ila66 10.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 no i gdzie znikasz ? Maxi się martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? nieładnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam W prawej , a lewa co robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.08.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A gdzie będzie umieszczony ? gratki Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A gdzie będzie umieszczony ? gratki Maxi no to sie obudziłeś spiochu ! przed polowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.08.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A gdzie będzie umieszczony ? gratki Maxi no to sie obudziłeś spiochu ! przed polowaniem ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A gdzie będzie umieszczony ? gratki Maxi no to sie obudziłeś spiochu ! przed polowaniem ano Na kogo dzis polujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam W prawej , a lewa co robi ? capuccino mieszała , koniec świata ja i nie czorno kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam W prawej , a lewa co robi ? capuccino mieszała , koniec świata ja i nie czorno kawa Co sie Ciebie od tego kłucia porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Maxi on na Ciebie poluje,uwazaj jak bedziesz gasić światlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jamles ocuciłeś się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No tak : Maxi gdziesz poszła z Jamlesem,a ja tu sama zostałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 pewnie usta-usta robią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Grzmiało , błyskało , co niektorych z RW wywiało A Ci co zostali nie żałowali niektórych przywiało z powrotem No !!! Żeby mnie to było przedostatni raz Maxi czemu ? aniołek jest fajny... Aniołek jest super , inne gacie tez Ja do jamlesika mówiłam a propos oddalania jestem Z pustymi rencyma ? mysz 3mam W prawej , a lewa co robi ? capuccino mieszała , koniec świata ja i nie czorno kawa Co sie Ciebie od tego kłucia porobiło [/quote:098e8584ad] teraz wiem czemu przyszedł mi taki gupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 a ja tu sama ,samusieńka,samotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Maxi on na Ciebie poluje,uwazaj jak bedziesz gasić światlo Mówisz? To juz sama nie wiem ...gasić ..nie gasić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Maxi on na Ciebie poluje,uwazaj jak bedziesz gasić światlo Mówisz? To juz sama nie wiem ...gasić ..nie gasić... ja mam zgaszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Maxi on na Ciebie poluje,uwazaj jak bedziesz gasić światlo Mówisz? To juz sama nie wiem ...gasić ..nie gasić... ja mam zgaszone hmmm to jak propozycja ,Maxi wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts