wartownik 21.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Braza Ale o czym Cię oświecić? O godzinie zero czy sensie RW? Bo pierwsze to krótko, ale to drugie, to morze piwa trzeba wypić, tudzież innego napoju uzależniającego Godzina zero to wiem 19-ta Sens istnienia RW - o rany!!! Przeogromny Jeśli ktoś nie widzi sensu w istnieniu RW, to nie widzi sensu w niczym innym Łoł! Ale siem patetyczna zrobiła Co to jest to Recordum.... Wartowniku - proszę hmmm , ide zobaczyc poprzednia strone , o czym pisaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Braza, jak tu przyszłam pierwszy raz to te złosliwce nic mi nie chciały powiedzień, musiałam sie domysłac sama. To taka tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A ja nie mam pojęcia I nie wiem o co kaman w tym Recordum Rankingum (czy jak mu tam) Oświeci mnie ktoś 1. Zdobywasz stronkę=musisz zrobić RR, czyli z poprzedniej strony kopiujesz właśnie rr, z tym, że dodajesz sobie punkta a jak cię tam nie ma, to musisz sie dopisać. 1 stronka=1 punkt. 2. po RR robisz streszczenie ostatnij stronki i już, gotowe A jak to się kopiuje Nie śmiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 O przepraszam bardzo, właśnie jej wytłumaczyłam kilka postów wyżej!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A ja nie mam pojęcia I nie wiem o co kaman w tym Recordum Rankingum (czy jak mu tam) Oświeci mnie ktoś 1. Zdobywasz stronkę=musisz zrobić RR, czyli z poprzedniej strony kopiujesz właśnie rr, z tym, że dodajesz sobie punkta a jak cię tam nie ma, to musisz sie dopisać. 1 stronka=1 punkt. 2. po RR robisz streszczenie ostatnij stronki i już, gotowe A jak to się kopiuje Nie śmiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 O przepraszam bardzo, właśnie jej wytłumaczyłam kilka postów wyżej!!!!!!!! bo ty nowa jesteś i nie znasz tradycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Przepraszam ale muszę Was pilnie opuścić Proszę o wybaczenie Dziękuję za zrozumienie Żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A ja nie mam pojęcia I nie wiem o co kaman w tym Recordum Rankingum (czy jak mu tam) Oświeci mnie ktoś 1. Zdobywasz stronkę=musisz zrobić RR, czyli z poprzedniej strony kopiujesz właśnie rr, z tym, że dodajesz sobie punkta a jak cię tam nie ma, to musisz sie dopisać. 1 stronka=1 punkt. 2. po RR robisz streszczenie ostatnij stronki i już, gotowe A jak to się kopiuje Nie śmiać się ok, normalnie i zwyczajnie, zaznaczasz tekst i prawym przyciskiem mysz naciskasz, tam masz kopiuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Przepraszam ale muszę Was pilnie opuścić Proszę o wybaczenie Dziękuję za zrozumienie Żegnam Mamy nadzieję, że szybko powrócisz w te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Przepraszam ale muszę Was pilnie opuścić Proszę o wybaczenie Dziękuję za zrozumienie Żegnam Żegnam jeszcze nie przerabialiśmy Niesubordynacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.08.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Przepraszam ale muszę Was pilnie opuścić Proszę o wybaczenie Dziękuję za zrozumienie Żegnam a dlaczego żegnam a nie np do napisania, do usłyszenia, do zobaczenia..... mam nadzieje że wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Idę eliminować. Wpadnę później. Pa! Matko, co, kogo będziesz eliminować A tak wogule zapomniałam się kurturalnie przywitać Dzień Dobry Dzień dobry, bardzo proszę, dziękuję Będę eliminować głód(kolacją) i zmęczenie (piwkiem). I jeszcze lenia powinnam, bo mam robótkę i nie chce mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Przepraszam ale muszę Was pilnie opuścić Proszę o wybaczenie Dziękuję za zrozumienie Żegnam Żegnam jeszcze nie przerabialiśmy Niesubordynacja O kurcze, to nas braza będzie teraz za pyski trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A propos tego trzymania za pyski: punkt 4 kursu dobrego wychowania -nie śmiej się z wykładowcy, nawet gdyby nie wiem co Verunia do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ech, idę bom głodna Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 braza teraz cie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A propos tego trzymania za pyski: punkt 4 kursu dobrego wychowania -nie śmiej się z wykładowcy, nawet gdyby nie wiem co Verunia do tablicy Ja, ja, ja jestem nieprzygotowana bo pies mi zjadł zeszyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ech, idę bom głodna Dziękuję Przed oddaleniem się należy zrobić RR gacie http://www.ghabi.com/foto/729.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A propos tego trzymania za pyski: punkt 4 kursu dobrego wychowania -nie śmiej się z wykładowcy, nawet gdyby nie wiem co Verunia do tablicy Ja, ja, ja jestem nieprzygotowana bo pies mi zjadł zeszyt Bo to trzeba czasami dać jeść czterołapemu Psia krętka, gubię się już w tym dobrym wychowaniu Który to punkt będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.08.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ech, idę bom głodna Dziękuję http://picture.yatego.com/images/4614f3cc10a727.1/p7821471174325224-26450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts