Maxtorka 18.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Dzięńdoberek No nie , śniadanko i kawa do łóżka Dzięki dzięki , mam dziś lenia i razem jeszcze w sypialni zalegamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Dzięńdoberek No nie , śniadanko i kawa do łóżka Dzięki dzięki , mam dziś lenia i razem jeszcze w sypialni zalegamy też mam lenia ale mnie o 7.00 starszy syn zgonił z łózka i nawet kawa nie pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Dzięńdoberek No nie , śniadanko i kawa do łóżka Dzięki dzięki , mam dziś lenia i razem jeszcze w sypialni zalegamy też mam lenia ale mnie o 7.00 starszy syn zgonił z łózka i nawet kawa nie pomogła Też mam lenia i dlatego siedzę na forum zamiast uczciwie pracować Tak w ogóle, to jak dostałem pozwolenie to powietrze ze mnie uszło Chyb do mnie dotarło, że żarty się skończyły i czas zakasać rękawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 super marjuszka , jeszcze Ci nie zdąąyłam pogratulować A siły Cię najdą w odpowiednim czasie , bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Chyb do mnie dotarło, że żarty się skończyły i czas zakasać rękawy zagonić Cię do roboty? heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.08.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Maxi, nieśmiało przypominam o zdjęciach sosenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 super marjuszka , jeszcze Ci nie zdąąyłam pogratulować A siły Cię najdą w odpowiednim czasie , bez obaw Siły już powinny się pojawić, bo plan na ten rok jest taki, żeby zrobić stan zero, a wszystko będę robił sam. Boję się, że coś schrzanię . Dobrze, że dzisiaj impreza, to trochę odreaguję, bo mi Ania smutna przeze mnie chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Chyb do mnie dotarło, że żarty się skończyły i czas zakasać rękawy zagonić Cię do roboty? heloł Przydałoby się Świetny avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 też mam lenia ale mnie o 7.00 starszy syn zgonił z łózka i nawet kawa nie pomogła To może na drugą nóżkę http://www.najpiekniejsza.pl/relaks/kawa/prima_espresso.jpg Albo z dopalaczem http://desourcesure.com/upload/Red-Bull-Comp---Bull-Power.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Maxi, nieśmiało przypominam o zdjęciach sosenek Będą Olka , będą , nawet dziś Obiecuję , trzy palce na sercu Avatarek cudny i jeszcze raz cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Maxi, nieśmiało przypominam o zdjęciach sosenek Będą Olka , będą , nawet dziś Obiecuję , trzy palce na sercu Avatarek cudny i jeszcze raz cudny No widzisz Olka. Nikt nie da Ci tyle, co Maxi Ci może obiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 super marjuszka , jeszcze Ci nie zdąąyłam pogratulować A siły Cię najdą w odpowiednim czasie , bez obaw Siły już powinny się pojawić, bo plan na ten rok jest taki, żeby zrobić stan zero, a wszystko będę robił sam. Boję się, że coś schrzanię . Dobrze, że dzisiaj impreza, to trochę odreaguję, bo mi Ania smutna przeze mnie chodzi . Pójdziecie na imprezę , dobrze sie bedziecie bawić , jutro odeśpicie i odchorujecie a od poniedziałku ....niech się mury pną do góry I tej wersji sie trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Maxi, nieśmiało przypominam o zdjęciach sosenek Będą Olka , będą , nawet dziś Obiecuję , trzy palce na sercu Avatarek cudny i jeszcze raz cudny No widzisz Olka. Nikt nie da Ci tyle, co Maxi Ci może obiecać Proszę se tu podśmiechujków nie robić W końcu jak mówię że pokażę to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Cześć! Olka - Tomcio cudny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Maxi, nieśmiało przypominam o zdjęciach sosenek Będą Olka , będą , nawet dziś Obiecuję , trzy palce na sercu Avatarek cudny i jeszcze raz cudny No widzisz Olka. Nikt nie da Ci tyle, co Maxi Ci może obiecać Proszę se tu podśmiechujków nie robić W końcu jak mówię że pokażę to mówię Dobrze mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Obejrzałam też Weroniczkę, ale słodziuteńka panna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A mój kawaler poszedł z dziadkiem trawę kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Maxi, nieśmiało przypominam o zdjęciach sosenek Będą Olka , będą , nawet dziś Obiecuję , trzy palce na sercu Avatarek cudny i jeszcze raz cudny No widzisz Olka. Nikt nie da Ci tyle, co Maxi Ci może obiecać Proszę se tu podśmiechujków nie robić W końcu jak mówię że pokażę to mówię Dobrze mówisz I jakim ładnym głosem Czasami usypiam nim pacjentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Obejrzałam też Weroniczkę, ale słodziuteńka panna! Same słodziutkie dziaciaczki tu mamy Do zacałowania i zaściskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Maxi, nieśmiało przypominam o zdjęciach sosenek Będą Olka , będą , nawet dziś Obiecuję , trzy palce na sercu Avatarek cudny i jeszcze raz cudny No widzisz Olka. Nikt nie da Ci tyle, co Maxi Ci może obiecać Proszę se tu podśmiechujków nie robić W końcu jak mówię że pokażę to mówię Dobrze mówisz I jakim ładnym głosem Czasami usypiam nim pacjentów To takie tańsze znieczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts