ila66 22.08.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 hmmmm,a właściwie to kto jest na górze Olimpu ? jest jakas lista ? kto ma wiecej postów niż Froschka,Andre i Ewka ? ciekawe... tesia ma wiecej -20430 aga,majka , kze,jajcek,olka,maksiu ale jeden ma nawet 16777215 postow niejaki TCML dolaczyl UWAGA !!!! 16 Sie 2007 hihihihi 167772215 ??? no przekręt w biały dzień ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 FROSCHKA - jako że jestes Światłością Olimpu i RW ja skromny domownik... odwołuje się do Twoje Jasnosci i Sprawiedliwości... czuje się pokrzywdzona . ktoz cie pokrzywil ????? co czujesz???? opowiedz nam o tym No bo Jaśnie Oświecona Froschko,to jest tak; ciasta pieka i wklejają- ślinka cieknie,mniam mniam ale stronki z przepisami na ciasta nie ma !!! gacie,gaciorki,galoty -wklejają,ciśnienie idzie w góre ale jak chce sie założyć to nie ma !!! bo szafy na kolekcje nie !!! ehhhh ,szkoda gadac.... jest jakas stronka z ciastami zaraz ci poszukam co do szafy wklejaj jakies pomysly pewnie tez jakis watek o szafach jest poszukam ja tez nie mam szafy znaczy sie mam nawet jakies gacie sie w niej znajduja wiekszosc zenujaca ale co z tego jak szafa stoi w mieszkaniu ja chcialabym w domku a ze nie mam domku siedze na forum i nabijam sobie punkty musze rozszyfrowac tego goscia kiedy wbijam pokaz wszystkie posty pokazuje mi sie tylko jeden temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich bardzo gorąco Dawno mnie nie było bo jakoś miałam nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.08.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Swiatłości nasza.....- stronki z przepisami na wypieki i inne słodkosci nie ma ! są super z; przetworami i kulinariami- szafy też nie ma ! co sie czlowiek musi nabiegac ,och aby coś znaleść ....- tępić oszustów,co ściemniają i ilość postów fałszują / do rządu Go wystawić / Froschka zrob porządek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich bardzo gorąco Dawno mnie nie było bo jakoś miałam nie po drodze agusia kochana witaj przyszlas podreperowac licznik ? opowiadaj co u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 hmmmm,a właściwie to kto jest na górze Olimpu ? jest jakas lista ? kto ma wiecej postów niż Froschka,Andre i Ewka ? ciekawe... tesia ma wiecej -20430 aga,majka , kze,jajcek,olka,maksiu ale jeden ma nawet 16777215 postow niejaki TCML dolaczyl UWAGA !!!! 16 Sie 2007 Jak to możliwe???? Witam w ten deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Licznik na razie jest oki, ale trzeba trzymac rękę na pulsie Co u mnie a nic takiego urlop się skończył zostały tylko wspomniania i fotki, w domu nic się nie dzieje, a szkoda bo jeszcze dużo pracy zostało Tylko jakoś papiery NBP gdzieś nam się ulotniły I tak płynie życie spokojnie dopóki wakacje się nie skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.08.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 hmmmm,a właściwie to kto jest na górze Olimpu ? jest jakas lista ? kto ma wiecej postów niż Froschka,Andre i Ewka ? ciekawe... tesia ma wiecej -20430 aga,majka , kze,jajcek,olka,maksiu ale jeden ma nawet 16777215 postow niejaki TCML dolaczyl UWAGA !!!! 16 Sie 2007 Jak to możliwe???? No i mamy aferę FORUM ... trzeba zwolać Komisje Śledzczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 hmmmm,a właściwie to kto jest na górze Olimpu ? jest jakas lista ? kto ma wiecej postów niż Froschka,Andre i Ewka ? ciekawe... tesia ma wiecej -20430 aga,majka , kze,jajcek,olka,maksiu ale jeden ma nawet 16777215 postow niejaki TCML dolaczyl UWAGA !!!! 16 Sie 2007 Jak to możliwe???? Witam w ten deszczowy dzień i nawet na rw nie mial stazu ila , nie moge znalezc tego watku kiedys mialam go w zakladkach niestety na starym kompie ale na bank jest aga czy ty czasem nie mialas tam wpisu? na pewno dala tam przepis kasztanka na ciasto marchewkowe i ew-ka tez tam cos wpisywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Licznik na razie jest oki, ale trzeba trzymac rękę na pulsie Co u mnie a nic takiego urlop się skończył zostały tylko wspomniania i fotki, w domu nic się nie dzieje, a szkoda bo jeszcze dużo pracy zostało Tylko jakoś papiery NBP gdzieś nam się ulotniły I tak płynie życie spokojnie dopóki wakacje się nie skończą dawaj fotki gdzie bylas na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja to mogłam tam napisać że najlpesze przepisy są od Kasi64 bo ze mnie taka kucharka jak....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Licznik na razie jest oki, ale trzeba trzymac rękę na pulsie Co u mnie a nic takiego urlop się skończył zostały tylko wspomniania i fotki, w domu nic się nie dzieje, a szkoda bo jeszcze dużo pracy zostało Tylko jakoś papiery NBP gdzieś nam się ulotniły I tak płynie życie spokojnie dopóki wakacje się nie skończą dawaj fotki gdzie bylas na urlopie? Fotki są w moim dzienniku, bylismy w Chorwacji Wrzucę tutaj jedną na zachete http://images28.fotosik.pl/64/748bb4db60c7cbb0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 to ciasto marchewkowe to chyba jednak monka wklejala jessso , jaka ja juz jestem stara sklerotyczka ide szukac , bo nie da mi to spokoju aga , cudne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Froscha cudne i tęsknię za nimi okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 znalazlam to ciasto wewontku ciastkowym http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42732&start=60&postdays=0&postorder=asc&highlight=ciasto+marchewkoweale tam nie ma przepisow moze ila poprosisz o podanie przepisow pare przepisow na ciasta jest tez wewontku swiatecznym http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36307&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=pysznosci+swiateczneila mozesz tez zalozyc nowy watek ja jestem cienki ciastkarz , bardziej juz dekorator ciast , ale Frosch robi pyszny sernikpoprosze go o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Froscha cudne i tęsknię za nimi okropnie zawsze mozesz tam wrocic ntb ..moj synus jedzie do chorwacji za tydzien ciekawe czy tez przywiezie podobne do twoich wrazenia mykam dziewczynki ...do kuchni obiadek trza rychtowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Mogę wrócić tylko najszybciej dopiero za rok Ja też zmykam do prac domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gdzie wszystkich wymiotło??? A "Dobranoc"?? - to 8 punkt dobrego wychowania - zawsze się ładnie pożegnaj (nie mylić z "przeżegnaj") dobrej nocki Marjucha i Ew-ka - macie świadectwa ukończenia kursu z czerwonym paskiem dobranoc wszystkim byle nie na tyłku ten pasek Na świadectwie Marjucha!!! Tobie tylko tyłki w głowie Zdałaś Maxi nawet celująco Witam wszystkich gratkowych olimpijczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 To znowu ja Tylko mnie pół doby nie było, a tu masz, panie dzieju! 2 stronki zakończyli, szans człowiekowi nie dali żadnych Gaci od jasnej ch... anielki, przepisy na ogórki zmieniają. Tosz to siok i żenada na całego Froschko dobrze że już jesteś. Listy gończe chcieli za Toba wysyłać. Witaj Aga J.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzień Dobry żenado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts