiliśmy na 25 lecie sklepu motocylkowego -były niesamowite obniżki -takiej kolejki do kasy nie widziałam nawet wtedy kiedu u nas było wszystko na kartki ....mówie o Hanowerze -dla jasności ,bo to brat kupil motor -12-letnie Suzuki ...7 tys km na liczniku - pieknie utrzymany .....a jak cudnie mruczy nazwałam go MRUCZUŚ Oj żeby tylko Henio nie był zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Oj żeby tylko Henio nie był zazdrosny oj żeby był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Oj żeby tylko Henio nie był zazdrosny oj żeby był Jak tak to tak , wiesz najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Oj żeby tylko Henio nie był zazdrosny oj żeby był Sąsiad kupił Hondę na dojazdy do pracy do w-wy bo korki takie że mozna ocipiec z przeproszeniem i nie tylko bardzo sobie chwali . Aczkolwiek ja mam obawy jesli chodzi o jazde motorem jesli chodzi o zapalenie zatok szczękowych oraz czołowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 hmmm widzę ciekawy temat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Oj żeby tylko Henio nie był zazdrosny oj żeby był Sąsiad kupił Hondę na dojazdy do pracy do w-wy bo korki takie że mozna ocipiec z przeproszeniem i nie tylko bardzo sobie chwali . Aczkolwiek ja mam obawy jesli chodzi o jazde motorem jesli chodzi o zapalenie zatok szczękowych oraz czołowych Po to sie tą szybkę opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Oj żeby tylko Henio nie był zazdrosny oj żeby był Sąsiad kupił Hondę na dojazdy do pracy do w-wy bo korki takie że mozna ocipiec z przeproszeniem i nie tylko bardzo sobie chwali . Aczkolwiek ja mam obawy jesli chodzi o jazde motorem jesli chodzi o zapalenie zatok szczękowych oraz czołowych w moim miasteczku o korki latwo tyle ,że te do butelek Heniek kupił motor dla ....fantazji dawno temu wymarzył sobie jazdę na mototrze ,prawko ma na motor od dawna więc tylko realizuje marzenia miało być na 50-tke ..ale że trafiła sie okazja ...jest wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Oj żeby tylko Henio nie był zazdrosny oj żeby był Sąsiad kupił Hondę na dojazdy do pracy do w-wy bo korki takie że mozna ocipiec z przeproszeniem i nie tylko bardzo sobie chwali . Aczkolwiek ja mam obawy jesli chodzi o jazde motorem jesli chodzi o zapalenie zatok szczękowych oraz czołowych Po to sie tą szybkę opuszcza Ta szybka to jest powód żeby kupic motor, cały taki bajer "zgadnij kotku co jest w środku" . Tyle że czasem kotek jak zobaczy to daje drapaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 I żeby potem nie wyglądac tak http://www.rabka24.com/rabka_humor/rabka_flesh.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 wczoraj pewna mała Zuzia powiedziała Heniowi ,że przyniesie mu tatuaż z gum do żucia bo .....PANOWIE NA MOTORACH MAJA TATUAŻE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 wczoraj pewna mała Zuzia powiedziała Heniowi ,że przyniesie mu tatuaż z gum do żucia bo .....PANOWIE NA MOTORACH MAJA TATUAŻE ... A gdzie będzie umieszczony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Oj żeby tylko Henio nie był zazdrosny oj żeby był Sąsiad kupił Hondę na dojazdy do pracy do w-wy bo korki takie że mozna ocipiec z przeproszeniem i nie tylko bardzo sobie chwali . Aczkolwiek ja mam obawy jesli chodzi o jazde motorem jesli chodzi o zapalenie zatok szczękowych oraz czołowych w moim miasteczku o korki latwo tyle ,że te do butelek Heniek kupił motor dla ....fantazji dawno temu wymarzył sobie jazdę na mototrze ,prawko ma na motor od dawna więc tylko realizuje marzenia miało być na 50-tke ..ale że trafiła sie okazja ...jest wcześniej to co kupisz na 50 - ę ? Jak już pomysł masz wykorzystany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.08.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 wczoraj pewna mała Zuzia powiedziała Heniowi ,że przyniesie mu tatuaż z gum do żucia bo .....PANOWIE NA MOTORACH MAJA TATUAŻE ... A gdzie będzie umieszczony ? pewnie na przedramieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 wczoraj pewna mała Zuzia powiedziała Heniowi ,że przyniesie mu tatuaż z gum do żucia bo .....PANOWIE NA MOTORACH MAJA TATUAŻE ... A gdzie będzie umieszczony ? pewnie na przedramieniu A koszulke bez rękawów ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts