Ew-ka 17.08.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 a Wy już tu no to gaciorki Ewka, na motor jak znalazł http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg o ja cie Olka - Boga w sercu nie masz stara baba na motorze w taaaaakich gatkach ???? chyba Cię pogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no i chłopaki http://images27.fotosik.pl/61/ddd20aed2aa61041med.jpg ale słodkie stworzenia ale jak rozrabiajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ullerowa - masz talent do drożdżowego mniam mniam ...apetycznie wyglada ,a jak pachnie niebianski zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ullerowa - masz talent do drożdżowego mniam mniam ...apetycznie wyglada ,a jak pachnie niebianski zapach według babcinego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 ale o przepis bedzie raczej trudno, receptury tworzę z głowy tak pi razy oko Ja jestem chemikiem z wykształcenia i lubię mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 matkooo, Ania, ty sama to upiekłaś???? no szczerze podziwiam sama bez termomixa rencom mieszałam ja tez zawsze mieszałam rencami a teraz jak to panisko wrzucam wszystko na raz i o dziwo w 3 min jest super wyrobione ciasto aż sie chce piec ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 matkooo, Ania, ty sama to upiekłaś???? no szczerze podziwiam sama bez termomixa rencom mieszałam ja tez zawsze mieszałam rencami a teraz jak to panisko wrzucam wszystko na raz i o dziwo w 3 min jest super wyrobione ciasto aż sie chce piec ciasta może kiedyś tez sobie kupię ale lista pilniejszych rzeczy jest jeszcze długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ew-ka mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz o tego termomiksa? Z tymi rencami to było dla podkreślenia tego ze i bez specjalnych urzadzeń mozna ciasto zrobić. A ja też tam gdzie moge wspomagam sie maszynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja to bym się chętnie wspomogła takim utrojstwem jak ten termomix Jeśli mogę wiedzieć, to gdzie go kupiłaś Ew-ka i dlaczego tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ew-ka mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz o tego termomiksa? Z tymi rencami to było dla podkreślenia tego ze i bez specjalnych urzadzeń mozna ciasto zrobić. A ja też tam gdzie moge wspomagam sie maszynami no coś Ty chorowałam na to ustrojstwo od kilku lat i nareszcie mogłam sobie kupić i bez wiekszych wysiłków działać w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja to bym się chętnie wspomogła takim utrojstwem jak ten termomix Jeśli mogę wiedzieć, to gdzie go kupiłaś Ew-ka i dlaczego tak drogo kosztuje ok 1000 euro a kupuje sie w sprzedaży domowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja to bym się chętnie wspomogła takim utrojstwem jak ten termomix Jeśli mogę wiedzieć, to gdzie go kupiłaś Ew-ka i dlaczego tak drogo kosztuje ok 1000 euro a kupuje sie w sprzedaży domowej aha, rozumiem, czyli sprzedaż odbywa się tak jak np. Rainbow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 aha, rozumiem, czyli sprzedaż odbywa się tak jak np. Rainbow??? dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 poszłyście już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 poszłyście już??? zagladam od czasu do czasu .....bo mam zaległosci w korespondencji i dpowiadam na emaile .....nazbieralo sie troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 poszłyście już??? jestem chwilami z dzieciami ale jak położe spać to dosiądę się na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No powiedzmy że dzieci śpią już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No powiedzmy że dzieci śpią już moje się kąpią samee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No powiedzmy że dzieci śpią już moje się kąpią samee u mnie jeszcze potrzebują dodatkowych rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No powiedzmy że dzieci śpią już moje się kąpią samee u mnie jeszcze potrzebują dodatkowych rąk nie no jasne, moje to już niemalże starszyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts