YreQ 11.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj Monia,filmik obejrzyj .... Ila gratki ... z pracy wracam , a tu tyle milych slow , dziekuje slicznie , bolalo mnie , ze w pierwszej wersji nie moglem sobie poradzic z niektorymi avatarkami , np. Kasia , Ila i inne , ale juz mam nowa wersje , oczywiscie jest juz Kasia i Ila , ale "zalapali sie tez inni , zreszta kto chce zobaczyc to proszer bardzo ... http://pl.youtube.com/watch?v=y98G8nW3GSA cześć sąsiad Filmik odjazdowy, gratylacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć kobieto, co ci tak wesoło??? A jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć kobieto, co ci tak wesoło??? A jakoś tak... aha, rozumiem można z tobą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 11.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj Monia,filmik obejrzyj .... Ila gratki ... z pracy wracam , a tu tyle milych slow , dziekuje slicznie , bolalo mnie , ze w pierwszej wersji nie moglem sobie poradzic z niektorymi avatarkami , np. Kasia , Ila i inne , ale juz mam nowa wersje , oczywiscie jest juz Kasia i Ila , ale "zalapali sie tez inni , zreszta kto chce zobaczyc to proszer bardzo ... http://pl.youtube.com/watch?v=y98G8nW3GSA cześć sąsiad Filmik odjazdowy, gratylacje czesc sasiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my te dwa wypadki w pzu mielismy, nikomu nie życzę tego co przeszlismy my z PZU przerabialiśmy kradzież auta szok, w zasadzie to nasza wina, że nam ukradli i w ogóle to łache zrobili, że wypłacili kasę ( po wielkich przebojach i 2 miesiącach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 ekstra normalnie wartownik jesteś wielki Cóż za fajny filmik A jak efektownie go zakończyłam SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 MIKO GATKIhttp://www.nokaut.pl/img/p/de/8a/de8aadbf160ebe186fcbed825329ddca500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć kobieto, co ci tak wesoło??? A jakoś tak... aha, rozumiem można z tobą??? Jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 ekstra normalnie wartownik jesteś wielki Cóż za fajny filmik A jak efektownie go zakończyłam SUPER!!! PP przecież Twój avatarek jest najpiękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 ekstra normalnie wartownik jesteś wielki Cóż za fajny filmik A jak efektownie go zakończyłam SUPER!!! PP przecież Twój avatarek jest najpiękniejszy Coś Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj Monia,filmik obejrzyj .... Ila gratki ... z pracy wracam , a tu tyle milych slow , dziekuje slicznie , bolalo mnie , ze w pierwszej wersji nie moglem sobie poradzic z niektorymi avatarkami , np. Kasia , Ila i inne , ale juz mam nowa wersje , oczywiscie jest juz Kasia i Ila , ale "zalapali sie tez inni , zreszta kto chce zobaczyc to proszer bardzo ... http://pl.youtube.com/watch?v=y98G8nW3GSA przepraszamy,ale naprawdę nikt nie ma pretensji,ze nie byl ujety w pierwszej wersji. buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my te dwa wypadki w pzu mielismy, nikomu nie życzę tego co przeszlismy my z PZU przerabialiśmy kradzież auta szok, w zasadzie to nasza wina, że nam ukradli i w ogóle to łache zrobili, że wypłacili kasę ( po wielkich przebojach i 2 miesiącach) Ja przerobilem kolejnio Pzu, wartę, i teraz allianz. Pzu to hała, warta nie jest zła ale allianz to bajka i niedrogi (dają pakiety do 8 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 my te dwa wypadki w pzu mielismy, nikomu nie życzę tego co przeszlismy my z PZU przerabialiśmy kradzież auta szok, w zasadzie to nasza wina, że nam ukradli i w ogóle to łache zrobili, że wypłacili kasę ( po wielkich przebojach i 2 miesiącach) Ja przerobilem kolejnio Pzu, wartę, i teraz allianz. Pzu to hała, warta nie jest zła ale allianz to bajka i niedrogi (dają pakiety do 8 lat) To dobrze wiedzieć, w przyszłośi wybierzemy allianz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol aco chodzi z tymi buźkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A ja idę spać, bo jestem megazmęczona. Miłego wieczorku Kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A ja idę spać, bo jestem megazmęczona. Miłego wieczorku Kochani!!! Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynamy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol aco chodzi z tymi buźkami ??? a nie wiem, ale jaka przednia zabawa, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj Monia,filmik obejrzyj .... Ila gratki ... z pracy wracam , a tu tyle milych slow , dziekuje slicznie , bolalo mnie , ze w pierwszej wersji nie moglem sobie poradzic z niektorymi avatarkami , np. Kasia , Ila i inne , ale juz mam nowa wersje , oczywiscie jest juz Kasia i Ila , ale "zalapali sie tez inni , zreszta kto chce zobaczyc to proszer bardzo ... http://pl.youtube.com/watch?v=y98G8nW3GSA http://framboise78.free.fr/Coeurs/barrecoeur.gif http://framboise78.free.fr/Baisers/smack.gif http://framboise78.free.fr/Coeurs/barrecoeur.gif Boski filmik i jak fajna muzyka do niego, nawet sobie potańczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts