Sonika 27.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni Wybór imion Noooo, będziemy mieć drugiego Piotrusia , chyba żeby była.....np. Oleńka albo Natalia albo ....???? Jak to będziemy mieli drugiego Piotrusia? A kto jest pierwszy? I gdzie ten drugi? pierwszy to Kasztanki, a drugi to Twój, OK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Kze wybieranie imion jest bardzo przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sonika przywieźli bloczki i tyle reszta zacznie się w poniedziałek jak pogoda dopisze No to super, wreszcie się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 A teraz uciekam oddać się czynnościom domowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sonika przywieźli bloczki i tyle reszta zacznie się w poniedziałek jak pogoda dopisze No to super, wreszcie się zacznie Mam nadzieję to chyba już się zaczęło tylko tam powolutku idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Hej - witam wszystkich. Sonica - jak wróciłem - to już spałaś. Nie chciałem CIę budzić, bo tak fajnie cichutko pochrapywałaś! Ale co się odwlecze to nie uciecze. Następnym razom przybiegnę szybciutko! Przecież żartowałem - wiadomo że mnie lubisz! Chyba tylko prezes mnie nie lubi, bo gnieciemy się na jednym miejscu w rankingu! Bo czyż mnie można nie lubieć??? NIe można!! To co się podoba we mnie innym ludziom - to ta moja skromność i nieśmiałość!! baju, baju po pierwsze, to ja nie chrapię, po drugie, to gdzieś imputowałaś że mój stan jest trochę nie tego, i po trzecie, to biorąc pod uwagę to co wyżej, to ja właściwie jednak nie wiem jak to jest z tym lubieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 A teraz uciekam oddać się czynnościom domowym pa, pa Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Kze wybieranie imion jest bardzo przyjemne Dla mnie meczące i stresujące, bo wybieram coś co bedzie dla mojego dziecka i będzie z nim związane prawdopodobnie do końca zycia... Duża odpowiedzialność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 A teraz uciekam oddać się czynnościom domowym pa, pa Aga Do zobaczenia Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni Wybór imion Noooo, będziemy mieć drugiego Piotrusia , chyba żeby była.....np. Oleńka albo Natalia albo ....???? Jak to będziemy mieli drugiego Piotrusia? A kto jest pierwszy? I gdzie ten drugi? pierwszy to Kasztanki, a drugi to Twój, OK?? Jak się zgodzi żona to bedzie OK. A z moja zona to twardy zawodnik w negocjacjach... Dobrze, że miałem na zajęciach przedmiot "Negocjacje" - ale jeszcze nie zdałem z niego egzaminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 27.05.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 ... i stresujące, bo wybieram coś co bedzie dla mojego dziecka i będzie z nim związane prawdopodobnie do końca zycia... Duża odpowiedzialność... Coś ty - imię można zmienić. 20 zł opłata za decyzję administracyjną i masz nowe! Wyluzuj..... może więc Aureliusz albo Wojmir albo Beniamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 witajcie aleście popisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 kze albo Judyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 fajne imie...takie nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No nie!! Teraz to chyba przesadzacie z tymi imionami... Sonika lepiej doradzała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 ... i stresujące, bo wybieram coś co bedzie dla mojego dziecka i będzie z nim związane prawdopodobnie do końca zycia... Duża odpowiedzialność... Coś ty - imię można zmienić. 20 zł opłata za decyzję administracyjną i masz nowe! Wyluzuj..... może więc Aureliusz albo Wojmir albo Beniamin Ja nie słyszałem, by ktoś zmieniał imię... A poza tym to na pewno sporo zachodu... akt urodzenia, jakieś świadectwa itp...brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 kze Judyta to fajnie, nietypowe imię....dla szczególnych kobietek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 kze Ola, Natalia, Martynka itp...ładne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 kze ale Piotrus jest ok fajne z nich chłopaki wyrastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No nie!! Teraz to chyba przesadzacie z tymi imionami... Sonika lepiej doradzała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts