mikopiko 22.08.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 mam nadzieje byc wieczorkiem zenujecie mnie dziewczyny ta sympatia do mnie KOCHAM DARKOWA bylam pierwsza was tez kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... prawde powiadasz choc nie jestes Darkowa aaaaaaaaale......ja jestem niewybaczalnie wybaczalna i mam nadzieje , ze miko odkupi swoje winy .....w polu ...moim gacie monia http://www.mehrzweckbeutel.de/staubsauger/images/beutelbilder/popuppub1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Miko podpuściłaś mnie ...dzięki RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 327 2. inż. Mamoń - 286 3. SławekD-żonka - 199 4. verunia - 168 5. Olkalybowa - 164 6. Mikopiko-158 7. Joanna i Janusz, - 142 8. kze - 134 9. Whisper - 119 10. jea - 101 11. fizyk - 100 12. frosch - 94 13. kasztanka - 92 14. Ania Wiśniewska - 90 15. Majka, maksiu - 85 17. teska - 77 18. Sonika, pp - 53 19. badi - 52 21. andre59 - 50 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G ew-ka - 41 26. Maxtorka - 38 27. Moniś, zaba_gonia - 36 29. facio - 35 30. Trini - 31 31. markus_gdynia - 30 32. Jezier - 28 33. Witos, Nefer - 27 34. kaśka maciej - 26 35. wartownik, - 25 36. marcel2000 - 23 37. tola - 22 39. Funia, beti555 - 20 41. gaweł - 19 42. Sylvia1, mati_sowee - 16 44. monikach- 15 45.Agniesia, Karolka, joola, marjucha - 14 49. mundzia, ullerowa - 12 51. jamles, dompodsosnami - 11 53. Jane, Wojty, prymasek - 10 56. kasia64, duende, ania, ila66 - 9 59. stukpuk - 8 60. kolia, Zielonooka - 7 62. Januszz, tabaluga1, edzia - 6 65. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5 70. Pawson, mayland - 4 72. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 77. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2 85. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz RW drogą na Olimp .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 no to pa lecę sie opalać tak pieknie soneczko świeci, że ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... gaci nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 monikach gacie dla cię http://www.erotyczna-bielizna.pl/img/bielizna/erotyczna/stroje_kapielowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... prawde powiadasz choc nie jestes Darkowa aaaaaaaaale......ja jestem niewybaczalnie wybaczalna i mam nadzieje , ze miko odkupi swoje winy .....w polu ...moim a czym ja sie pochlapałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... gaci nie będzie nie płacz mała zaraz ściągnę i ci dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ullerowa dzięki ...trochę słonka by się przydało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ullerowa dzięki ...trochę słonka by się przydało ... u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 no i proszę http://siostrydwie.w.interia.pl/majtki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... prawde powiadasz choc nie jestes Darkowa aaaaaaaaale......ja jestem niewybaczalnie wybaczalna i mam nadzieje , ze miko odkupi swoje winy .....w polu ...moim a czym ja sie pochlapałam? masz plame na honorze zachowalas sie zenujaco kiedys tam ale my z monia mamy to gleboko w......pamieci rozumiem , jakbys sie tlumaczyla , ze nie masz co na siebie wlozyc ale tyle gaci masz w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... gaci nie będzie nie płacz mała zaraz ściągnę i ci dam ...na RW wszystko jest możliwe ...dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... gaci nie będzie nie płacz mała zaraz ściągnę i ci dam ...na RW wszystko jest możliwe ...dawaj! i żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 no i proszę http://siostrydwie.w.interia.pl/majtki.jpg ...ale d.. ...no no Miko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 u mnie slonka niet ale od czego jest net nie placzcie dzieci na Rw zawsze slonko swieci http://www.gesund-im-schlaf.de/catalog/images/sonne.gif heeeej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień dobry! Oooooo...Frosia wróciła ...a już się martwiłam, że udałaś się na odwyk ... (od RW oczywiście )... Chyba zaraz będzie lało ... widzialam.......coniektorzy sie o mnie martwili az sie letko zwruszylam No wiesz....ja Ciebie bardzo ...lubię ... aleś żenująca ja byłam pierwsza U Froszki i tak masz przechlapane, więc się nie podlizuj .... prawde powiadasz choc nie jestes Darkowa aaaaaaaaale......ja jestem niewybaczalnie wybaczalna i mam nadzieje , ze miko odkupi swoje winy .....w polu ...moim a czym ja sie pochlapałam? masz plame na honorze zachowalas sie zenujaco kiedys tam ale my z monia mamy to gleboko w......pamieci rozumiem , jakbys sie tlumaczyla , ze nie masz co na siebie wlozyc ale tyle gaci masz w szafie to żenujące nie kulturalne normalnie .....ale przebaczam bo kochamy sie w jednej takiej, która się zwie DARKOWA więc jakoś trzeba żyć w trójkącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 cześć laseczki.... kawka http://www.swiatkonsumenta.pl/user/gfx/news/kawa1.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzieki Froscha za te cieplutkie promyczki, od razu weselej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 no i proszę http://siostrydwie.w.interia.pl/majtki.jpg ...ale d.. ...no no Miko ... co d? aaaa długie paznokcie ..wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts