kaśka maciej 13.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 a o co chodzi miko? a jakaś psychiczna do Miko maile wypisuje, że jej synek będzie miał problemy w szkole A co ja to kurna obchodzi, następna zbawczyni świata? no właśnie jak bym wam zacytowała to co napisała to byście padły twarzom na pysk Kaśka jak mi się to twoje powiedzenie podoba mnie też no dawaj, co ci napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 a o co chodzi miko? eeeee taka jedna guuuuupia się doczepiła na poprzedniej stronce pisałam oj jakbyście mojego małego zobaczyły teraz dorwał się do grześka w czekoladzie czekolada po pas jednym słowem normalne, zdrowe i szczęśliwe dziecko aaaa bo ja ci Kasiu nie pisałam , że okazało się , że nie ma fruktozemii NOOOOOO, SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to odetchnęłaś z ulgą, nie??? ja tak myślę, że lepiej żeby dzieci były niegrzeczne niż chore nawet nie wiesz jak bardzo odetchnęłam....to był wyrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Może sie chciała pochwalić ze ma komputer i umie maile wysyłać Głupie babsko miko nie przejmuj się . Ale ja bym z nia w cztery oczy chyba porozmawiała i wygarnęła co myslę A w ogóle witam przelotnie o widzisz Maxi, mądrego to i miło posłuchać gupie babsko i już Maxi, podziwiałam przed chwilą twój dom CUDO Kaśka a gdzie Ty mój dom znalazłaś ? A w ogóle to czemu ja o tym nie wiedziałam ? Ogarnęłabym bałagan , cosik byśmy wypiły , chyba ze wozem byłas to wtedy choć kawusi bym uwarzyła No w projektach znalazłam i aż mi żal doope ścisł, ze tak późno w nocy jechaliśmy z wakacji Nic straconego , nie wyprowadzam sie przez najblizsze 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Nic straconego , nie wyprowadzam sie przez najblizsze 100 lat uuufff, jest szansa znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 [mąż tez nuci i i czeka na papierka i złotko Jak uller nuci to znaczy że wszystko w porządku Pozwol mu się z tym złotkiem pobawić dzieci najpierw muszą zasnac zeby mozna było sobie czekoladek posmakować ja to się mogę tylko....oblizać bo sama dziś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 [mąż tez nuci i i czeka na papierka i złotko Jak uller nuci to znaczy że wszystko w porządku Pozwol mu się z tym złotkiem pobawić dzieci najpierw muszą zasnac zeby mozna było sobie czekoladek posmakować ja to się mogę tylko....oblizać bo sama dziś jestem to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 [mąż tez nuci i i czeka na papierka i złotko Jak uller nuci to znaczy że wszystko w porządku Pozwol mu się z tym złotkiem pobawić dzieci najpierw muszą zasnac zeby mozna było sobie czekoladek posmakować ja to się mogę tylko....oblizać bo sama dziś jestem to tak jak ja no to się oblizujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 [mąż tez nuci i i czeka na papierka i złotko Jak uller nuci to znaczy że wszystko w porządku Pozwol mu się z tym złotkiem pobawić dzieci najpierw muszą zasnac zeby mozna było sobie czekoladek posmakować ja to się mogę tylko....oblizać bo sama dziś jestem to tak jak ja potem bedzie lepiej smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 [mąż tez nuci i i czeka na papierka i złotko Jak uller nuci to znaczy że wszystko w porządku Pozwol mu się z tym złotkiem pobawić dzieci najpierw muszą zasnac zeby mozna było sobie czekoladek posmakować ja to się mogę tylko....oblizać bo sama dziś jestem to tak jak ja A ja nie Ale od czwartku będę Przez prawie 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 no to się oblizujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 [mąż tez nuci i i czeka na papierka i złotko Jak uller nuci to znaczy że wszystko w porządku Pozwol mu się z tym złotkiem pobawić dzieci najpierw muszą zasnac zeby mozna było sobie czekoladek posmakować ja to się mogę tylko....oblizać bo sama dziś jestem to tak jak ja kaśka, trzeba ją do kluby zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Nic straconego , nie wyprowadzam sie przez najblizsze 100 lat uuufff, jest szansa znaczy się Się wie Czym chata bogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ale od czwartku będę Przez prawie 2 tygodnie kiepska sprawa aleeee, od czego masz nas??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 [mąż tez nuci i i czeka na papierka i złotko Jak uller nuci to znaczy że wszystko w porządku Pozwol mu się z tym złotkiem pobawić dzieci najpierw muszą zasnac zeby mozna było sobie czekoladek posmakować ja to się mogę tylko....oblizać bo sama dziś jestem to tak jak ja kaśka, trzeba ją do kluby zapisać oblizujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 To może jakieś słodkie ciacho by tu wkleić zeby oblizywanie lepiej wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ale od czwartku będę Przez prawie 2 tygodnie kiepska sprawa aleeee, od czego masz nas??????????? Nooo od ......prawie wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ale od czwartku będę Przez prawie 2 tygodnie kiepska sprawa aleeee, od czego masz nas??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 kaśka, trzeba ją do kluby zapisać w sumie racja, w kupie raźniej Maxi też się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 [mąż tez nuci i i czeka na papierka i złotko Jak uller nuci to znaczy że wszystko w porządku Pozwol mu się z tym złotkiem pobawić dzieci najpierw muszą zasnac zeby mozna było sobie czekoladek posmakować ja to się mogę tylko....oblizać bo sama dziś jestem to tak jak ja A ja nie Ale od czwartku będę Przez prawie 2 tygodnie to zajadaj sie do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ale ciacho znalazłam http://www.miastoplusa.pl/i/photoblog/7/720/ph_720748.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts