Sonika 27.05.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Hej Sonica - jak tam dół? Było już lepiej, ale po Twoim poście - tym wyżej - znowu mnie dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Wczoraj porobiłem pare zdjęć. Gdzie polecacie założyć album w inecie. Bym Wam się pokazał. MOże też obiecaną fotkę z kabaretu załóż na http://www.photosite.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Chyba zaraz będę miał doła. Nie dość że źle się czuję po wczorajszym wieczorze - to jeszcze nikt się do mnie nie odzywa. Fizyk, ja przecież się odzywam, ale Ciebie nie ma Zostawiłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 kze dla chłopca czy kobietki? Wszelkie sugestie mile widziane. Na usg nic nie było widać na 100%, więc poprosiliśmy by nic nie mówił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Cześć KZE a Ty chcesz modne czy ładne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Jeżeli chodzi o chłopców, to mnie się podobają imiona z literą "r", Piotr, Rafał, Robert itd. Zastanów się jak wybrane imię będzie się "komponować z nazwiskiem, jakie są od niego zdrobnienia i czy się z czymś głupim nie kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 1. Jak usłyszy 2. Jak zrozumie 3. Jak sobie przypomni! Nie! 1. Jak mu się opowie 2. Jak mu się go wytłumaczy 3. Jak zrozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Jeżeli chodzi o chłopców, to mnie się podobają imiona z literą "r", Piotr, Rafał, Robert itd. Zastanów się jak wybrane imię będzie się "komponować z nazwiskiem, jakie są od niego zdrobnienia i czy się z czymś głupim nie kojarzy. Nazwisko? Mam takie, że i tak jak mojego ojca, mnie, moją siostre to i pewnie moje dzieci bedą nazywać: Zegar, Zegarek, Zegarynka... Nawet na boisku krzyczą "Uważaj na Zegarka!!"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Dal dziewczynki: Aleksandra - Ola, Oleńka, Marta, Julia - Julcia, Małgorzata, Monika , poza tym jakoś mi się wydaje, że imię ma wpływ na... (no właśnie na co?) - np. wszystkie Darie jakie znałam były przy kości. Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Jeżeli chodzi o chłopców, to mnie się podobają imiona z literą "r", Piotr, Rafał, Robert itd. Zastanów się jak wybrane imię będzie się "komponować z nazwiskiem, jakie są od niego zdrobnienia i czy się z czymś głupim nie kojarzy. Jak zaproponowałem Piotra, to zona, że bee bo Pietrek Jak Wojtek, to "Wojtek bez portek" (pierwszy raz takie coś słyszałem ) Jak Jurek (Jerzy) to .. że mają pecha w życiu, i Jurek ogórek itp.. A ona zaproponowała Konrad - przecież Konrad to Koni!! A jak chodzi o imię dziewczynki to w sumie dużo jest ładnych imion... Jak zaproponowałem Małgorzata, to nie bo Gocha... Odechciewa się wybierania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Piotr - Piotruś - bardzo ładne imię - moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 A Waldemar nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z czekoladą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Piotr - Piotruś - bardzo ładne imię - moje ulubione Mi też się Piotr podoba... Tylko kiedy ma imieniny? Bo ja wymysliłem tak: skoro urodziny mam mieć pod koniec wrzesnia to imieniny powinien mieć na wiosnę czyli luty-maj (Żeby mógł imprę zrobić lub cukireki do szkoły zanieść) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 PIOTR (greckie petros, - skala) – imię męskie oznaczające człowieka twardego i stałego jak skała. Forma żeńska PETRA Zdrobnienia Piotruś, Piotrunio, Piotrko Inne języki aram. Kefas, gr. Petros, niem. Petrus, ang. Peter, wł. Pietro, fr. Pierre. Nazwiska Pietrusiński, Pietruski, Pietruszek, Pietruszewski, Pietruszko, Pietrzak, Piotrzycki,Piotrkowiak, Piotrkowicz, Piotrowicz, Piotiwwski, Piotrkowski, Piotruś, Pietrusiak, Piotrkowicz, Piotrkow Przysłowia Nie pieprz, Pietrze, wieprza pieprzem, bo przepieprzysz, Pietrze, wieprza pieprzem. Piotr wie, co mówi, Paweł zaś mówi, co wie. Gdy święty Piotr z Pawłem płaczą, ludzie przez tydzień słońca nie zobaczą. Chodzi z kluczami jak święty Piotr. Dawniej Piotr był Piotrem, a łotr łotrem. Znani Piotr Kochanowski (l 566-1620), bratanek Jana, tłumacz i poeta. Piotr Michałowski (1800-1855), wybitny malarz epoki romantyzmu. Piotr Rytel (1884-1970), kompozytor i pedagog. Piotr Zbylitowski (1569-1649), poeta, satyryk. Imieniny 3,18,28,31 I; 5,8,22,23 II; 1.2,23 III; 27,29 IV; 8,13,19 V; 2,23,29 VI; 2,7 VII; l,12,19 VIII; 9,12, 25 IX; 19 X; 16. 21 XI; 4, 25 XII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 PIOTR (greckie petros, - skala) – imię męskie oznaczające człowieka twardego i stałego jak skała. Forma żeńska PETRA Zdrobnienia Piotruś, Piotrunio, Piotrko Inne języki aram. Kefas, gr. Petros, niem. Petrus, ang. Peter, wł. Pietro, fr. Pierre. Nazwiska Pietrusiński, Pietruski, Pietruszek, Pietruszewski, Pietruszko, Pietrzak, Piotrzycki,Piotrkowiak, Piotrkowicz, Piotrowicz, Piotiwwski, Piotrkowski, Piotruś, Pietrusiak, Piotrkowicz, Piotrkow Przysłowia Nie pieprz, Pietrze, wieprza pieprzem, bo przepieprzysz, Pietrze, wieprza pieprzem. Piotr wie, co mówi, Paweł zaś mówi, co wie. Gdy święty Piotr z Pawłem płaczą, ludzie przez tydzień słońca nie zobaczą. Chodzi z kluczami jak święty Piotr. Dawniej Piotr był Piotrem, a łotr łotrem. Znani Piotr Kochanowski (l 566-1620), bratanek Jana, tłumacz i poeta. Piotr Michałowski (1800-1855), wybitny malarz epoki romantyzmu. Piotr Rytel (1884-1970), kompozytor i pedagog. Piotr Zbylitowski (1569-1649), poeta, satyryk. Imieniny 3,18,28,31 I; 5,8,22,23 II; 1.2,23 III; 27,29 IV; 8,13,19 V; 2,23,29 VI; 2,7 VII; l,12,19 VIII; 9,12, 25 IX; 19 X; 16. 21 XI; 4, 25 XII A mi się wydawało, że 23 III jest Wojciecha i Jerzego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Piotr - bywa surowy, twardy, ale jednocześnie grzeczny i układny. Wielki myśliciel; bywa, że zżera go ambicja. Zainteresowania rzeczami wielkimi, nie odkrytymi tajemnicami, nauką; zadatki na uczonego. Lubiany w środowisku zawodowym i domowym. Czasem roztargniony, czym denerwuje najbliższych. Poluje... na dziewczęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Robert - jest człowiekiem energicznym, inteligentnym, dobrym organizatorem. Umie dobrze obserwować świat i ludzi. To dobry znawca psychiki ludzkiej. Ma uzdolnienia kierownicze, służy chętnie ludziom. Z wyglądu jest osoba, która przyciąga innych, zachęca do kontaktów i głębokiej przyjaźni. Jest oddany żonie lub partnerce i swoim dzieciom. Kocha tradycję, szanuje rodziców, lubi przebywać w domu. Nie przepada za wyjazdami. Jest wielkim patriota. Lubi jak ktoś go chwali - to go mobilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sonika, skąd Ty bieżesz to opisy??? Robert jakoś mniej mi się podoba... Za mało twarde, meskie imie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No, dla mnie to do połowy pzredszkole, potem podstawówka. Bo ja to stary jestem To prawie tak jak ja... Ale ja nie jestem stary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Mi w marcu stukneła równa 30tka (MY'75) A ja 22 maja skończyłem 33 lata... Czyli w sam raz na dziecko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts