ullerowa 14.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Smutno mi bardzo a jeszcze jutro dziecku musze wytłumaczyć że kot już nie wróci. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Własnie jakiś **** mi kota przejechał autem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Plaga jakaś u nas z tymi kotami. W przeciągu tygodnia to chyba trzeci na jednej tylko ulicy. Mąż poszedł mu pogrzeb robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Własnie jakiś **** mi kota przejechał autem? no ... na śmierć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Fajny był mielismy go juz prawie dwa lata, wzielismy go jak miał 6 tygodni. Taki czarny z białymmi łatkami na nózkach i pyszczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 14.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Własnie jakiś **** mi kota przejechał To straszne Ładny był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Przywiązalismy się do niego i teraz pusto się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 14.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Fajny był mielismy go juz prawie dwa lata, wzielismy go jak miał 6 tygodni. Taki czarny z białymmi łatkami na nózkach i pyszczku. My mamy całego czarnego. Czasem też jest fajny... jak chce. Ale siedzi cały czas w domu, więc przejechanie mu nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Własnie jakiś **** mi kota przejechał To straszne Ładny był? ja też przeszlam takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 porozmawiajmy o ja wiem może o wacie cukrowej albo czymś do lizania albo o sexie ? tak mi sie nasunelo ...... w zwiazku z wata Zaczyna być interesująco i sie urwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 14.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Przywiązalismy się do niego i teraz pusto się zrobiło... Smutna ta twoja wiadomość. Szczerze wspólczuję. Taki zwierzak to jak członek rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Własnie jakiś **** mi kota przejechał :ooooo jakbym takiego zlapala §$"!"&/((//())=$%Q$% !!!!! najpierw nogi z d.upy potem przywiazalabym linka holownicza do ...nabialu i .... ...i.... ..... .....na wycieczke tak mi przykro k....a , ale ludzie to szmaty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Fajny był mielismy go juz prawie dwa lata, wzielismy go jak miał 6 tygodni. Taki czarny z białymmi łatkami na nózkach i pyszczku. My mamy całego czarnego. Czasem też jest fajny... jak chce. Ale siedzi cały czas w domu, więc przejechanie mu nie grozi. nasz też siedział, ale żal się go nam zrobiło jak przyszła wiosna i zaczelismy go wypuszczać do ogródka. Zawsze na noc wracał...do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Własnie jakiś **** mi kota przejechał :ooooo jakbym takiego zlapala §$"!"&/((//())=$%Q$% !!!!! najpierw nogi z d.upy potem przywiazalabym linka holownicza do ...nabialu i .... ...i.... ..... .....na wycieczke tak mi przykro k....a , ale ludzie to szmaty !!! Eee, no moze nie chciał Od razu za nabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 porozmawiajmy o ja wiem może o wacie cukrowej albo czymś do lizania albo o sexie ? tak mi sie nasunelo ...... w zwiazku z wata Zaczyna być interesująco i sie urwało podpuszczalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Własnie jakiś **** mi kota przejechał :ooooo jakbym takiego zlapala §$"!"&/((//())=$%Q$% !!!!! najpierw nogi z d.upy potem przywiazalabym linka holownicza do ...nabialu i .... ...i.... ..... .....na wycieczke tak mi przykro k....a , ale ludzie to szmaty !!! Eee, no moze nie chciał Od razu za nabiał tak mi sie nasunelo w zwiazku z ...d.upa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 14.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 ups. przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Tobie podpaść froschka to strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 matko, co się tu dzieje witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Tobie podpaść froschka to strach no cos ty ja niesptykanie spokojny czlowiek jestem ale jak ktos kogos krzywdzi !!! staje sie nieobliczalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts