ullerowa 22.08.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 dzien doberek Witaj Froscha a gdzie byłas jak ciebie nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 dzien doberek Witaj Froscha a gdzie byłas jak ciebie nie było? No właśnie bośmy sie martwili Witajcie w środku tygodnia Kawkę chętnie wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 DZIEŃ DOBEREK !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ooo,kawa i śniadnako jest ....i mile towarzystwo.../ nie ma to jak na RW / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ooo,kawa i śniadnako jest .... i mile towarzystwo... / nie ma to jak na RW / Noo ....taka nasza swojska ....żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ooo,kawa i śniadnako jest .... i mile towarzystwo... / nie ma to jak na RW / Noo ....taka nasza swojska ....żenada Masz racje Maxi - Olimpie Światłości RW - amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 eeeechh.....wstyd mi , ze na moment odeszlam od naszego swiatlego towarzystwa bylam ...w podrozy ......zaluje , ze nie w Poznaniu Serdecznie pozdrawiam Pania Darkowa tak zaluje , ze mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ila Ty sie bierz za nabijanie Jeszcze trochę i Elyta będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 musze sobie zmienic podpis na: nie pozwol , aby wyrzucono cie z Rw bo twoje marzenia zarosna chwastami albo : dzieki Rw obroslam w posty musze cos wymyslic ale czuje sie podjarana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 musze sobie zmienic podpis na: nie pozwol , aby wyrzucono cie z Rw bo twoje marzenia zarosna chwastami albo : dzieki Rw obroslam w posty musze cos wymyslic ale czuje sie podjarana Myśl mysl , ja tez mam ochote na małą zmianę ale weny brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 dzieńdoberrrrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 musze sobie zmienic podpis na: nie pozwol , aby wyrzucono cie z Rw bo twoje marzenia zarosna chwastami albo : dzieki Rw obroslam w posty musze cos wymyslic ale czuje sie podjarana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 musze sobie zmienic podpis na: nie pozwol , aby wyrzucono cie z Rw bo twoje marzenia zarosna chwastami albo : dzieki Rw obroslam w posty musze cos wymyslic ale czuje sie podjarana chyba kazdy z nas powinien sobie coś w tym stylu wpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 gatki Aniu http://diores.pl/images/abig/dreangirl/0007_cza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a może jeden wspólny podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 musze sobie zmienic podpis na: nie pozwol , aby wyrzucono cie z Rw bo twoje marzenia zarosna chwastami albo : dzieki Rw obroslam w posty musze cos wymyslic ale czuje sie podjarana Myśl mysl , ja tez mam ochote na małą zmianę ale weny brak albo wina trza cos pomyslec wieczorkiem to takie podniecajace ups....tffuu...zenujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... u mnie tez czarne chmury się zbieraja nad głowa i...... czas na druga kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdybym miała mniej postów to bym sobie napisałła cos takiego: NA OLIMP DROGA DALEKA ALE DZIĘKI RW DAM RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts