Whisper 27.05.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 kukułeczka kuka AKTUALNY RANKING 1. Kze - 44 2. Kasztanka - 33 3. Fizyk, Whisper - 32 5. Sonika - 29 6. Moniś - 24 7. Badi - 22 8. Maksiu - 20 9. Joanna i Janusz - 16 10. Monka - 15 11. Agniesia - 14 12. Teska - 13 13. Aga J.G. - 10 14. Andrzejka, joola - 9 16. Jezier, Jane - 8 18. Wojty-3, Ania -3 20. Daria - 2 21. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witajcie ale sie bladym świtem nakukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sonika to chyba ze starosci spać nie mogę.....a wschód no był piękniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Prezesie ano witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Cześć. Wiecie, zastanawiałęm się nad imieniem dla dziecka. Nie wiem jeszcze czy chłopak, czy dziewczyna.. Ale namawiam żonę na to, że jeśli będzie chłopak to ja wybiorę, a jak będzie dziewczyna to żona wybierze... Co mi proponujecie? My wybieraliśmy razem! My też wybieraliśmy razem. Są wydawnictwa ze wszstkimi imionami. My wybieraliśmy najpierw te, które nam się podobają najbardziej. Wypisaliśmy oboje (nie wszystkie się pokrywały). Zostaliśmy z 10 imionami - i tu nastąpiła droga eliminacji - które nam się nie podobają zdecydowanie wykreślaliśmy. Aż zostało kilka. Potem wybraliśmy te które najbardziej zadowalały nas oboje. Oto nasze typy: Dziewczynka - Lidia (Gabrysia na drugie) Chłopiec - Daniel (drugie imię było wybrane w inny posób) kze - polecam naszą metodę. Jak żonie się spodoba jakieś imię dla dziewczynki a tobie się nie będzie podobać - to i tak będziesz musiał całe życie na nia tak wołać!!!!! popieram! mi nie chciało się tego wszystkiego pisać To dobrze, bo ja musiałambym mu udzielić rady matczynej.. ojcem nie chciałam być.. Asiu nie chciało ci się . A nasz biedny kze potem całe życie by miał przerąbane - bo nikt mu nie pomógł!! Ja na wszelki wypadek wolałem udzielić mu ojcowskiej porady!! coś się w tzw. międzyczasie wykasowało. Brak tekstu Fizyka. Sorry Fizyk! to nie ja!!! Zaczyna mi się odechciewać wybierania imienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sonika to chyba ze starosci spać nie mogę.....a wschód no był piękniasty A Ty jeszcze czy znowu tutaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Cześć. Wiecie, zastanawiałęm się nad imieniem dla dziecka. Nie wiem jeszcze czy chłopak, czy dziewczyna.. Ale namawiam żonę na to, że jeśli będzie chłopak to ja wybiorę, a jak będzie dziewczyna to żona wybierze... Co mi proponujecie? My wybieraliśmy razem! My też wybieraliśmy razem. Są wydawnictwa ze wszstkimi imionami. My wybieraliśmy najpierw te, które nam się podobają najbardziej. Wypisaliśmy oboje (nie wszystkie się pokrywały). Zostaliśmy z 10 imionami - i tu nastąpiła droga eliminacji - które nam się nie podobają zdecydowanie wykreślaliśmy. Aż zostało kilka. Potem wybraliśmy te które najbardziej zadowalały nas oboje. Oto nasze typy: Dziewczynka - Lidia (Gabrysia na drugie) Chłopiec - Daniel (drugie imię było wybrane w inny posób) kze - polecam naszą metodę. Jak żonie się spodoba jakieś imię dla dziewczynki a tobie się nie będzie podobać - to i tak będziesz musiał całe życie na nia tak wołać!!!!! popieram! mi nie chciało się tego wszystkiego pisać To dobrze, bo ja musiałambym mu udzielić rady matczynej.. ojcem nie chciałam być.. Asiu nie chciało ci się . A nasz biedny kze potem całe życie by miał przerąbane - bo nikt mu nie pomógł!! Ja na wszelki wypadek wolałem udzielić mu ojcowskiej porady!! coś się w tzw. międzyczasie wykasowało. Brak tekstu Fizyka. Sorry Fizyk! to nie ja!!! Zaczyna mi się odechciewać wybierania imienia... Cześć KZE Nie poddawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witajcie wszyscy !!!! kze - w kwestiach meczu - popieram popieram popieram (nie wiem czy zajrzałeś na poprzednie strony, więc piszę tak na wsze). Sonika - jakiś szwendacz mi się wczoraj włączył, koledzy zaciągnęli, zostałem ubezwłasnowolniony przez to forum . Mam jeszcze wiele innych usprawiedliwień na wczoraj Ale pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Hej Sonica - jak tam dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 kze - wybór imienia dla dziecka ludzka rzecz. Potem jest jeszcze fajniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sam zostalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Wczoraj porobiłem pare zdjęć. Gdzie polecacie założyć album w inecie. Bym Wam się pokazał. MOże też obiecaną fotkę z kabaretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Noooo. Gdzie jesteście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Chyba zaraz będę miał doła. Nie dość że źle się czuję po wczorajszym wieczorze - to jeszcze nikt się do mnie nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Noooo .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 I co - nikt nie chce gadać z fizykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 TO ja sobie idę i nie wiem kiedy wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 jeszcze rzut okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 fizyk dokąd idziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts