monikach 22.08.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Baby...aleśta żenujące ....wreszcie ktoś Wam/nam prawdę powiedział ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdybym miała mniej postów to bym sobie napisałła cos takiego: NA OLIMP DROGA DALEKA ALE DZIĘKI RW DAM RADĘ cos w sam raz dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 [albo wina trza cos pomyslec wieczorkiem to takie podniecajace ups....tffuu...zenujace A będziesz wieczorkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 u was wczoraj też była burza Boszzzzz co sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdybym miała mniej postów to bym sobie napisałła cos takiego: NA OLIMP DROGA DALEKA ALE DZIĘKI RW DAM RADĘ dobre my musimy sobie dac cos innego : TO ZENUJACE JAK SZYBKO MOZNA WEJSC NA OLIMP PRZY POMOCY RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 u was wczoraj też była burza Boszzzzz co sie działo Na szczęście nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Abo takie Chcesz zdobyś Oświeconą Górę ? RW drogę Ci wskaże Jak zdobyc Olimp ? Pytaj na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 hop hop ......witam w środku tygodnia a tu krótka lektura do porannej kawki http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=162352&scroll_article_id=162352&layout=1&page=text&list_position=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Idę poszukać czegoś na roczek...ale czego? ...Rodzice baaaardzo wymagający som ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 u was wczoraj też była burza Boszzzzz co sie działo Na szczęście nie ... w ciagu 15 minut zrobiło sie ciemno i tylko błyskawice latały a ja bedę dzisiaj koło ciebie Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Abo takie Chcesz zdobyś Oświeconą Górę ? RW drogę Ci wskaże Jak zdobyc Olimp ? Pytaj na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 i co dobrego słychać u żenującej Frosi jesteś TU czy TAM ? bo sie pogubiłam juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Idę poszukać czegoś na roczek...ale czego? ...Rodzice baaaardzo wymagający som ... może ....gatki ..ale żenująca jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... gaci nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 mam nadzieje byc wieczorkiem zenujecie mnie dziewczyny ta sympatia do mnie KOCHAM DARKOWA bylam pierwsza was tez kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdybym miała mniej postów to bym sobie napisałła cos takiego: NA OLIMP DROGA DALEKA ALE DZIĘKI RW DAM RADĘ Maxi a mogę wykorzystac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ja wnoszę postulat do redakcji może by tak zmienić nazwę RW na RŻ - Rekord Żenady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts