bodzio_g 19.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Maxtorka OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 7282 Skąd: nieważne skąd ważne dokąd Wysłany: Pią Lip 30, 2004 6:54 pm Temat postu: Jak wszyscy to wszyscy , Babcia też Pozdrowionka i miłego weekendu Maxtorka Kurna , ja to normalnie prehistoria tego wewątka Pierwszy raz wpisałam się na 5-tej ( słownie piątej ) stronie Przede mna śmignęła Ania W. , Sonika i jamles . Jeśli kogoś pominełam to przepraszam ale sie normalnie zwruszyłam a kto po Ciebie śmigał ... no kto ?? polowałeś na Maxi rany ! to i polownia tu były ? jakby nie patrzec to moja ...prawie rowiesnica Noo i konkurs wygrałam , pamietasz ? Z Zochną na spółkę pamietam, pamietam - musimy to kiedys ...opic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 19.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 No ładnie, ktoś z okolic Poznania nieźle tu dołożył. Ale nie widać, aby ktokolwiek się tym przejął. Trzeba reszcie uświadomić, że nie wszyscy z tych stron są tacy nadęci mądrego to i przyjemnie posluchać ! Dobrze godo dać jej wódki Wódką to ja mogę poczęstować. Właśnie przywieźlliśmy z Podlasia wódeczkę własnej roboty. Lokalny rarytas Jeżeli tak można powiedzieć o wódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 piwko też jakieś mamyhttp://www.browamator.pl/imp/button_piwa_domowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 No ładnie, ktoś z okolic Poznania nieźle tu dołożył. Ale nie widać, aby ktokolwiek się tym przejął. Trzeba reszcie uświadomić, że nie wszyscy z tych stron są tacy nadęci mądrego to i przyjemnie posluchać ! Dobrze godo dać jej wódki Wódką to ja mogę poczęstować. Właśnie przywieźlliśmy z Podlasia wódeczkę własnej roboty. Lokalny rarytas Jeżeli tak można powiedzieć o wódce. czyli bimber,samogon czy jak to zwał ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 19.08.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 czyli bimber,samogon czy jak to zwał ...? No.... Tak można powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 19.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 piwko też jakieś mamy http://www.browamator.pl/imp/button_piwa_domowe.jpg To po jednym i czas na mnie. Jestem po długiej podróży. Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 piwko też jakieś mamy http://www.browamator.pl/imp/button_piwa_domowe.jpg i to je to ... a samogon z Podlasia tez chetnie sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 a tez mamy i polecamyhttp://talks.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/000486/486223.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Fujjjj ,co ja gadam ....nie polecamy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... No cześć Pozwolicie mi sobie trochę postów ponabijać Biedniutka taka jestem . Do powiedzenia za wiele nie mam ale milczeć mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... No cześć Pozwolicie mi sobie trochę postów ponabijać Biedniutka taka jestem . Do powiedzenia za wiele nie mam ale milczeć mi się nie chce Braza zgubo ! witaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... No cześć Pozwolicie mi sobie trochę postów ponabijać Biedniutka taka jestem . Do powiedzenia za wiele nie mam ale milczeć mi się nie chce No witamy w naszych skromnych acz żenuących progach Nabijaj kochana ile wlezie Własnie jakis magiczny 666 post Ci przybył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 hej Maxi kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę.... No cześć Pozwolicie mi sobie trochę postów ponabijać Biedniutka taka jestem . Do powiedzenia za wiele nie mam ale milczeć mi się nie chce No witamy w naszych skromnych acz żenuących progach Nabijaj kochana ile wlezie Własnie jakis magiczny 666 post Ci przybył e feee, toż to sodomia i gomoria tu, gołe prawie baby tu latajom, na niczym sie nie znajom i w ogóle to dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 no nie jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 no nie jestem sama ,Maxi gasisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 no i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jezusicku, co siem tutaj dziej Gacie, bimber jawnie pędzony Koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Kasiu juz Ci szukam gatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts