kaśka maciej 20.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 mafia? Już pisałam wcześniej, rodzina małża a poza tym przemili ludzie, niezadufani w sobie i swoim bogactwie, szczerzy i hojni bardzo. Pomogą w potrzebie Ciężko zapracowali na to co mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ... i F5 , spodobalo mi sie ... http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/zywnosc/7.gif ... i F5 .... mi też a ja nie wiem o co chodzi ....teraz ja nie kumata ...a niby góra olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Najbardziej podoba mi się to pomoga w potrzebie To żart taki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ... i F5 , spodobalo mi sie ... http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/zywnosc/7.gif ... i F5 .... mi też a ja nie wiem o co chodzi ....teraz ja nie kumata ...a niby góra olimpu A bo ja się gubiłam we wontku No i dobrzy ludzie podpowiedzieli co robić F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 mafia? Już pisałam wcześniej, rodzina małża a poza tym przemili ludzie, niezadufani w sobie i swoim bogactwie, szczerzy i hojni bardzo. Pomogą w potrzebie Ciężko zapracowali na to co mają no i niech im sie wiedzie lubie takich ludzi , którzy sami na coś zapracowali, własmymi rekami..a nie tylko wyciągaja ręce, żeby im dac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Najbardziej podoba mi się to pomogą w potrzebie To żart taki był nie rozumiem, ale ja pijana jestem to i mogę nie kumać o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 mafia? Już pisałam wcześniej, rodzina małża a poza tym przemili ludzie, niezadufani w sobie i swoim bogactwie, szczerzy i hojni bardzo. Pomogą w potrzebie Ciężko zapracowali na to co mają no i niech im sie wiedzie lubie takich ludzi , którzy sami na coś zapracowali, własmymi rekami..a nie tylko wyciągaja ręce, żeby im dac! dokładnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Najbardziej podoba mi się to pomogą w potrzebie To żart taki był nie rozumiem, ale ja pijana jestem to i mogę nie kumać o co ci chodzi Głupi żart. Kasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 i gadaj Gatki miko http://www.noceidnie.pl/042007/kostiumy1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ... i F5 , spodobalo mi sie ... http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/zywnosc/7.gif ... i F5 .... mi też a ja nie wiem o co chodzi ....teraz ja nie kumata ...a niby góra olimpu A bo ja się gubiłam we wontku No i dobrzy ludzie podpowiedzieli co robić F5 no i co to robi? bo u mnie tylko refresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ... i F5 , spodobalo mi sie ... http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/zywnosc/7.gif ... i F5 .... mi też a ja nie wiem o co chodzi ....teraz ja nie kumata ...a niby góra olimpu A bo ja się gubiłam we wontku No i dobrzy ludzie podpowiedzieli co robić F5 no i co to robi? bo u mnie tylko refresh Dokładnie Już nie muszę wychodzić z tematu tylko odświeżam i jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Najbardziej podoba mi się to pomogą w potrzebie To żart taki był nie rozumiem, ale ja pijana jestem to i mogę nie kumać o co ci chodzi Głupi żart. Kasuję już nie wykasujesz postu możesz jedynie wykasować treść wstawiając jakiś znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Najbardziej podoba mi się to pomogą w potrzebie To żart taki był nie rozumiem, ale ja pijana jestem to i mogę nie kumać o co ci chodzi Głupi żart. Kasuję już nie wykasujesz postu możesz jedynie wykasować treść wstawiając jakiś znaczek Zapomnijmy Tego nie było. Czasami mi się przytrafia walnąć coś bez sensu. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Najbardziej podoba mi się to pomogą w potrzebie To żart taki był nie rozumiem, ale ja pijana jestem to i mogę nie kumać o co ci chodzi Głupi żart. Kasuję już nie wykasujesz postu możesz jedynie wykasować treść wstawiając jakiś znaczek Zapomnijmy Tego nie było. Czasami mi się przytrafia walnąć coś bez sensu. Przepraszam jasne ale zobacz: kolejna porcja info: nie da się wykasować postu, na który ktoś już odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Człowiek uczy się całe życie A o tych kolorach to ja serio mówiłam. Połączenie różu (bladego) z bordo jest intrygujące. Zapisz numery kolorów i producentów. No i postaraj się o zdjęcia. Jestem ciekawa, jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 tez mam maly problemik natury jakiejs tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Człowiek uczy się całe życie A o tych kolorach to ja serio mówiłam. Połączenie różu (bladego) z bordo jest intrygujące. Zapisz numery kolorów i producentów. No i postaraj się o zdjęcia. Jestem ciekawa, jak to wygląda jak będe tam następnym razem to coś pstryknę a o farby tez spytam, naprawdę wygląda bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A natura jakaś tam to jaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.08.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A natura jakaś tam to jaka ? niedlugo zonka wraca inie wiem jak m.in.wyczyscic priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A natura jakaś tam to jaka ? niedlugo zonka wraca inie wiem jak m.in.wyczyscic priva ty wykasuj te ode mnie , te wiesz które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts