ila66 11.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) hmmmm,Andre tylko nie buduj tego tarasu za dlugo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Z przerażeniem stwierdziłem, że zaczyna mi sadełko rosnąć No nareszcie , hormony w normie i zaczynają wychodzić kolacyjki na ciepło . Tak to już jest ciesz sie ze niewczesniej ilu jest 20 latków z brzuszkim co prawda waga pokazuje 87 kg, ale przydałoby się zrzucić z 5 kg Nic nie rób i sie nie wygłupiaj po prostu rozsądnie i z umiarem , kumpel jest podonym do cibie wieku i sie ostro wziął za siebie cwiczył itd bo jechał na wczasy i chciał super wyglądć - wczoraj przysłal mi smsa jest po wylewie . Czyli reasumując SPORT TO ZDROWIE ZANIM PRZYJEDZIE POGOTOWIE niedługo będę taras robił, pomacham trochę łopatą i już Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) do tego potrzebna jest ostra osoba płci przeciwnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 11.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Czandra postaw coś dobrego zebranym na RW,bo tu coś strasznie poważnie ... To może............... gatki http://republika.pl/czandra2/gacie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 No patrzcie teraz dopiero dotarło do mnie ze wszystkie projekty zawieraja taras i wsztscy chcą taras. A ja nie wiedziłem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 11.08.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) Ale to prawda (nawet bez tarasu) mam ci pokazac swoj brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Czandra postaw coś dobrego zebranym na RW,bo tu coś strasznie poważnie ... To może............... gatki http://republika.pl/czandra2/gacie.jpg Andre a ta może być ??? Czandra, nie ściemniaj tylko postaw nasze wielkopolskie piwo ... może Andre sie rozluźni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Czandra postaw coś dobrego zebranym na RW,bo tu coś strasznie poważnie ... To może............... gatki http://republika.pl/czandra2/gacie.jpg To może cos dla Pań http://24underwear.com/images/fullsize/02724260000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 teraz idę grzecznie do łóżeczka, jutro rano wyjeżdżam dobranoc kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) Ale to prawda (nawet bez tarasu) mam ci pokazac swoj brzuszek nie chwal się brzuszkiem ! widok zabroniony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Gawel ,te spodenki sa całkiem,całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 teraz idę grzecznie do łóżeczka, jutro rano wyjeżdżam dobranoc kochani No proszę ,dostal prezent i zaraz poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) Ale to prawda (nawet bez tarasu) mam ci pokazac swoj brzuszek nie chwal się brzuszkiem ! widok zabroniony! Why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Gawel ,te spodenki sa całkiem,całkiem... Mam wygodniejsze i bardziej teges ale mnie readakcja wyrejestryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Gawel ,te spodenki sa całkiem,całkiem... Mam wygodniejsze i bardziej teges ale mnie readakcja wyrejestryje oj wklej tylko na chwile,zanim Czandra wróci z piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 11.08.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) Ale to prawda (nawet bez tarasu) mam ci pokazac swoj brzuszek nie chwal się brzuszkiem ! widok zabroniony! nie chwale sie , wcale nie jest taki , jaki bym chcial miec jest beeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 HEJ ! JEST TU KTOŚ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 11.08.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Czandra postaw coś dobrego zebranym na RW,bo tu coś strasznie poważnie ... To może............... gatki http://republika.pl/czandra2/gacie.jpg Andre a ta może być ??? Czandra, nie ściemniaj tylko postaw nasze wielkopolskie piwo ... może Andre sie rozluźni ? Nie ma sprawy, moje ulubione http://republika.pl/czandra2/pils.gif Tylko w Wielkopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) Ale to prawda (nawet bez tarasu) mam ci pokazac swoj brzuszek nie chwal się brzuszkiem ! widok zabroniony! nie chwale sie , wcale nie jest taki , jaki bym chcial miec jest beeee jest ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Zamiast łopaty może być ostry sex (na tarasie ewntualnie) Ale to prawda (nawet bez tarasu) mam ci pokazac swoj brzuszek nie chwal się brzuszkiem ! widok zabroniony! nie chwale sie , wcale nie jest taki , jaki bym chcial miec jest beeee Ja już o sobie nic nie powiem , ale zczasem do wszystkiego nabiera sie dystansu do tego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts