daggulka 22.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Froschka....kuźwa...coś w tym jest ...czkawki nie miałam, ale mnie strasznie uszy piekły pozdrawiam, smoczyca musialam troche przegiac nie mialam zlych zamiarow ale jak sie rozkrece to skonczyc nie moge a Frosch ani mysli zamykac mi ryjka hm...ja własnie myślałam, że faceci to najchętniej by te ryjki nam zamykali .... ile można słuchać, i słuchać...i scłuchać lecę, bo kuźwa robota leży pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 nosz ew-ka wygladaja super ten z prawej bardziej apetycznie ps. masz zenujaco podobny blat do Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 już rano była degustacja http://www.mFoto.pl/uploads/1501/pikle_fcfb4.jpg Noooo żenująco pięknie wyglądają Też ten przepis zmienię na Twój Tylko ile tej kurkumy dałaś ? Zęby jajecznica z tego nie wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 [lecę, bo kuźwa robota leży pozdrawiam, smoczyca Tylko o się o nią nie przewróć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Maxi - kurkumy dałam do każdego słoiczka tak na czubku łyżeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 nosz kurde, ze mnie nie bylo jak tu takie rzeczy sie dzialy nie wybacze sobie rzuce na siebie focha i zamkne sie w sobie Zostaw kluczyk pod wycieraczkę co by Cie ktoś otworzył jakis wytrych sie zalatwi mykam sie ubrac i uczesac a noz widelec przyjdzie Darkowa w odwiedziny a ja taka niechluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ps. masz zenujaco podobny blat do Q Ja też mam taki Znaczy że my szanujące się som Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ps. masz zenujaco podobny blat do Q bo każdy szanujący sie wieśniak ma taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Maxi - kurkumy dałam do każdego słoiczka tak na czubku łyżeczki To ja w łikend sie zabiorę bo tych jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Maxi - kurkumy dałam do każdego słoiczka tak na czubku łyżeczki To ja w łikend sie zabiorę bo tych jeszcze nie mam a ja meksykańskie zrobie jeszcze a mogłabyś Maxi zdjecie cyknąć tych meksykańskich plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Maxi - kurkumy dałam do każdego słoiczka tak na czubku łyżeczki To ja w łikend sie zabiorę bo tych jeszcze nie mam a ja meksykańskie zrobie jeszcze a mogłabyś Maxi zdjecie cyknąć tych meksykańskich plissss No jasne ale wieczorkiem , może być ? One sa pyszniutkie , takie słodko-ostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No jasne ale wieczorkiem , może być ? One sa pyszniutkie , takie słodko-ostre juz sie nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No jasne ale wieczorkiem , może być ? One sa pyszniutkie , takie słodko-ostre juz sie nie moge doczekać No tośmy som po słowie Masz dzisiaj wolne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No jasne ale wieczorkiem , może być ? One sa pyszniutkie , takie słodko-ostre juz sie nie moge doczekać No tośmy som po słowie Masz dzisiaj wolne ? do południa ....a potem do pracy moja Kaśka sie przyucza w pracy i mam troszke luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No jasne ale wieczorkiem , może być ? One sa pyszniutkie , takie słodko-ostre juz sie nie moge doczekać No tośmy som po słowie Masz dzisiaj wolne ? do południa ....a potem do pracy moja Kaśka sie przyucza w pracy i mam troszke luzu Fajnie masz , niech się młodzież wdraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.08.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ps. masz zenujaco podobny blat do Q bo każdy szanujący sie wieśniak ma taki leee ........to ja tez taki musze miec wlasciwie nawet baaaardzo mi sie podoba to troche krepujace wiecej rzeczy zmalpuje od was wy doswiadczone wiesniary juz jestescie a ja taka dupna pani z miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdybym miała mniej postów to bym sobie napisałła cos takiego: NA OLIMP DROGA DALEKA ALE DZIĘKI RW DAM RADĘ Maxi a mogę wykorzystac? Oczywiście ,będzie mi żenująco miło to jeszcze poproszę o podpowiedź jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Maxi -gatkihttp://www.kobieta.byc.pl/graphics/Gorset_Subtil_V-400_45d991c941c0e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 maxi gacie bitte prosto ze wsi przytargane http://www.fanmarkt.de/catalog/images/799790.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts