Maxtorka 20.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 [ tego to ja już nie doczekałam bo padłam buziom na klawiature Znaczy się twarzą na pysk To jest żenujący wątek a nie wersal jakiś i musiałam uważać coby se ryjka nie potrzaskac....czy jakoś tak to szło Ryjoka ....ale reszta się zgadza Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Maxi co ciekawego w B.? Nie pytaj tylko przyjeżdżaj Bo jak sie kiedyś dowiem że byłaś w pobliżu a mnie nie nawiedziłaś to ...to .....no jeszcze się zastanowię co Wczoraj była taka duża impreza Radia Eska - Hity na czasie , chyba udana choć to raczej dla mlodzieży niz emerytów uuuuu...w tym roku już raczej nie ...limit odwiedzin wykorzystany, czekam na rewizytę ... Maxi...może jadąc do Zakopca wstąpisz na kawę? Monisia a mieszkasz przy tej głównej trasie którą będę jechać ? Niestety nie ...ale mogemy się umowić przy trasie ... Monia jak już będzie bliżej wyjazdu sie przypomnę Kawka i mały odpoczynek w Twoich okolicach będą jak najbardziej wskazane O.K. czymam Cię za słowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 O.K. czymam Cię za słowo ... To my som jakby umówione Spadam teraz , muszę zakupy zrobić i za jakimś obiadem sie zakręcić Wpadę później Pyknąć co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witojcie ponownie. To ja SE też ponabijam. http://www.rajca.neostrada.pl/ownlog/hippo500.jpg Nogi mi wchodzą w ... nie będę się wyrażać, mimo wszystko to przyzwoite towarzystwo jest. Ale gatki znalazłam, z hipciem i ma śliczną kokardkę na ogonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.08.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ło jezusicku ale się urobiłam.... prasowałam i prasowałam...ledwo żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.08.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 to teraz sobie postukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.08.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 stuk puk jest tu ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja jestem A nie mogłaś to Mikopiko wpaść od razu do mnie z tym prasowankiem Też mi się troszku nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.08.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 [ tego to ja już nie doczekałam bo padłam buziom na klawiature Znaczy się twarzą na pysk To jest żenujący wątek a nie wersal jakiś i musiałam uważać coby se ryjka nie potrzaskac....czy jakoś tak to szło dokładnie tak: twarzom na pysk i uważać coby ryjoka nie obić witam Was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.08.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 [ tego to ja już nie doczekałam bo padłam buziom na klawiature Znaczy się twarzą na pysk To jest żenujący wątek a nie wersal jakiś i musiałam uważać coby se ryjka nie potrzaskac....czy jakoś tak to szło dokładnie tak: twarzom na pysk i uważać coby ryjoka nie obić witam Was dziewczyny muszę sobie gdzies to zapisac bo znowu cos pokrece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.08.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A co tam u ciebie Kasiu, bo u mnie widzę zwiekszone zachmurzenie a rano było tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A co tam u ciebie Kasiu, bo u mnie widzę zwiekszone zachmurzenie a rano było tak fajnie u mnie tak średnio na jeża: jest ciepło, ale jest też trochę chmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.08.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A co tam u ciebie Kasiu, bo u mnie widzę zwiekszone zachmurzenie a rano było tak fajnie u mnie tak średnio na jeża: jest ciepło, ale jest też trochę chmur no to pogoda taka sama , a jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A co tam u ciebie Kasiu, bo u mnie widzę zwiekszone zachmurzenie a rano było tak fajnie u mnie tak średnio na jeża: jest ciepło, ale jest też trochę chmur To tak jak u mnie A ja właśnie czekam aż mi obiadek dojdzie W piekarniku Cukinię nafaszerowałm , pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A co tam u ciebie Kasiu, bo u mnie widzę zwiekszone zachmurzenie a rano było tak fajnie u mnie tak średnio na jeża: jest ciepło, ale jest też trochę chmur To tak jak u mnie A ja właśnie czekam aż mi obiadek dojdzie W piekarniku Cukinię nafaszerowałm , pierwszy raz a ja własnie leczo skończyłam jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A co tam u ciebie Kasiu, bo u mnie widzę zwiekszone zachmurzenie a rano było tak fajnie u mnie tak średnio na jeża: jest ciepło, ale jest też trochę chmur no to pogoda taka sama , ajk samopoczucie? hmm, samopoczucie powiadasz się zobaczy, bo właśnie mamy jechać na taką mini parapetówkę do kuzynów a tam .........pałace człowiek się napaczy i potem mu się marzy, że też tak będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A co tam u ciebie Kasiu, bo u mnie widzę zwiekszone zachmurzenie a rano było tak fajnie u mnie tak średnio na jeża: jest ciepło, ale jest też trochę chmur no to pogoda taka sama , ajk samopoczucie? hmm, samopoczucie powiadasz się zobaczy, bo właśnie mamy jechać na taką mini parapetówkę do kuzynów a tam .........pałace człowiek się napaczy i potem mu się marzy, że też tak będzie miał cierpliwosci, cierpliwości a bedziesz mieć jeszcze ładnie bo przede wszystkim u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A co tam u ciebie Kasiu, bo u mnie widzę zwiekszone zachmurzenie a rano było tak fajnie u mnie tak średnio na jeża: jest ciepło, ale jest też trochę chmur no to pogoda taka sama , ajk samopoczucie? hmm, samopoczucie powiadasz się zobaczy, bo właśnie mamy jechać na taką mini parapetówkę do kuzynów a tam .........pałace człowiek się napaczy i potem mu się marzy, że też tak będzie miał Oj Kaśka jaka Ty podatna na takie sobie nastroje jesteś Chyba w Zakopcu będziesz musiała ekspresowy kurs optymizmu przejść Na końcu egzamin Będę piła (w sensie trudna egzaminatorka , na ładne oczy nic nie ugrasz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 cierpliwosci, cierpliwości a bedziesz mieć jeszcze ładnie bo przede wszystkim u siebie niee, no tak mieć na pewno nie będę mieć, kompletnie nie mój styl chodzi mi o rozmach tego wszystkiego, ludzie sie przeprowadzili do nowego domu, kupując wszystko nowe, WSZYSTKO!!! od A do Z nowe na tzn drobne wydatki wzięli tyle kredytu, co my na cały dom ale to bardzo fajni i mili ludzie, nie ma szpanu piniendzmi z przyjemnością się do nich jeździ, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts