Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kze

witaj :lol:

Cześć Teska!

Fizyk!! No co Ty? Chłopie weź się w garść! A jakby co to możesz doradzić mi jakie imię wybrać...

Jasne że pomogę :wink: :D . To się nazywa ,męskie pocieszenie. Twardym trza być!!! Dzięki Kze - tego mi brakowało.

Dzięki Teska - Ty też bnyłaś skuteczna! :D

kze

dla chłopca czy kobietki?

Dziś byłem na 3 wymiarowym usg. Wielko kicha... :evil: Miał być film na dvd, a dostałem .. 18 sek avi i kilka zdjęć jpg... :evil: :evil: :evil: na płycie cd... żenada za 162pln!!!!!

Dobrze, że wziołem swój aparat cyfrowy to nagrałem 11min avi'ków

kze

dla chłopca czy kobietki?

Dziś byłem na 3 wymiarowym usg. Wielko kicha... :evil: Miał być film na dvd, a dostałem .. 18 sek avi i kilka zdjęć jpg... :evil: :evil: :evil: na płycie cd... żenada za 162pln!!!!!

Dobrze, że wziołem swój aparat cyfrowy to nagrałem 11min avi'ków

Pewnie ktoś pomylił avi z DVD - albo dla służby dla nich to to samo - to okrągłe i to okrągłe

Witajcie wszyscy !!!!

kze - w kwestiach meczu - popieram popieram popieram (nie wiem czy zajrzałeś na poprzednie strony, więc piszę tak na wsze).

Sonika - jakiś szwendacz mi się wczoraj włączył, koledzy zaciągnęli, zostałem ubezwłasnowolniony przez to forum :oops: . Mam jeszcze wiele innych usprawiedliwień :wink: na wczoraj :D :wink:

Ale pogoda :D

Cześć Fizyk,

a tak się nastawiłam :wink: :wink: :wink: