gawel 11.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć ludzie!!!! Mam fundament i nowe auto wybaczcie mi proszę to chwalipięctwo Jakiej marki autko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Kasiu a to ty masz nowe auto czy mąż? Powiem tak: ja nim będę jeździć ale od czasu do czasu dam się nim karnąć małżowi Chodziło to, żeby mieć troszkę większe auto, bo tamto starsze robiło się już takie "przytulne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć ludzie!!!! Mam fundament i nowe auto wybaczcie mi proszę to chwalipięctwo Jakiej marki autko? toyota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć ludzie!!!! Mam fundament i nowe auto wybaczcie mi proszę to chwalipięctwo Jakiej marki autko? toyota wow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć ludzie!!!! Mam fundament i nowe auto wybaczcie mi proszę to chwalipięctwo Jakiej marki autko? toyota avensis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć ludzie!!!! Mam fundament i nowe auto wybaczcie mi proszę to chwalipięctwo Jakiej marki autko? toyota avensis? niestety jeszcze nie, allleeee kto wie??? może kiedyś???? marzenia się spełniają na razie też na a: auris zdjęcia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć ludzie!!!! Mam fundament i nowe auto wybaczcie mi proszę to chwalipięctwo Jakiej marki autko? toyota avensis? niestety jeszcze nie, allleeee kto wie??? może kiedyś???? marzenia się spełniają na razie też na a: auris zdjęcia w dzienniku To jest ta nowa po corolli chyba o kurde gratulki ludzie tomają pieniadze ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 super jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 To jest ta nowa po corolli chyba o kurde gratulki ludzie tomają pieniadze ech... dokładnie tak, teraz corolka jest tylko w wersji sedan a jeśli chodzi o pieniądze, to my się kredytów nie boimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 To jest ta nowa po corolli chyba o kurde gratulki ludzie tomają pieniadze ech... dokałdnie tak, teraz corolka jest tylko w wersji sedan a jeśli chodzi o pieniądze, to my się kredytów nie boimy Kasia a może mój weźmiesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 To jest ta nowa po corolli chyba o kurde gratulki ludzie tomają pieniadze ech... dokałdnie tak, teraz corolka jest tylko w wersji sedan a jeśli chodzi o pieniądze, to my się kredytów nie boimy Kasia a może mój weźmiesz jeszcze? samochód???????? za kredyt dziękuję, mamy juz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my samochodu nie mamy swojego tylko firmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Ja na razie muszę sie ss zadowolić i nie narzekam a jak wrócę do pracy to kto wie..... ale najpierw dom trzeba skończyć całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 dwa? no pewnie, jak się bawić to się bawić, konia sprzedać stół zastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 11.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj Monia,filmik obejrzyj .... Ila gratki ... z pracy wracam , a tu tyle milych slow , dziekuje slicznie , bolalo mnie , ze w pierwszej wersji nie moglem sobie poradzic z niektorymi avatarkami , np. Kasia , Ila i inne , ale juz mam nowa wersje , oczywiscie jest juz Kasia i Ila , ale "zalapali sie tez inni , zreszta kto chce zobaczyc to proszer bardzo ... http://pl.youtube.com/watch?v=y98G8nW3GSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 witamKasiu gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts