Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni :roll: :o

Wybór imion :lol:

Noooo,

będziemy mieć drugiego Piotrusia :lol: :lol: ,

chyba żeby była.....np. Oleńka albo Natalia albo ....????

Jak to będziemy mieli drugiego Piotrusia? A kto jest pierwszy? I gdzie ten drugi? :o

pierwszy to Kasztanki, a drugi to Twój, OK??

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej - witam wszystkich. :D

Sonica - jak wróciłem - to już spałaś. Nie chciałem CIę budzić, bo tak fajnie cichutko pochrapywałaś! :wink: Ale co się odwlecze to nie uciecze. Następnym razom przybiegnę szybciutko! :wink:

Przecież żartowałem - wiadomo że mnie lubisz! Chyba tylko prezes mnie nie lubi, bo gnieciemy się na jednym miejscu w rankingu! :wink:

Bo czyż mnie można nie lubieć??? NIe można!! To co się podoba we mnie innym ludziom - to ta moja skromność i nieśmiałość!! :oops:

baju, baju

po pierwsze, to ja nie chrapię,

po drugie, to gdzieś imputowałaś że mój stan jest trochę nie tego,

i po trzecie, to biorąc pod uwagę to co wyżej, to ja właściwie jednak nie wiem jak to jest z tym lubieniem :wink:

Bardzo ciekawe wywody były na temat wieku , rozdwojenia jaźni :roll: :o

Wybór imion :lol:

Noooo,

będziemy mieć drugiego Piotrusia :lol: :lol: ,

chyba żeby była.....np. Oleńka albo Natalia albo ....????

Jak to będziemy mieli drugiego Piotrusia? A kto jest pierwszy? I gdzie ten drugi? :o

pierwszy to Kasztanki, a drugi to Twój, OK??

Jak się zgodzi żona to bedzie OK. A z moja zona to twardy zawodnik w negocjacjach... :lol: Dobrze, że miałem na zajęciach przedmiot "Negocjacje" - ale jeszcze nie zdałem z niego egzaminu... :D :roll:

... i stresujące, bo wybieram coś co bedzie dla mojego dziecka i będzie z nim związane prawdopodobnie do końca zycia... Duża odpowiedzialność... :-?

Coś ty - imię można zmienić. 20 zł opłata za decyzję administracyjną i masz nowe! Wyluzuj..... może więc Aureliusz albo Wojmir albo Beniamin :roll:

... i stresujące, bo wybieram coś co bedzie dla mojego dziecka i będzie z nim związane prawdopodobnie do końca zycia... Duża odpowiedzialność... :-?

Coś ty - imię można zmienić. 20 zł opłata za decyzję administracyjną i masz nowe! Wyluzuj..... może więc Aureliusz albo Wojmir albo Beniamin :roll:

Ja nie słyszałem, by ktoś zmieniał imię... A poza tym to na pewno sporo zachodu... akt urodzenia, jakieś świadectwa itp...brrrr