Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja poprosze szybki kurs optymizmu ale korespondencyjnie bo jakiegoś doła zaczynam podłapywać :oops:

Zaocznie się nie da , to trzeba widzieć , slyszeć i czuć :lol: :lol: :wink:

no to mam znowu pod górke :-?

Jeszcze nie wszystko stracone 8)

Na początek ładne gacie :D

http://www.sekretykobiet.com.pl/pliki/moda/ELLE_SPORT_Kostium_kapielowy80.jpg

A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę....

D`arek, zapomniałam Cię serdecznie pozdrowić i... podziękować, bo ostatnio miałam wyrzuty sumienia, że jestem na RW najgorsza ;);)

A poważnie, nie bzdycz się, bo taka to jest zabawa na luzie. Gdzieś wszystkie kłopoty i stressy związane z budową trzeba odreagować, a tu jest dobre miejsce :)

Mąż, żona, któraś tam rocznica ślubu, romantyczna kolacja we dwoje, nastrojowe świece, muzyka...

Mąż mówi do żony:

-Kochanie, czy potrafisz mnie jeszcze zaskoczyć?

-No chyba tak, kochanie.

-To zaskocz mnie.

-Ale jak?

-Umiesz mi powiedzieć coś takiego, zeby mnie jednocześnie ucieszyć i wkurwić?

-No tak...

-To powiedz...

-Kochanie, masz większego ptaka niż Twój brat...

A ja myślałam, że te wszystkie oświecone góry olimpu itp.. to takie mądre i aktywne i stąd mają tyle postów. Teraz mąż pokazał mi ten wątek- żenada, ręce opadają. Jest to pierwszy i ostatni mój wpis tutaj. Albo mam coś do powiedzenia albo milczę....

D`arek, zapomniałam Cię serdecznie pozdrowić i... podziękować, bo ostatnio miałam wyrzuty sumienia, że jestem na RW najgorsza ;);)

A poważnie, nie bzdycz się, bo taka to jest zabawa na luzie. Gdzieś wszystkie kłopoty i stressy związane z budową trzeba odreagować, a tu jest dobre miejsce :)

Szkoda Twoich słów Słoneczko,

przecież forumowiczka D' arek, zgodnie z deklaracją, i tak nic więcej nie napisze ani nie przeczyta w tym wątku 8)