kze 27.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 O!! Szybko wróciłaś Sonika! Czekałem... jestem w pracy, teraz to nie będę mieć punkcika Czemu ????? bo tutaj komp. jest straaaasznie wolny Tu jest bardziej istotne łacze, a mniej komputer... jak zwał, tak zwał, ale b. powoli się strony otwierają No tak i pozostaje ... postowanie o 3-4 nad ranem... dzisiaj na szczęście wracam do domu A normalnie nie wracasz? Nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Nadrobiłam zaległości w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni Wybór imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 O!! Szybko wróciłaś Sonika! Czekałem... jestem w pracy, teraz to nie będę mieć punkcika Czemu ????? bo tutaj komp. jest straaaasznie wolny Tu jest bardziej istotne łacze, a mniej komputer... jak zwał, tak zwał, ale b. powoli się strony otwierają No tak i pozostaje ... postowanie o 3-4 nad ranem... dzisiaj na szczęście wracam do domu A normalnie nie wracasz? Nie kumam... Własnie jak normalnie, to wracam, a jak nienormalnie, to nie wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witam Cześć Aga , jak budowa? coś się ruszyło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni Wybór imion Noooo, będziemy mieć drugiego Piotrusia , chyba żeby była.....np. Oleńka albo Natalia albo ....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Hej - witam wszystkich. Sonica - jak wróciłem - to już spałaś. Nie chciałem CIę budzić, bo tak fajnie cichutko pochrapywałaś! Ale co się odwlecze to nie uciecze. Następnym razom przybiegnę szybciutko! Przecież żartowałem - wiadomo że mnie lubisz! Chyba tylko prezes mnie nie lubi, bo gnieciemy się na jednym miejscu w rankingu! Bo czyż mnie można nie lubieć??? NIe można!! To co się podoba we mnie innym ludziom - to ta moja skromność i nieśmiałość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Oleniek i Natalek strasznie dużo biega teraz po podwókach. Moje typy:Lidia, Gabrysia, Marysia (szczególnie podoba mi się zdrobnienie Majka), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Izabela, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ale Oleńka (Aleksandra też jest ładnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witam ponownie wszystkich! A kiedy są imieniny dla tych ładnych imion? Bo ja wymysliłem, że skoro urodziny by były na koniec wrzesnia to może imieniny byłyby między lutym, a majem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Oleniek i Natalek strasznie dużo biega teraz po podwókach. Moje typy: Lidia, Gabrysia, Marysia (szczególnie podoba mi się zdrobnienie Majka), Gabrysia, to kojarzy mi się z Kilerem i zdrobnieniem od Ryszardy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni Wybór imion Noooo, będziemy mieć drugiego Piotrusia , chyba żeby była.....np. Oleńka albo Natalia albo ....???? Jak to będziemy mieli drugiego Piotrusia? A kto jest pierwszy? I gdzie ten drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 O!! Szybko wróciłaś Sonika! Czekałem... jestem w pracy, teraz to nie będę mieć punkcika Czemu ????? bo tutaj komp. jest straaaasznie wolny Tu jest bardziej istotne łacze, a mniej komputer... jak zwał, tak zwał, ale b. powoli się strony otwierają No tak i pozostaje ... postowanie o 3-4 nad ranem... dzisiaj na szczęście wracam do domu A normalnie nie wracasz? Nie kumam... Własnie jak normalnie, to wracam, a jak nienormalnie, to nie wracam Teraz rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sonika przywieźli bloczki i tyle reszta zacznie się w poniedziałek jak pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni Wybór imion Noooo, będziemy mieć drugiego Piotrusia , chyba żeby była.....np. Oleńka albo Natalia albo ....???? Jak to będziemy mieli drugiego Piotrusia? A kto jest pierwszy? I gdzie ten drugi? 1 jest u Kasztanki a drugi będize u Ciebie jak nadasz tajkie imię synkowi jak będziesz mail synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni Wybór imion Noooo, będziemy mieć drugiego Piotrusia , chyba żeby była.....np. Oleńka albo Natalia albo ....???? Jak to będziemy mieli drugiego Piotrusia? A kto jest pierwszy? I gdzie ten drugi? 1 jest u Kasztanki a drugi będize u Ciebie jak nadasz tajkie imię synkowi jak będziesz mail synka A teraz rozumiem.. Wiecie, tak to jest jak się pracuje, a jednym okiem na forum, to czasami nie wychwytuje kontekstu i niuansów.. Tylko, że jeszcze nie wiadomo nic na temat płci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Oleniek i Natalek strasznie dużo biega teraz po podwókach. Moje typy: Lidia, Gabrysia, Marysia (szczególnie podoba mi się zdrobnienie Majka), Gabrysia, to kojarzy mi się z Kilerem i zdrobnieniem od Ryszardy... mnie też, a imieniny ti żeby miała wtedy jak jest dużo kwiatów, a nie w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 O!! Szybko wróciłaś Sonika! Czekałem... jestem w pracy, teraz to nie będę mieć punkcika Czemu ????? bo tutaj komp. jest straaaasznie wolny Tu jest bardziej istotne łacze, a mniej komputer... jak zwał, tak zwał, ale b. powoli się strony otwierają No tak i pozostaje ... postowanie o 3-4 nad ranem... dzisiaj na szczęście wracam do domu A normalnie nie wracasz? Nie kumam... Własnie jak normalnie, to wracam, a jak nienormalnie, to nie wracam Teraz rozumiem... [/quote:d028cf8292] no to ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts