Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Po pierwsze zawyzają wartosć auta przy zawieraniu ubezpieczenia a potem biora jakies wyceny z kosmosu, zaniżaja wartość szkody, gubią dokumenty, maja straszny bałagan, jezeli jest kasacja decyzji to u nich nie jest wykasowane :evil: i mogłabym tak długo jeszcze.

W sumie stracilismy sporo kasy. :lol:

dokładnie tak samo jak u nas :o :x

w lutym ukradli auto, a w czerwcu przysłali list z groźbą sądu, że nie zapłaciliśmy ubezpieczenia

a tak w ogóle to gratki :D

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

RANKINGUM RECORDUM

1. Jajcek - 327

2. inż. Mamoń - 286

3. SławekD-żonka - 199

4. verunia - 166

5. Olkalybowa - 162

6. Mikopiko-150

7. Joanna i Janusz, - 142

8. kze - 134

9. Whisper - 119

10. fizyk - 100

11. jea - 99

12. frosch - 94

13. kasztanka - 92

14. Ania Wiśniewska - 88

15. Majka, maksiu - 85

17. teska - 77

18. Sonika, pp - 53

19. badi - 52

21. andre59 - 50

22. monka - 44

23. andrzejka - 43

24. Aga J.G - 41

25. ew-ka - 40

26. Moniś, zaba_gonia - 36

28. facio , Maxtorka - 35

30. Trini - 31

31. markus_gdynia - 30

32. Jezier - 28

33. Witos, Nefer - 27

35.wartownik - 24

36. marcel2000 - 23

37. tola, kaśkamaciej - 22

39. Funia, beti555 - 20

41. gaweł - 18

42. Sylvia1, mati_sowee - 16

44. Agniesia, Karolka, joola - 14

47. monikach, marjucha -13

48. mundzia - 12

50. jamles, dompodsosnami, ullerowa - 11

53. Jane, Wojty, prymasek - 10

56. kasia64, duende, ania - 9

59. stukpuk - 8

60. kolia, Zielonooka- 7

62. Januszz, tabaluga1, edzia - 6

65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5

70. Pawson, mayland - 4

72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 , ila66 - 3

77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2

85. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, - 1

Streszczenie:

Wartownik zdobył kolejna nagrodę filmową, pogaduszki o ubezpieczeniach były, a w ogóle to niektórym było radośnie i bardzo wesoło :lol:

Po pierwsze zawyzają wartosć auta przy zawieraniu ubezpieczenia a potem biora jakies wyceny z kosmosu, zaniżaja wartość szkody, gubią dokumenty, maja straszny bałagan, jezeli jest kasacja decyzji to u nich nie jest wykasowane :evil: i mogłabym tak długo jeszcze.

dokładnie tak samo jak u nas :o :x

w lutym ukradli auto, a w czerwcu przysłali list z groźbą sądu, że nie zapłaciliśmy ubezpieczenia

a tak w ogóle to gratki :D

Dzięki :lol: :lol: :lol:

Masz absolutną rację! Ale weź pod uwagę też to, że po naszym wejściu do UE ceny używanych samochodów strasznie spadły, dlatego też, już nawet po kilku tygodniach od zakupu bądź ubezpieczenia wartośc samochodu jest zdecydowanie niższa. Ni wiem jak inne firmy, ale zapewne jest podobnie, PZU pobiera kwotę ubezpieczenia od wartości w dniu podpisania umowy, a zwraca odszkodowanie od obecnie obowiązującej kwoty rynkowej. Ubezpieczyciele to ździercy.

Masz absolutną rację! Ale weź pod uwagę też to, że po naszym wejściu do UE ceny używanych samochodów strasznie spadły, dlatego też, już nawet po kilku tygodniach od zakupu bądź ubezpieczenia wartośc samochodu jest zdecydowanie niższa. Ni wiem jak inne firmy, ale zapewne jest podobnie, PZU pobiera kwotę ubezpieczenia od wartości w dniu podpisania umowy, a zwraca odszkodowanie od obecnie obowiązującej kwoty rynkowej. Ubezpieczyciele to ździercy.

to fakt :-?

tylko że pzu tę cene ustalało trzykrotnie i za kazdym razem była inna mimo że korzystali z jednego eurotaxu. Ale w tym to maz jest lepszy bo to on załatwiał sprawę bo ja ciężarna byłam wtedy :lol:

Z przerażeniem stwierdziłem, że zaczyna mi sadełko rosnąć :o :wink:

No nareszcie , hormony w normie i zaczynają wychodzić kolacyjki na ciepło :lol: :lol: :lol: :lol: . Tak to już jest ciesz sie ze niewczesniej ilu jest 20 latków z brzuszkim :wink:

co prawda waga pokazuje 87 kg, ale przydałoby się zrzucić z 5 kg :wink:

Nic nie rób i sie nie wygłupiaj po prostu rozsądnie i z umiarem , kumpel jest podonym do cibie wieku i sie ostro wziął za siebie cwiczył itd bo jechał na wczasy i chciał super wyglądć - wczoraj przysłal mi smsa jest po wylewie . Czyli reasumując SPORT TO ZDROWIE ZANIM PRZYJEDZIE POGOTOWIE :D

niedługo będę taras robił, pomacham trochę łopatą i już :D

Z przerażeniem stwierdziłem, że zaczyna mi sadełko rosnąć :o :wink:

No nareszcie , hormony w normie i zaczynają wychodzić kolacyjki na ciepło :lol: :lol: :lol: :lol: . Tak to już jest ciesz sie ze niewczesniej ilu jest 20 latków z brzuszkim :wink:

co prawda waga pokazuje 87 kg, ale przydałoby się zrzucić z 5 kg :wink:

Nic nie rób i sie nie wygłupiaj po prostu rozsądnie i z umiarem , kumpel jest podonym do cibie wieku i sie ostro wziął za siebie cwiczył itd bo jechał na wczasy i chciał super wyglądć - wczoraj przysłal mi smsa jest po wylewie . Czyli reasumując SPORT TO ZDROWIE ZANIM PRZYJEDZIE POGOTOWIE :D

niedługo będę taras robił, pomacham trochę łopatą i już :D

Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) :lol: