ullerowa 13.08.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Kasiu a ty gdzie polazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Kasiu a ty gdzie polazłaś? jestem, jestem, zajadam kanapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Kasiu a ty gdzie polazłaś? jestem, jestem, zajadam kanapkę to smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ja dzisiaj tez szalałam w kuchni... obiadek dwa dania, zupka dla małego , powidła wegierskie, ryz z jabłkami na podwieczorek no a teraz kolacyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 no i jeszcze pranie , odkurzanie i takie tam... a co póki jestem w domu , nie wiadomo jak długo jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ja dzisiaj tez szalałam w kuchni... obiadek dwa dania, zupka dla małego , powidła wegierskie, ryz z jabłkami na podwieczorek no a teraz kolacyjka o żesz!! rzadko gotuję 2 dania z wyjątkiem weekendów to prawie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ja dzisiaj tez szalałam w kuchni... obiadek dwa dania, zupka dla małego , powidła wegierskie, ryz z jabłkami na podwieczorek no a teraz kolacyjka o żesz!! rzadko gotuję 2 dania z wyjątkiem weekendów to prawie wcale ja w ogóle rzadko gotuję bo obiadki jedlismy u teściowej i tak pewnie do tego wrócimy ale jak mam okazję to coś tam zrobię dobrego dla moich chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Fajną mam teściowa - jeść da, dzieci przypilnuje jak trzeba , pogadać można, życiowa kobieta nie taka z kawałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ja dzisiaj tez szalałam w kuchni... obiadek dwa dania, zupka dla małego , powidła wegierskie, ryz z jabłkami na podwieczorek no a teraz kolacyjka o żesz!! rzadko gotuję 2 dania z wyjątkiem weekendów to prawie wcale ja w ogóle rzadko gotuję bo obiadki jedlismy u teściowej i tak pewnie do tego wrócimy ale jak mam okazję to coś tam zrobię dobrego dla moich chłopaków uuuuuuuuufffffffffffffffff, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 co jesteś rozgrzeszona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 cze dziewczyny... ale mam spieprz dzień...nic dziwnego 13 ego nie? dobrze, że jest na co zwalac... a wkurzyła mnie taka jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Fajną mam teściowa - jeść da, dzieci przypilnuje jak trzeba , pogadać można, życiowa kobieta nie taka z kawałów moja też luzik dokarmia nas czasami dzieci przypilnuje, budowy dogląda, wymyśliła czerwony komplet na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 pewnie koniec stronki bliski bo mi znowu mulić zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ja dzisiaj tez szalałam w kuchni... obiadek dwa dania, zupka dla małego , powidła wegierskie, ryz z jabłkami na podwieczorek no a teraz kolacyjka o żesz!! rzadko gotuję 2 dania z wyjątkiem weekendów to prawie wcale ja w ogóle rzadko gotuję bo obiadki jedlismy u teściowej i tak pewnie do tego wrócimy ale jak mam okazję to coś tam zrobię dobrego dla moich chłopaków uuuuuuuuufffffffffffffffff, ja to rzadko wogóle gotuje a w weekendy do mamusi na obiadki jeździmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 cze dziewczyny... ale mam spieprz dzień...nic dziwnego 13 ego nie? dobrze, że jest na co zwalac... a wkurzyła mnie taka jedna a co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 aż sie popłakałam.... tak mi się przykro zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 co jesteś rozgrzeszona? no ba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 my tez w niedziele do mamy jeździmy na obiadki ja co najwyżej placka piekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 aż sie popłakałam.... tak mi się przykro zrobiło no powiedz co się stało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 my tez w niedziele do mamy jeździmy na obiadki ja co najwyżej placka piekę o widzisz, u mnie z ciastami raczej pod górkę, nie za bardzo lubię piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts