kaśka maciej 19.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... nam również miło poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ... i gacie dla aniolkow a ja myślałam że aniołkom już nic nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Grupy BUDUJĄCE Miejsce na przyjacielskie rozmowy niekoniecznie o budowie. Wstęp do Klubu za rejestracją. Moderatorzy Redakcja, EDZIA Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ... i gacie dla aniolkow lecę przymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... nam również miło poznać miło czy nie miło ale wpis jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 heloł te oświecona, nie nabijaj se postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... nam również miło poznać miło czy nie miło ale wpis jest Zawsze możan skasowac To obciach w takim szemranym towarzystwie ślad po sobie zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 19.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... po twoich postach widze , ze sie czesto podniecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... nam również miło poznać miło czy nie miło ale wpis jest Zawsze możan skasowac To obciach w takim szemranym towarzystwie ślad po sobie zostawić Rozbawił mnie do łez ten/ta D' arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 heloł te oświecona, nie nabijaj se postów Niby mówią że góra z górą sie nie zajdzie a tu paczcie państwo , na RW wszystko jest mozliwe I za to Was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 heloł te oświecona, nie nabijaj se postów 10560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 heloł te oświecona, nie nabijaj se postów Niby mówią że góra z górą sie nie zajdzie a tu paczcie państwo , na RW wszystko jest mozliwe I za to Was lubię ja Was również za to samo, pomimo, żeśta som jaśnie panie łoświecone nie mogę nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... nam również miło poznać miło czy nie miło ale wpis jest Zawsze możan skasowac To obciach w takim szemranym towarzystwie ślad po sobie zostawić Rozbawił mnie do łez ten/ta D' arek to chyba razem chusteczek szukałysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... po twoich postach widze , ze sie czesto podniecasz wartownik, padłam ze śmiechu kurde, ja se posty nabijam i sie zrobie też łoświecono i bedzie obsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ciekawe czy przeczytała wszystko czy po jednym poscie opinie wydał/a? ale sadzac po wypowiedzi to raczej nie załapała klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 a tu fajnie jest i do filmu się mozna załapać i ciekawych ludzi poznac i zawsze coś doradzą i posieszom i utulom w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ciekawe czy przeczytała wszystko czy po jednym poscie opinie wydał/a? ale sadzac po wypowiedzi to raczej nie załapała klimatu A czy to ważne ? Grunt że mamy okazję co by sobie postow ponabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 przepraszam, czyżbyście się bali tera coś tu napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 przepraszam, czyżbyście się bali tera coś tu napisać Ja nie ale moje paluszki cos jakby słabiej i wolniej w klawisze stukały A dopiero ide piwko otworzyć Pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts