Olkalybowa 21.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Maxi załóż okulary No co no co , ktoś mnie pchnął aż mi okulary spadły I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Czytaliscie Olki podpis? Wdrapałam się na Olimp dzięki Rw. to po wpisie Pani Żenady, nie chce wprowadzać ludzi w błąd,że się tak na wszystkim znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Domyśliłam sie , teraz mysle nad swoim podpisemmoze - Nie jestem oświecona tylko żenujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Czytaliscie Olki podpis? Wdrapałam się na Olimp dzięki Rw. to po wpisie Pani Żenady, nie chce wprowadzać ludzi w błąd,że się tak na wszystkim znam .. pkt 7 dobrego wychowania - skromność Pani Żenadzie musi być głupio - nie uwierzę, że nie siedzi z nosem w monitorze czytając z wypiekami na twarzy ten wewątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Domyśliłam sie , teraz mysle nad swoim podpisem moze - Nie jestem oświecona tylko żenujaca marjucha tez zmienił, czytałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 21.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 .. pkt 7 dobrego wychowania - skromność Pani Żenadzie musi być głupio - nie uwierzę, że nie siedzi z nosem w monitorze czytając z wypiekami na twarzy ten wewątek czlowiek czlowieka powinien zrozumiec .... moze jest po przejsciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Domyśliłam sie , teraz mysle nad swoim podpisem moze - Nie jestem oświecona tylko żenujaca marjucha tez zmienił, czytałaś ? genialne, może trzeba jakiś taki ogólny podpis wymyślic dla wszystkich z RW??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 .. pkt 7 dobrego wychowania - skromność No wiesz, po 22-giej a czasem wczesniej to my tu zwykle nie jesteśmy skromni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Domyśliłam sie , teraz mysle nad swoim podpisem moze - Nie jestem oświecona tylko żenujaca No tak, ale Ty nie jesteś żenująca a Oświecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 a marjucha siedzi sam na czacie i się nie odzywa, nawet do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 już się odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 .. pkt 7 dobrego wychowania - skromność Pani Żenadzie musi być głupio - nie uwierzę, że nie siedzi z nosem w monitorze czytając z wypiekami na twarzy ten wewątek czlowiek czlowieka powinien zrozumiec .... moze jest po przejsciach ... a to ja i rozumiem Wspólny podpis to chyba możemy przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 .. pkt 7 dobrego wychowania - skromność No wiesz, po 22-giej a czasem wczesniej to my tu zwykle nie jesteśmy skromni Ale bardzo sie staramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dawajcie na czata bo zaraz kolorów zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 .. pkt 7 dobrego wychowania - skromność No wiesz, po 22-giej a czasem wczesniej to my tu zwykle nie jesteśmy skromni Ale bardzo sie staramy Maxi, buraczność u rrmi nie do mnie była?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dawajcie na czata bo zaraz kolorów zabraknie pozostał juz mi pewnie tylko biały- nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jak tylko biały to też nie idę. Verunia. Córcia wróciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dawajcie na czata bo zaraz kolorów zabraknie pozostał juz mi pewnie tylko biały- nie idę trzymam dla Ciebie różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 genialne, może trzeba jakiś taki ogólny podpis wymyślic dla wszystkich z RW??? może ...... na Olimp wdrapałem sie w gatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jak tylko biały to też nie idę. Verunia. Córcia wróciła? Nie spaceruje sobie z takim jednym. oj niech ta szkoła się zacznie to moze bedzie miala mniej czasu na głupoty Naiwna jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts