ullerowa 13.08.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 miko gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ide ddzieci kłasc spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ale to nie o to chodziło....tylko, że on się z niektórymi nie chce bawić ale to nic dziwnego przecież dorośli ludzie też nie z każdym chcą rozmawiać czy spotykać się no właśnie ludzie mający problem sami ze sobą starają się na siłę znaleźć problemy u innych i wtedy im lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za gacie...ale powiedzcie co takiej zrobić? odpisać , żeby się wreszcie odczepiła i obserwowała siebie a nie innych czy olać ....ale za długo to olewałam...może ona myśli , że to przyzwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za gacie...ale powiedzcie co takiej zrobić? odpisać , żeby się wreszcie odczepiła i obserwowała siebie a nie innych czy olać ....ale za długo to olewałam...może ona myśli , że to przyzwolenie ale jak odpisać??? gdzie ona ci to napisała??? rozmowa face to face jest niezbędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za gacie...ale powiedzcie co takiej zrobić? odpisać , żeby się wreszcie odczepiła i obserwowała siebie a nie innych czy olać ....ale za długo to olewałam...może ona myśli , że to przyzwolenie ale jak odpisać??? gdzie ona ci to napisała??? rozmowa face to face jest niezbędna właśnie ona mailem a jak mnie widzi to jakby nigdy nic ...chora? myślicie , że chora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dziewczyny idę zobaczyć co tam na dachu się dzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za gacie...ale powiedzcie co takiej zrobić? odpisać , żeby się wreszcie odczepiła i obserwowała siebie a nie innych czy olać ....ale za długo to olewałam...może ona myśli , że to przyzwolenie ale jak odpisać??? gdzie ona ci to napisała??? rozmowa face to face jest niezbędna właśnie ona mailem a jak mnie widzi to jakby nigdy nic ...chora? myślicie , że chora? na głowę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za gacie...ale powiedzcie co takiej zrobić? odpisać , żeby się wreszcie odczepiła i obserwowała siebie a nie innych czy olać ....ale za długo to olewałam...może ona myśli , że to przyzwolenie ale jak odpisać??? gdzie ona ci to napisała??? rozmowa face to face jest niezbędna właśnie ona mailem a jak mnie widzi to jakby nigdy nic ...chora? myślicie , że chora? na głowę na pewno może nie ma co robic i się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za gacie...ale powiedzcie co takiej zrobić? odpisać , żeby się wreszcie odczepiła i obserwowała siebie a nie innych czy olać ....ale za długo to olewałam...może ona myśli , że to przyzwolenie ale jak odpisać??? gdzie ona ci to napisała??? rozmowa face to face jest niezbędna właśnie ona mailem a jak mnie widzi to jakby nigdy nic ...chora? myślicie , że chora? na głowę na pewno może nie ma co robic i się nudzi dziwne babsko, w twarz nie umie powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za gacie...ale powiedzcie co takiej zrobić? odpisać , żeby się wreszcie odczepiła i obserwowała siebie a nie innych czy olać ....ale za długo to olewałam...może ona myśli , że to przyzwolenie ale jak odpisać??? gdzie ona ci to napisała??? rozmowa face to face jest niezbędna właśnie ona mailem a jak mnie widzi to jakby nigdy nic ...chora? myślicie , że chora? na głowę na pewno może nie ma co robic i się nudzi dziwne babsko, w twarz nie umie powiedzieć jakoś dziwnie podchodzi do sprawy jak coś ma do powiedzenia to niech z powie w oczy anie robi jkieś podchody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzieci już śpią Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzieci już śpią Aniu? jakoś nie moga trafić do łóżek ale mąż juz wrócił i sa dodatkowe rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dzięki za gacie...ale powiedzcie co takiej zrobić? odpisać , żeby się wreszcie odczepiła i obserwowała siebie a nie innych czy olać ....ale za długo to olewałam...może ona myśli , że to przyzwolenie ale jak odpisać??? gdzie ona ci to napisała??? rozmowa face to face jest niezbędna właśnie ona mailem a jak mnie widzi to jakby nigdy nic ...chora? myślicie , że chora? na głowę na pewno może nie ma co robic i się nudzi dziwne babsko, w twarz nie umie powiedzieć jakoś dziwnie podchodzi do sprawy jak coś ma do powiedzenia to niech z powie w oczy anie robi jkieś podchody Może sie chciała pochwalić ze ma komputer i umie maile wysyłać Głupie babsko miko nie przejmuj się . Ale ja bym z nia w cztery oczy chyba porozmawiała i wygarnęła co myslę A w ogóle witam przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Może sie chciała pochwalić ze ma komputer i umie maile wysyłać Głupie babsko miko nie przejmuj się . Ale ja bym z nia w cztery oczy chyba porozmawiała i wygarnęła co myslę A w ogóle witam przelotnie o widzisz Maxi, mądrego to i miło posłuchać gupie babsko i już Maxi, podziwiałam przed chwilą twój dom CUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Cześć Maxi ładne kawałki wysłałas w innym wątku Uller mi mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Może sie chciała pochwalić ze ma komputer i umie maile wysyłać Głupie babsko miko nie przejmuj się . Ale ja bym z nia w cztery oczy chyba porozmawiała i wygarnęła co myslę A w ogóle witam przelotnie o widzisz Maxi, mądrego to i miło posłuchać gupie babsko i już Maxi, podziwiałam przed chwilą twój dom CUDO Kaśka a gdzie Ty mój dom znalazłaś ? A w ogóle to czemu ja o tym nie wiedziałam ? Ogarnęłabym bałagan , cosik byśmy wypiły , chyba ze wozem byłas to wtedy choć kawusi bym uwarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Maxi, podziwiałam przed chwilą twój dom CUDO a gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Cześć Maxi ładne kawałki wysłałas w innym wątku Uller mi mówił Mam nadzieję że o tych muzycznych mówisz A tak mi sie na wspominki zebrało i prawie same romatyczne kawałki wklejałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Cześć Maxi ładne kawałki wysłałas w innym wątku Uller mi mówił Mam nadzieję że o tych muzycznych mówisz A tak mi sie na wspominki zebrało i prawie same romatyczne kawałki wklejałam tak o tym ładna a słuchałas bombonierki mój mały teraz to nuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts